Dağhan Külegeç Fan Sitesi
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dağhan Külegeç Hayranlarının Fan Sitesi, Dağhan Külegeç En Büyük Tek Fan Kulübü.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :)

+33
güven_savar
snm!
Ezqi~ferman
lordfear
ÖzLem.x
Princess
Daqhan~~
melisae
erdinc1907
Alişan
BüşrAslıEfe
serseri
anmeselesi
warrior5461
efe sever
a.snmz
JiLeT
fetih
tekgezer51
umutfatih10
zzzeynep
AsırıEfeci
dağhOKan
hiçkimse
AlfredoLota
Duygusu
tugce36
cakocakmak11
ecem
efemmutfak2
_kidman_
anko
Tubishh Sagolera
37 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
YazarMesaj
Tubishh Sagolera
Üye
Üye
Tubishh Sagolera

Ruh Hali : Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 Asik10
Takımı : Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 Turkiye

Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 Empty
MesajKonu: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :)   Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 EmptyPerş. Haz. 17, 2010 12:37 pm

Konunun ilk mesajı :

Arkadaşlar cerkez_hanceri (efe) arkadaşım kaynağı ile bugün görüşme yapacak dmeiştim...
görüşme gerçekleşti ve yeni haberleri bana söyledi...bazı nedenlerden dolayı buraya yazamayacağını söyledi ve bana benim yazmamı söyledi...
şimdi haberleri yazıyorum...

1.jale dağhanı istemiyormuş ya aralarında bi uzlaşma olacak yada jale gidici gibi görünüyor.
2.efenin dönüşü için yeni bi senaryo yazılmaya başlanmış
3.Dağhanın dönüşü açıklanmayacakmış resmi olarak...
4.jale giderse yönetmen kerem çakıroğlu olabilirmiş.
5.efe diziye yalnız girmeyecekmiş yanında biri daha olacakmış
6.özet ve fragman haftaya çıkabiir dizinin başlangıcı temmuzun ikinci haftası olabilir ama bunlar değişebilirmiş
7.leyla yeni sezonda da var.

bilgiler bunlar...bana lütfen soru sormayın çünkü ben bilmiyorum efeden aldığım bilgileri direk olarak buraya yazdım..hepsi budur..
umarım söyledikleri gerçekleşir diye umuyorum.. Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 743856

not: dağhan ve jale arasında bi tartışma yaşanmış fakat sandelye fırlatma gibi bişey yok...dağhan sinirden sandalyeyi vurmuş o kadar...

YazarMesaj
lordfear
Üye
Üye
lordfear

MesajKonu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :)   Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Haz. 19, 2010 12:28 pm

ya bırakın dağhanın dönüp dönmeyeceği halen belirsiz sizler facebooktan saçma sapan insanlara mail atarak tüyo aldığınızı falan zannediyorsunuz,millet sizlle dalga geçiyor haberiniz yok,önünüze gelen her bilgiyi gerçek zannediyorsunuz umut tacirlerine hizmet ediyorssunuz,kullanılıyorsunuz...

Eğer bu dan sitesinin gerçekten başarılı modları olsaydınız ilk önce fan sitesinin üyelerini artıracak nitelikte bir site yapardınız,sonra da Dağhan Külegeç'in kendisine resmi olarak başvurup bilgi alırdınız en azından bazı şeyleri kendi ağzından duyardık

Yok efendim neymiş sette tanıdık varmış,kaynak sağlammış görüşme yapılmışmış siz daha mod olarak Dağhan Külegeç'in kendisine ulaşamıyorsunuz ne kaynağıından söz ediyorsunuz!!

geçen kaynak sağlam dediniz efe sirkle gelcek dediniz kaynağı söyleyemeyiz ayıp olur dediniz noldu?Kaynak yine facebooktan bi adam çıktı..Kaynağın sahibi de bu başlığı açan kızdı.Yine kaynak sağlam diyor Allah bilir kaynak ne çıkacak merak ediyorum..
Bırakın bu işleri arkadaşlar ya gidin yapmanız gerekeni yapın Dağhanla resmi olarak görüşün ya da başlık maşllık açmayın boş yere,umut tacirlerine hizmet etmeyin...
hiçkimse
Üye
Üye
hiçkimse

Ruh Hali : Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 Inanma11
Takımı : Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 Ts10

MesajKonu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :)   Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Haz. 19, 2010 12:30 pm

lordfear, kısmen katılıyorum sana.

