Konu: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) Perş. Haz. 17, 2010 12:37 pm
Arkadaşlar cerkez_hanceri (efe) arkadaşım kaynağı ile bugün görüşme yapacak dmeiştim... görüşme gerçekleşti ve yeni haberleri bana söyledi...bazı nedenlerden dolayı buraya yazamayacağını söyledi ve bana benim yazmamı söyledi... şimdi haberleri yazıyorum... 1.jale dağhanı istemiyormuş ya aralarında bi uzlaşma olacak yada jale gidici gibi görünüyor. 2.efenin dönüşü için yeni bi senaryo yazılmaya başlanmış 3.Dağhanın dönüşü açıklanmayacakmış resmi olarak... 4.jale giderse yönetmen kerem çakıroğlu olabilirmiş. 5.efe diziye yalnız girmeyecekmiş yanında biri daha olacakmış 6.özet ve fragman haftaya çıkabiir dizinin başlangıcı temmuzun ikinci haftası olabilir ama bunlar değişebilirmiş 7.leyla yeni sezonda da var. bilgiler bunlar...bana lütfen soru sormayın çünkü ben bilmiyorum efeden aldığım bilgileri direk olarak buraya yazdım..hepsi budur.. umarım söyledikleri gerçekleşir diye umuyorum.. not: dağhan ve jale arasında bi tartışma yaşanmış fakat sandelye fırlatma gibi bişey yok...dağhan sinirden sandalyeyi vurmuş o kadar...
Misafir Misafir
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) Perş. Haz. 17, 2010 12:39 pm
nedense inanasım gelmedi kusura bakmasın ama
anko
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) Perş. Haz. 17, 2010 12:41 pm
yani dediklerine göre dağhan dönüyo ?
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) Perş. Haz. 17, 2010 12:43 pm
valla ben dedim ki iyi haberlerle dönersin inşaAllah o da dedi dağhan döndü zaten ne haberi felan dedi...
_kidman_
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) Perş. Haz. 17, 2010 12:47 pm
yok inanmıyorum ... ceyda ateş kendisi demiş yeni sezonda yokum die şimdide var diosunuz...
Misafir Misafir
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) Perş. Haz. 17, 2010 12:48 pm
_kidman_ demiş ki:
yok inanmıyorum ... ceyda ateş kendisi demiş yeni sezonda yokum die şimdide var diosunuz...
bende inanmıyorum ama inş. doğrudur
anko
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) Perş. Haz. 17, 2010 12:48 pm
öyle diyene inanmıcaksın o zaman seni inanmaya zorluyan yok
efemmutfak2
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) Perş. Haz. 17, 2010 12:50 pm
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) Perş. Haz. 17, 2010 12:50 pm
anko demiş ki:
banamı dedin :?:
ecem
efeye ve sana teşekkürler tugba.daghan dönmüş ben de setten arkadaşımdan ogrendim inanın buna artık yine de siz bilirsiniz ama uzulmeyin gercekten döndü ya inş. yeni sezonda daghanlayız
anko
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) Perş. Haz. 17, 2010 12:51 pm
hayır sana değil
Misafir Misafir
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) Perş. Haz. 17, 2010 12:51 pm
Tmm .....
anko
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) Perş. Haz. 17, 2010 12:52 pm
ceyda ateşten bahsetmişya o yüzden
Misafir Misafir
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) Perş. Haz. 17, 2010 12:53 pm
ecem demiş ki:
efeye ve sana teşekkürler tugba.daghan dönmüş ben de setten arkadaşımdan ogrendim inanın buna artık yine de siz bilirsiniz ama uzulmeyin gercekten döndü ya inş. yeni sezonda daghanlayız
maşşallah herkes bişey biliyo
cakocakmak11
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) Perş. Haz. 17, 2010 12:55 pm
Bu Jale Gidecek Kerem Çakıroğlu Gelecek Haberlerine İnanmayın Çünkü Kerem Çakıroğlu Tim's İn Yeni Dizzisi Küçük Sırlar'ın Yönetmenliğini Yapıcak
tugce36
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) Perş. Haz. 17, 2010 12:56 pm
INS DOGRUDUR YA DAGHAN GELIR ARTIK
ecem
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) Perş. Haz. 17, 2010 12:57 pm
Je T'aime demiş ki:
ecem demiş ki:
eee ogreniyoruz ben de sete gittigimde tanışmıştım bu arkadaşla.hatta efe aslıyı aramadan once "sarp gidiyor zaten, daghan da konuşuluyor"demişti. buraya da yazmıştım.dizinin geldigi noktaya bakarsak daghanla anlaşmasalar bunları yapmazlardı zaten
Duygusu
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) Perş. Haz. 17, 2010 12:57 pm
ya bence efe yalnız dönmüycekmiş ya acaba sevgili falan mı olcak inşallah olurda aslı görür
Misafir Misafir
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) Perş. Haz. 17, 2010 12:58 pm
ecem demiş ki:
Je T'aime demiş ki:
ecem demiş ki:
eee ogreniyoruz ben de sete gittigimde tanışmıştım bu arkadaşla.hatta efe aslıyı aramadan once "sarp gidiyor zaten, daghan da konuşuluyor"demişti. buraya da yazmıştım.dizinin geldigi noktaya bakarsak daghanla anlaşmasalar bunları yapmazlardı zaten
tmm anladım :roll: inş. döner ama ben hala dönmez diyorum
anko
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) Perş. Haz. 17, 2010 12:58 pm
duygusu demiş ki:
ya bence efe yalnız dönmüycekmiş ya acaba sevgili falan mı olcak inşallah olurda aslı görür
sanmıyorum.yardım eden birisi olur heralde yanında
Misafir Misafir
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) Perş. Haz. 17, 2010 12:59 pm
efe nin sevgilisi olarak gelse hiç fena olmaz aslında aslı - güven olmasında
anko
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) Perş. Haz. 17, 2010 1:03 pm
aynen aslı-güven olmasında
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) Perş. Haz. 17, 2010 1:07 pm
arkadaş ceyda ateş gelmiycem demiş dedi de ben onu çekim fotolarında görmüştüm sanki yanılıyormuyum duygusu murat özenin profilindeki resimlerin tamamına bakmıştım orda görmştüm... her neyse bende kendimi gelmeyeceğine alıştırdım o yüzden sorun etmiyorum inanıyo da değilim inanmıyoda değilim...umarım doğru olur...diyorum sadece
_kidman_
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) Perş. Haz. 17, 2010 1:08 pm
anko demiş ki:
arkadaşım her ağızdan başka bi söz çıkıo inanmak zorlaşıyor anlamında söylüyorum ben inanmıyorum ya böle haberlere gözümle görene kadarda inanmıcam
AlfredoLota
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) Perş. Haz. 17, 2010 1:37 pm