Konu: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) Perş. Haz. 17, 2010 12:37 pm
Konunun ilk mesajı :
Arkadaşlar cerkez_hanceri (efe) arkadaşım kaynağı ile bugün görüşme yapacak dmeiştim... görüşme gerçekleşti ve yeni haberleri bana söyledi...bazı nedenlerden dolayı buraya yazamayacağını söyledi ve bana benim yazmamı söyledi... şimdi haberleri yazıyorum... 1.jale dağhanı istemiyormuş ya aralarında bi uzlaşma olacak yada jale gidici gibi görünüyor. 2.efenin dönüşü için yeni bi senaryo yazılmaya başlanmış 3.Dağhanın dönüşü açıklanmayacakmış resmi olarak... 4.jale giderse yönetmen kerem çakıroğlu olabilirmiş. 5.efe diziye yalnız girmeyecekmiş yanında biri daha olacakmış 6.özet ve fragman haftaya çıkabiir dizinin başlangıcı temmuzun ikinci haftası olabilir ama bunlar değişebilirmiş 7.leyla yeni sezonda da var. bilgiler bunlar...bana lütfen soru sormayın çünkü ben bilmiyorum efeden aldığım bilgileri direk olarak buraya yazdım..hepsi budur.. umarım söyledikleri gerçekleşir diye umuyorum.. not: dağhan ve jale arasında bi tartışma yaşanmış fakat sandelye fırlatma gibi bişey yok...dağhan sinirden sandalyeyi vurmuş o kadar...
Yazar
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) C.tesi Haz. 19, 2010 3:50 pm
LordFear Bazılarını Eleştirmek Sana Kalmamış .... Herşeyi Kolay Zannediyosunuz ..... Sözlerinede Dikkat Et Zaten Bizi Eleştirenler Herşeyi Çok Biliyo
ecem
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) C.tesi Haz. 19, 2010 3:56 pm
inanmakta suc, ben bilgi almadan once de efenin donecegine inanıyordum artık bilgim de var eminim buna.ama kimseyi inanın diye zorlayamam.gorunce herkes inanır. su gibi gormeden inanmam demesine gulmuştum.senaristlerin seyirciye mesajıydı bu:)))
daghana soyleşide soruldugunda"olabilir de olmayabilir de"demesinden ve dizide yaşananlardan anlamıştım dönecegini efenin. efe aslıyı aradıgında efe döndü dedim diziye.hicbir dizide boyle şey olmaz.orada girdi efe yeniden.altyapı gerekiyordu bunun icin boyle yaptılar minenin oyunu diye.efe başka yerden donecek dedim hep.hatta şey diyordum herkes umutsuz of be demek oyunmuş şu yapımın yaptıgına bak diye kızarken, efeyi gorecegiz dizide.boyle olursa etkileyici olur zaten. ayrıca aslı efeyi ararken degil onun yaşamadıgını dusundugunde onu gorurse heyecanlı olur.süpriz olmalı dönüşü süpriz beklenmeyen yerden.sirk cok duyuldu vardı ya da yoktu bilmem ,ama varsa bu nedenle bile vazgecildi belki de herkes duydu diye
En son ecem tarafından C.tesi Haz. 19, 2010 3:59 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Misafir Misafir
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) C.tesi Haz. 19, 2010 3:57 pm
modluğunu eleştiriyomuşsun , sanamı kaldı hemde sen çok biliyosun sanki mod luğu
HA BİDE ELEŞTİRCEKSN BENİM MOD LUĞUMU ELEŞTİR BENDE GÖSTERİYİM SANA NASIL MOD OLDUĞUMU
yigit_fan
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) C.tesi Haz. 19, 2010 4:05 pm
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) C.tesi Haz. 19, 2010 4:19 pm
ben tehdit etmedim tehdit etsem daha ağır konuşurdum resmen söylerdim
ama sen tehdit anlıyosan orasına karışmam
Psychonaut
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) C.tesi Haz. 19, 2010 4:28 pm
valla tehdit gibi görünüyo okuyunca beni eleştir görürsün modum ben diye yazman ayrıca insanlar eleştirmekte özgürdür eleştirirsede hiçbişi "görmemesi" lazım
Misafir Misafir
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) C.tesi Haz. 19, 2010 4:29 pm
siz çok biliyosunuz ...... ben tehdit etmedim benim mod luğumu eleştir dedim hem sen niye arkadaşın avukatlığını yapıyosunki
Psychonaut
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) C.tesi Haz. 19, 2010 4:36 pm
ben arkadaşın avukatlığını yapmıyorum. tehdit ettiğini düşünüp üye olarak eleştiriye böyle tepki verdiğin için tepki gösterdim sadece arkadaşa katılmadığımı söyledim gidip dağhanla konuşmanızı beklemiyorum
Misafir Misafir
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) C.tesi Haz. 19, 2010 4:41 pm
zaten böyle bişey çok zor bence
yani dağhan ı yakalamak zor bence
ecem
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) C.tesi Haz. 19, 2010 4:43 pm
en cok şeye guluyorum.ispat getirin bize ben de dusunuyordum bazen ama nasıl getirecekler:) daghan sette degil daha sahnesi yok.ne zaman donecek o zaman sahnesi de olacak gelecek ispatlar inş.