En son hiçkimse tarafından C.tesi Haz. 19, 2010 2:51 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
efe sever
Üye
Üye
efe sever

MesajKonu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :)   Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Haz. 19, 2010 12:31 pm

sirk konusunu açan bu konuyu açan ile aynı kişi değil
lordfear
Üye
Üye
lordfear

MesajKonu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :)   Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Haz. 19, 2010 12:34 pm

aynı kişi olmaayabilir ama bu başlığı açan kişi de kesin bilgi efe geliyor kaynak sağlam diyordu iyi hatırlıyorum...Hatta çok çok sağlam kaynak diyordu...
efe sever
Üye
Üye
efe sever

MesajKonu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :)   Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Haz. 19, 2010 12:39 pm

sirk konusuna bende inanmamıştım çok söyledim
hatta espri bile yapmıştım efe palyaço mu olucak sirkte diye
bana çok saçma gelmişti sirk meselesi
Ezqi~ferman
Üye
Üye
Ezqi~ferman

Ruh Hali : Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 Kederl10

MesajKonu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :)   Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Haz. 19, 2010 12:43 pm

Ben nedense inandım..Umarım doğrudur
Tubishh Sagolera
Üye
Üye
Tubishh Sagolera

MesajKonu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :)   Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Haz. 19, 2010 1:17 pm

lordfear demiş ki:
ya bırakın dağhanın dönüp dönmeyeceği halen belirsiz sizler facebooktan saçma sapan insanlara mail atarak tüyo aldığınızı falan zannediyorsunuz,millet sizlle dalga geçiyor haberiniz yok,önünüze gelen her bilgiyi gerçek zannediyorsunuz umut tacirlerine hizmet ediyorssunuz,kullanılıyorsunuz...

Eğer bu dan sitesinin gerçekten başarılı modları olsaydınız ilk önce fan sitesinin üyelerini artıracak nitelikte bir site yapardınız,sonra da Dağhan Külegeç'in kendisine resmi olarak başvurup bilgi alırdınız en azından bazı şeyleri kendi ağzından duyardık

Yok efendim neymiş sette tanıdık varmış,kaynak sağlammış görüşme yapılmışmış siz daha mod olarak Dağhan Külegeç'in kendisine ulaşamıyorsunuz ne kaynağıından söz ediyorsunuz!!

geçen kaynak sağlam dediniz efe sirkle gelcek dediniz kaynağı söyleyemeyiz ayıp olur dediniz noldu?Kaynak yine facebooktan bi adam çıktı..Kaynağın sahibi de bu başlığı açan kızdı.Yine kaynak sağlam diyor Allah bilir kaynak ne çıkacak merak ediyorum..
Bırakın bu işleri arkadaşlar ya gidin yapmanız gerekeni yapın Dağhanla resmi olarak görüşün ya da başlık maşllık açmayın boş yere,umut tacirlerine hizmet etmeyin...

arkadaşım kafanda sorunmu var? konuyu dikkatli oku istersen konu bana ait değil ben kimseyle görüşmedim tövbe yaa arkadaşım rica etti kendi açamadığı için konuyu ben açtım tövbe yaa ne adamlar var Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 9072
konuştuğun şeyle benim açtığım konu alakası yok yaa bi düşünür insan bi konuyu baştan sona okur ondan sonra yorum yazar Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 9072 birini itham etme bilip bilmeden konuyu doru oku ondan sonra yaz Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 914327
snm!
Üye
Üye
snm!

MesajKonu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :)   Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Haz. 19, 2010 1:27 pm

Hafızası kayıp yanında karısı ve çocuğuyla gelirse şaşırmayın hahaha Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 9072
efe sever
Üye
Üye
efe sever

MesajKonu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :)   Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Haz. 19, 2010 1:33 pm

efenin hafızasını kaybederek geri döneceğini zannetmiyorum
dönerse aklı başında döner
güven_savar
Moderatörler
Moderatörler
güven_savar

Ruh Hali : Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 Pusuda10
Takımı : Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 Fb10

MesajKonu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :)   Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Haz. 19, 2010 2:00 pm

lordfear, ağzına sağlık kandırılmaktan başka bi iş gelmedi başımıza bugüne kadar
hiçkimse
Üye
Üye
hiçkimse

Ruh Hali : Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 Inanma11

MesajKonu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :)   Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Haz. 19, 2010 2:14 pm

