Konu: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) Perş. Haz. 17, 2010 12:37 pm
Konunun ilk mesajı :
Arkadaşlar cerkez_hanceri (efe) arkadaşım kaynağı ile bugün görüşme yapacak dmeiştim... görüşme gerçekleşti ve yeni haberleri bana söyledi...bazı nedenlerden dolayı buraya yazamayacağını söyledi ve bana benim yazmamı söyledi... şimdi haberleri yazıyorum... 1.jale dağhanı istemiyormuş ya aralarında bi uzlaşma olacak yada jale gidici gibi görünüyor. 2.efenin dönüşü için yeni bi senaryo yazılmaya başlanmış 3.Dağhanın dönüşü açıklanmayacakmış resmi olarak... 4.jale giderse yönetmen kerem çakıroğlu olabilirmiş. 5.efe diziye yalnız girmeyecekmiş yanında biri daha olacakmış 6.özet ve fragman haftaya çıkabiir dizinin başlangıcı temmuzun ikinci haftası olabilir ama bunlar değişebilirmiş 7.leyla yeni sezonda da var. bilgiler bunlar...bana lütfen soru sormayın çünkü ben bilmiyorum efeden aldığım bilgileri direk olarak buraya yazdım..hepsi budur.. umarım söyledikleri gerçekleşir diye umuyorum.. not: dağhan ve jale arasında bi tartışma yaşanmış fakat sandelye fırlatma gibi bişey yok...dağhan sinirden sandalyeyi vurmuş o kadar...
Yazar
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) Perş. Haz. 17, 2010 5:23 pm
evet onun gibi bişey
efe sever
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) Perş. Haz. 17, 2010 5:23 pm
okumak gibi inanmakta mecburi değildir
anmeselesi
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) Perş. Haz. 17, 2010 6:28 pm
cakocakmak11 demiş ki:
Bu Jale Gidecek Kerem Çakıroğlu Gelecek Haberlerine İnanmayın Çünkü Kerem Çakıroğlu Tim's İn Yeni Dizzisi Küçük Sırlar'ın Yönetmenliğini Yapıcak
belki ozaman tims rolleri degisir yani kücük sirlar jale, keremde KY giderr
serseri
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) Perş. Haz. 17, 2010 6:38 pm
Ceyda ATEŞ yokum dedi diyorum size yaa halen yeni sezonda varmış diye yazmış oraya. Sana mı inanıcam ceyda ateşe mi inanıcam... Ceyda ateş ile ilgili yazdığın hariç gerisi mantıklı geldi. Bence doğrudur..
efe sever
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) Perş. Haz. 17, 2010 6:52 pm
ceyda ateşe malum olmuş demekki kendisinin gideceğini söylüyor ve aynı anda dağhan dönecek te diyor kesin malum oldu ceyda ateşe dağhanın döneceği kesin
BüşrAslıEfe
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) Perş. Haz. 17, 2010 7:17 pm
dağhan geri dönemeye bilir ama onun yerine efe yani başkasını alacaklar.. :lol!:
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) Perş. Haz. 17, 2010 7:53 pm
ya ceyda ateş ne derse desin ben anlamam ben onu yeni çekimlerde fotosunu gördüm bende kendi gözüme inanıyorum leyla çıkmıycak dizi den disko kralını da izlemedim ama orda da pek çıkcakmış gbi durmuyo dedi arkadaşlar
Alişan
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) Perş. Haz. 17, 2010 7:54 pm
arkadaşın dağhan la mı konuşmuş yni lütfn cvp yaz
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) Perş. Haz. 17, 2010 8:00 pm
hyr ama yakın bişey...
JiLeT
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) Perş. Haz. 17, 2010 9:07 pm
bu engin asrahda leyla gidecek diyor kesin çakma o zaman bu
erdinc1907
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) Perş. Haz. 17, 2010 10:02 pm
bendebu habere pek inanmadım.efe arkadaşıma veya tube arkadaşıma güvenim sonsuz ama bana bu kaynak pek güvenilir gelmedi.
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) Cuma Haz. 18, 2010 10:59 am
arkadaşlar şimdi ben efeyi bu forumda tanıdım...eğer efenin söyledikleri doğruysa kaynak çok sağlam merak etmeyin bu konuda şüpheniz olmasın...! ha ben gözümle görmedim kaynakla konuşan ben değilim efe bu yüzden bişey diyemiyorum ama kaynağı bana sölediğinden beri kafam allah bullak doğru söylüyorsa kaynak sağlam yani anladınız mı?
efe sever
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) Cuma Haz. 18, 2010 11:04 am
ben ile efe gelmicek diyorduk şimdi biz ikna olduk daha önce ikna olanlar şimdi inanmıyor
erdinc1907
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) Cuma Haz. 18, 2010 11:22 am
Tubishh Sagolera demiş ki:
arkadaşlar şimdi ben efeyi bu forumda tanıdım...eğer efenin söyledikleri doğruysa kaynak çok sağlam merak etmeyin bu konuda şüpheniz olmasın...! ha ben gözümle görmedim kaynakla konuşan ben değilim efe bu yüzden bişey diyemiyorum ama kaynağı bana sölediğinden beri kafam allah bullak doğru söylüyorsa kaynak sağlam yani anladınız mı?
onun kaynağı olan kişinin ismini bilmiyorum ama nerden tanıdığını felan biliyorum.bide ismini bilsem :))
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) Cuma Haz. 18, 2010 11:27 am
valla bana da söledi iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum :S kafam karışık kendimi hazırlıyorum gelmeyecek diye baştan beri gelmeyecek diyodu bi anda gelecek dedi kaynağım budur dedi offf bende bilmiyorum ama o kendinden çok emin hatta bana bile kızdı ben iyi haberlerle dönersin umarım dedim o da ne haberi efe döndü zaten dedi bilmiyorum doğrusu bişey diyemiyorum sizi de kandırmak değil amacım sadece onun mesajını iletmekti...
efe sever
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) Cuma Haz. 18, 2010 12:17 pm
dikkat ederseniz daha önce inanmayan ben bile inanmaya başladım durum o kadar ciddi yani unutmayınki herkesin bildiği birşey vardır ama bildiklerini pat diye söylemezler kendimden biliyorum
zzzeynep
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) Cuma Haz. 18, 2010 2:18 pm
NE BİLDİĞİNİ MERAK ETTİM GERÇEKTEN.BİRDEN ANİ DÖNÜŞ YAPTIĞINA GÖRE.
efe sever
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) Cuma Haz. 18, 2010 3:53 pm
daha önce gelmiyecek dediğim gibi şimdide gelecek diyorum sadece bir düşünce bir tahmin
melisae
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) C.tesi Haz. 19, 2010 6:48 am
inanmak istiyorum bunaaa
Daqhan~~
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) C.tesi Haz. 19, 2010 7:06 am
İnş doqrudur ..
Princess
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) C.tesi Haz. 19, 2010 9:04 am
bence dgoru
Misafir Misafir
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) C.tesi Haz. 19, 2010 9:10 am
bence doğru değil
ama inş. doğrudur
ÖzLem.x
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) C.tesi Haz. 19, 2010 9:28 am
ceyda ateş gttigini söyLememşdmydi ? xS
hiçkimse
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) C.tesi Haz. 19, 2010 9:31 am
Ben nedense bu bilgiyi veren kişiyede bilgiyede inanmıyorum.Çok çelişkili çok.
ecem
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) C.tesi Haz. 19, 2010 9:33 am