bu arada resmi site sarp geldiginde yenilenmişti.hatta sarpın girdiigni oradan anlamıştık. acaba yeni sezonda ne zaman site degişecek? en merak ettigim 120.bölümle beraber yeni jenerik ve site yenilenmesi olacak mı?yoksa 123.bölüme kadar aynı mı kalacak yonetmen de jale o bölümlerde.bence 124.bölümden sonra degişecek herşey
Psychonaut
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) C.tesi Haz. 19, 2010 4:55 pm
Je T'aime demiş ki:
zaten böyle bişey çok zor bence
yani dağhan ı yakalamak zor bence
o diilde dağhanı yakalasanız bile hiçbiyere açıklama yapmamış demekki istemiyo biz fan sitesindeniz diyincemi konuşcak
JiLeT
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) C.tesi Haz. 19, 2010 5:33 pm
ya işte çıkmış dağhanla röportaj filan yapın diyor sanki dağhan röportaj yapmak için peşimizden koşuyorda modlarımız yapmıyor
ecem
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) C.tesi Haz. 19, 2010 6:02 pm
Evolution demiş ki:
ya işte çıkmış dağhanla röportaj filan yapın diyor sanki dağhan röportaj yapmak için peşimizden koşuyorda modlarımız yapmıyor
siz bulacaksınız yapacaksınız diyor emir vermesini sert buldum ben, inanmayın yapımın oyuncagı olmayın.burası forum herkes ne biliyorsa yazar.isteyen inanır isteyen inanmaz ayrıca.kimse "bana inanın" diye zorlamıyor.herkes bilgi veriyor sadece.bazıları da net bilgi diyor.ben bunlardanım mesela aldıgım bilginin net olduguna inanmasam net demem döndügüne isteyen inanır.bu arada sen neden donmeyecek diye dusunuyorsun arkadaşından donecek diye bilgi almana ragmen şaşırttın ?
JiLeT
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) C.tesi Haz. 19, 2010 6:11 pm
Arkdaşım dünde kızdı bana neden güvenmiyorsun diye bana. Ya daha öncede dediğim gibi aslında inanıyorum ama sadece dönmeyeceğine şartlandırmaya çalışıyorum olası bir kötü durumda çok fazla yıkılmamak için ama aslında dönecek diye düşünüyorum
efe sever
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) C.tesi Haz. 19, 2010 6:14 pm
bende dönecek diyorum başka da birşey demiyorum
ecem
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) C.tesi Haz. 19, 2010 6:15 pm
Evolution demiş ki:
Arkdaşım dünde kızdı bana neden güvenmiyorsun diye bana. Ya daha öncede dediğim gibi aslında inanıyorum ama sadece dönmeyeceğine şartlandırmaya çalışıyorum olası bir kötü durumda çok fazla yıkılmamak için ama aslında dönecek diye düşünüyorum
kızar yani haklı inş.donecek bana da dedi setten arkadaş onceden bilmem diyordu.bu sefer döndü dedi.döndü daghan ya sadece 124.bölümden sonra efeyi gorecegiz bunu biliyoruz.jale 123.bölümü bitirip gidiyor.arkadaşım jale gider daghan doner dedi bana
fetih
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) C.tesi Haz. 19, 2010 6:43 pm
inş beklemekten başka çaremiz yokya....
lordfear
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) C.tesi Haz. 19, 2010 7:46 pm
Je T'aime demiş ki:
LordFear Bazılarını Eleştirmek Sana Kalmamış .... Herşeyi Kolay Zannediyosunuz ..... Sözlerinede Dikkat Et Zaten Bizi Eleştirenler Herşeyi Çok Biliyo
Bir benden 7 yaş küçüksün akıllı konuş İki bu forumdaki herkes bir yanlış varsa dile getirmek de serbest bu bana göre böyle seversin ya da sevmezsin senin bileceğin iş modsan saygılı olacaksın akıllı konuşacaksın düsturlu olacaksın forumun seviyesini düşürmeyeceksin eleştirilere katlanacaksın
Misafir Misafir
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) C.tesi Haz. 19, 2010 7:48 pm
hadi ya sen kimsinki eleştiriosun hem senden 7 yaş küçüksem ne yapabilirsinki
kendini fazla bişey sanma bence
lordfear
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) C.tesi Haz. 19, 2010 7:51 pm
Je T'aime demiş ki:
hadi ya sen kimsinki eleştiriosun hem senden 7 yaş küçüksem ne yapabilirsinki
kendini fazla bişey sanma bence
biraz daha sataşmaya devam edersen gerekeni yaparım
Misafir Misafir
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) C.tesi Haz. 19, 2010 7:52 pm
:: napcaksın sataşmıyorum ben tehdit mi ediyosun ?
lordfear
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) C.tesi Haz. 19, 2010 7:53 pm
vallaa uğraşamıcam çocuk daha fazla hadi sana eyvallahh
Misafir Misafir
Konu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) C.tesi Haz. 19, 2010 7:54 pm