Bence dönerse bu bir tek hafıza kaybıyla mümkün aksisini benim aklım almıyor.Yani Efenin yıllardır kendini ölü göstermesi çok vicdansızca geliyor ve bu benim tanıdığım Efeyle mümkün değil.
Zaten bence Efede dönmeyecek.
Ayrıca bir modun bir üyeye kafanda sorunmu var demesi hiç hoş değil.Söylediğinde haklı bile olsa bu böyle dile getirilmemeli bu sitenin admini kim çok merak ediyorum.

güven_savar demiş ki:
lordfear, ağzına sağlık kandırılmaktan başka bi iş gelmedi başımıza bugüne kadar
Aynen tek kesin olan hep ortaya sonunu göremediğimiz haberlerin,tiyoların çıkması ve sonunda hayal kırıklığına uğramamız.
lordfear
Üye
Üye
lordfear

MesajKonu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :)   Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Haz. 19, 2010 2:23 pm

Tubish Sagolera arkadaşım yazdıklarımın hepsinin arkasındayım yazını da iyice okudum öyle yazdım,sen burda yöneticilik yapıyorsun güya..Birincisi Eğer kaynak sağlam değilse kim rica ederse etsin o başlığı açmazsın bundan öncede aynı şeyleri yaptın kaynağın sağlamlığını geçtim kaynak sağlam diyorsun ama kaynağın ne olduğu hakkında bir bilgilendirme yapmıyorsun insanların kafasında soru işareti bırakıyorsun..Madem kaynağını söylemek istermiyorsunuz o zaman görüşmeleriniz toplantılarınız sizee kalsın bizle paylaşmayın gidin Dağhan Külegeçle resmi olarak biz sizin internet ortamınızdaki en büyük fan sitenizin yöneticileriyiz,insanların açıklamaya ihtiyacı var bir açıklama yapar mısınız diye Kavak yellerine mi girecek,başka projelerde mi yer alacak yoksa tatil yapmaya devam mı edecek öğrenin...
Burdaki herkes bu siteden burdaki yöneticilerden bunu bekliyor
Bu çok mu zor lafı değiştirip bunu ben yazmadım ben arkadaşın kaynağını açıkladım demek seni masum yapmıyor,Eğer yöneticiysen sorumluluk şahsına aittir ve burdaki her olaydan bir bakıma suçlusun demektir...

Ya başarılı bir yönetici olun bu sitede ya da lütfen başarılı olabilecek kişilere bırakın
Bugüne kadar Dağhan'la görüşmemeniz en büyük başarısızlığınızdır...
lordfear
Üye
Üye
lordfear

MesajKonu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :)   Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Haz. 19, 2010 2:36 pm

Bir de lütfen Tubish Sagolera arkadaşım terbiye sınırlarını zorlamayalım sen burda bir modsun değil mi? Kimseye hakaret etme hakkın yok sen burda lider olarak üyelere hakaret edersen üyelerin halini düşünemiyorum..Önderlik et birazcık ve saygıyı sevgiyi ilk sen koru kardeşim..Alaycı ve dalgacı bir üslupla kafanda bir sorun mu var demek hiç yakışmadı bir moda haberin olsun..
ecem
Üye
Üye
ecem

MesajKonu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :)   Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Haz. 19, 2010 2:47 pm

lordfear demiş ki:

cok sert bir yazı bu şaşırdım.öncelikle kimseye bunu yapmayın şunu umut etmeyin diye emir vermenizi anlamadım. isteyen umut eder isteyen bilgi alır isteyen inanır isteyen inanmaz.isteyen isim vermeden kaynagından aldıgı bilgiyi soyler.isteyen isim verir.isteyen de girer sadece dalga gecer (zaten boyle yapanların mesajı direkt siliniyor siteyi takip ederseniz farkındasınızdır)

ayrıca gidin daghana ulaşın diye dalga gecmişsiniz .sitenin uyesiyim sadece ama bu tepkiyi sert buldum.daghanı biliyorsanız onun boyle sevenleriyle iletişim kurmadıgını boyle şeylerden hoşlanmadıgını biliyorsunuzdur.teşekkürler sagolun der ama sadece oyle devamını getirmez daghan boyle biliyoruz.ve daha once donmeyecegim diye faceden cevap verirdi .ama bu sefer yapmıyor. bizi bırakın gazeteci yanına gidiyor diziyi soruyor, cevaplamadan gidiyor. bu ne demek donuyorum demektir. dönmuyorsa bunu yapmasının anlamı nedir? donmuyorum dersin ve olay biter. daghan neden boyle yapsın diyorsun?

ve gelelim kaynaklara herkes burada daghan donsun diye ve onun icin bilgi almak icin cırpınıyor.birşeyler yazıyor. iyi magazinci kötü magazinci gibi dusunursek bazıları dalga yazıyor bazıları ise gercek. zaten bakınca da anlıyorsun ve mantıklı dusununce

sirk meselesi nette döndü. guven dizide 118.bölümde sirk dedi eee ne oldu? ne zaman babası goturecek sirke ne oldu bu? yani bu sirk meselesinden vazgecildi belki de sonraya bırakıldı. belki efe oradan donecekti vazgecildi bunları bilemeyiz. ama dizide guven sirk dediyse bunun varlıgı da gercektir o zaman icin

ve sette calışan arkadaşımdan aldıgım bilgidir.kendisini tanıyorum sete gidince tanışmıştım. yani kim oldugunu ve yalan soylemeyecegini biliyorum. daha once de sormuştum boyle cevap vermedi belli degil dedi.ama artık net cevabı verdi "daghan dönmüş. ama daha sahnesi yok. zaten bugun jale incekol 123. bölümü bitirip bırakıyor.ekipte tatile giriyor. uc hafta sonra istanbula gideceklermiş.124.bölümde jale olmayacak.benim aldıgım bilgi bu. daghanın hangi bölümde döndügünü net bilmiyorum yalan soylemeyeyim dedi. ama şunu biliyoruz 123.bölümden sonra efe donecek hangi bölüm belli degil daha

ben bunları anlattım diye herkes bana inanacak diye zorlayamam.hala inanmayanlar olabilir,onlar da gorunce inanırlar. ama durum budur. daghan dondu. inş. yeni sezonda bizlerle.ben eminim bilgi aldım sizlere anlattım.burada anlatma nedenimiz herkes bilsin sevinsin diye,yoksa anlatmayız.
x-sweet-piskopat
Üye
Üye
x-sweet-piskopat

MesajKonu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :)   Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Haz. 19, 2010 2:53 pm

eger aslinyla birlikte olursa dönsün Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 743856
ecem
Üye
Üye
ecem

MesajKonu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :)   Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Haz. 19, 2010 2:58 pm

olacak inş.Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 743856 ama once guveni bırakmaz uzmeyeyim diye :pale:
lordfear
Üye
Üye
lordfear

MesajKonu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :)   Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Haz. 19, 2010 3:08 pm

İlk önce şunu belirtmek isterim sana ecem arkadaşım yazının sertliği hakaret içermedikçe kişilik haklarına dokunmadıkça bir de üstüne sitedeki üyelerin düşüncelerini yansıttıkça bunu silmek çok yanıştır yine bir yönetici başarısızlığıdır..Eleştiri bu isteyen destekler isteyen eleştirimi eleştirir.

İkincisi bu site internetteki Dağhan fan sitelerinin en çok üyesi olanı..Burda herkes kafasına göre birşeyler yazıyor hı şunu da var gerçeten tüyolar da alınıyor olabilir ama tüyoların kaynaklarını bilmemiz bizim hakkımız.Bak burda Dağhan gelicek diye nice mağdur olmuş arkadaşımız var hep aynı başlıklar.döndü,gelicek setten tanıdığım var muhabbeti.İnsanlar sevinsinler diye yapıyorsunuz ama insanlar gerçek çıkmayınca üzülüyor bunu farketmiyor musunuz ? Yoksa sitenin gündem de kalması için mi açılıyor bu kaynaksız başlıklar anlam veremiyorum
Bir tane gazete magazin haberi yok gelicek mi gelmicek mi diye?Anlaşılsa magazin bunun haberini kesinlikle yapardı.Uçan Kuş'a mesaj attım niye Dağhan Külegeçle ilgili Kavak Yellerine dönecek mi diye haber yok diye? Cevap geldi Öyle bir şey yok neden haberini yapalım dediler..KanalD'nin kendi magazinlerinde bile Dağhanın döneceğiyle ilgili bir tane haber yok.Gizli saklanıyor konusundan ötürü diyeceksin,bence çok saçma niye saklasınlar günler öncesinden açıklarlar reyting yaparlar...Nası Sarp Apak'ın katıldığını 2 ay öncesinden öğrendik Dağhanla anlaşılmışsa da öğrenirdik.

Bir diğer söylemek istediğim şey bu site adına eğer Dağhan Külegeçle röportaj yapılamıyorsa bunun hiçbirbahanesi olmaz.Bu bir başarısızlıktır.Allah mı Dağhan töbe haşa ulaşamayacaksın senle görüşmeyecek ki en azından bir açıklama yapmak zorunda en azından belli değil der.Siz hiç uğraştınız mı Dağhanla görüşmek için site adına da Dağhanı bilen bilir konuşmaz diye yorum yapıyorsunuz gidin bir deneyin sonra konuşmadı bizimle açıklama yapmadı diye konuşun...

Tekrar şunu söylüyorum insanları sevindirecez diyorsunuz ama her seferinde insanları bir kere daha üzüyorsunuz.Umutlarını kırıyorsunuz..Siz de Timsin yarattığı umut tacirliğinin piyonları oluyorsunuz..Kaynak açıklamayacaksanız paylaşmayın.Bi tanıdığım var ben kefilim beni bilen bilir doğru söylüyorum cümleleri asla bize bir kaynak olamaz...
ecem
Üye
Üye
ecem

MesajKonu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :)   Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Haz. 19, 2010 3:10 pm

demek istediginizi anladım. size sadece cevabım setteki arkadaşıma guveniyorum.artık ister inanın ister inanmayın ve ben arkadaşımdan duymasam da donecegine inanırdım.cunku hicbir dizide boyle şeyler olmaz. giden oyuncu gider.hatırlanmaz bile.
Tubishh Sagolera
Üye
Üye
Tubishh Sagolera

MesajKonu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :)   Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Haz. 19, 2010 3:12 pm

ya gerçekten sizi anlamıyorum eğer burda bu şekilde konuşmamam modluğumdansa bırakırım modluğu...
onun söyledikleri sert değilde ben sölediklerim mi sert ne hakla bana çıkışır ya ayrıca ben hala dönmeyeceğini savunan birisiyim dönmeyeceğine kendimi alıştırdım size de yazı yazdım okuyan bilir tamam mı
kendinizi dönmeyeceğine hazırlayın sonra üzülen siz olmayın dedim bu başlıkta bi yazı yazdım bu sadece arkadaşın benden bir ricasıydı kırmadım ekledim sorunun varsa ona söylersin tamam mı bana sert çıkma hakkını kimse alamaz mod olmasaydım bi insan olarak bana bu şekilde tavır takınamaz burda kimse...!
sen kendi sözlerindeki sertliği hiç düşündünmü ki bana uyarıda bulunuyorsun asıl size yakışmıyor bu şekilde konuşmalar cidden hiç ama hiç yakışmıyor ben oraya not olarak da düşdüm yorumda da yazdm kimseyi kandırmak üzmek istemem bildiğim bişey de yok ne kaynakla ben görüştüm ne de bişey arkadaş rica etti kırmadan yayınladım hepsi budur burda bir çok kişi ona güvenirken ben yine sessiz kaldım sizin kalkıp bu şekilde konuşmanız asıl beni üzüyo hakettiğimi düşünmüyorum zaten yakın zamanda modluğu bırakıcam bu şeklde yürümez daha önce bir çok yerde modluk yaptım burası gibi bi fan ve forum görmedim gerçekten üzülüyorum buraya ne kdar emek verdiğimi söyleyen arkadaşlar oldu ben emek veremedim maalesef istediğim şeyleri yapamadım bu forumda bana kalsa bu forumu çok daha güzel yapardım Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 914327

lütfen bu yazımı sonuna kadar oku arkadaşım beni anlamadan dinlemeden tanımadan kimse yargılamasın lütfen Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 914327
JiLeT
Üye
Üye
JiLeT

Ruh Hali : Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 Sarhos10
Takımı : Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 Bjkk

MesajKonu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :)   Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Haz. 19, 2010 3:19 pm

Arkadaşım esas işi magazin olan kişiler dağhanı etilerde görüyor dizi ile ilgili soru soruyor cevap vermeden gidiyor. Bu site dağhanı seven bir kişi tarafından kurulmuş arkasında ne Renda Güner Ajansı nede Dağhanın Desteği olmayan bir forum. Dağhanla nasıl röportaj yapılmasını bekliyorsun. Al kavak yelleri forumu arkasında Tims var Timsın kurduğu bir forum ama ordada oyuncular ile röportaj yapılmıyor burdaki arkadaşlardan nasıl bekleyebiliriz bunu

Ayrıca site popülüterliği için böyle oyunlara başvurmalarına gerek yok google da dağhan külegeç diye aratınca en başta çıkan forum
ecem
Üye
Üye
ecem

MesajKonu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :)   Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Haz. 19, 2010 3:28 pm

sarp olayı daghan olayıyla aynı degil bence, oncelikle sarp daghan gidince kim yerini alacak diye yapılan araştırmalarla bulundugu icin gazetenin haberi oluyor. burada farklı daghan bu yapımda bence zaten hala. olmasa ayrılan diger oyuncular gibi goruntusunu bile kullandırtmazdı.başka projede oynasa boyle şey yapacaklar mıydı? efe donuyor mu konusunu yaparlar mıydı kim inanırdı buna? daghan buna izin veriyor cunku hala orada ve efeye de kapı acıktı zaten. yani donebilirdi. daha once de dedikodusu cıktı ama donmuyorum dedi. bu sefer soruluyor cevaplamıyor.soyleşide "olabilir de olmayabilir de "diye cevaplamış.ayrıca dizide uc bölüm efe konusu guven varken sezon finaline efeyle girmek ve aslı efe aşkının yeniden hatırlatılması bunlar oyun olamazdı zaten.oyun demek yapımın kendini yerlere dusurmesi demektir. sen madem sarpa guveniyorsun ne işin var efeyle daghanla? sarpı sevmem ama ona da ayıp.ayrıca daghan neden sussun? burada efe donuyor mu hangi senaryoyla donecek bunu herkese soylemezler gazete daha ogrenmez.ben arkadaşıma da guvendigim icin dönmüş diye buraya bilgi aktarıyorum.inanıyorum ona.sizi zorlayamam elbette ama isteyen inanır buna bilgi olarak bilin döndügünü,inş. yeni sezonda daghan dizide Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 914327

En son ecem tarafından C.tesi Haz. 19, 2010 3:48 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Tubishh Sagolera
Üye
Üye
Tubishh Sagolera

MesajKonu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :)   Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Haz. 19, 2010 3:32 pm

tıkla...

bu başlığı açan da benim arkadaşım kimseyi kandırmak değil amacım o sirk meselesinde konuyu açan ben değildim bende konuşmuştum o kişiyle ama ben sadece o kişiden duymamıştım aynı anda iki yerden haber bekliyodum ikisi de aynı yanıtı verince bunda bi iş var dedim arkadaş da benden önce konuyu açmış bende destekledim konuştuğumuzu söledim konuşmaları attım.. olay budur
ha dağhanla o kadar konuşmak kolaysa lütfen sen git yap bize de bi hayrın olur bende çok sevinirim lütfen bu iyiliği yap bize...
ya adam magazine gazetecilere bile cvp vermiyor beni mi kaale alcak oldu olcak evine alsın bide çay sölesin tövbe tövbe herşeyi bu kadar basit mi sanıyosunuz siz basitse lütfen sen yap bende utanıyım yapamadığıma oldu mu arkadaşım ?
bilip bilmeden kimseyi itham edemezsin ben günde 100 tane mesaj siliyorum kaynaksız bilmem nesiz uydurma olduğu apaçık belli ben silmekten yoruldm onlar devamlı ekliyo başta ben diyorum bakın konum yukarda her sölenene inanmayın kendinizi gelmeyeceğine alıştırın diye Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 914327 sen kafa yorma beni burda bilen bilir bilmeyende senin gibi yalnış anlamıştır...
lordfear
Üye
Üye
lordfear

MesajKonu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :)   Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Haz. 19, 2010 3:37 pm

Sana bir kere hakaret ettim mi Tubish Sagolera arkadaşım?
Ben burda seni değil modluğunu eleştiriyorum seni eleştirmek haddim olmaz zaten ne kadar tanıyorumda seni eleştirebilirim ve bu da benim de hakkımdırr
Sen bir de üste çıkmaya çalışıyorsun hem hakaret ediyorsun hem yazıma sert diyorsun bana adama bak diye hitap etmen sonra kafayı mı yedin tarzı yazıların alaycı ve dalgacı tutumun çok güzel değiştiriveriyorsun konuyu benim yaptığım ise Dağhanla ilgili ne olursa olsun sen bu siteden sorumluysan kaynaksız haberleri yayınlatmaman gerektiğini söylemek bu mudur sana hakarett bunun neresinde ben sana bi hakaret etmişim?
Bak güzel kardeşim modluğunu başarısız bulduğumu söyllüyorum ister bırakırsın ister bırakmazsın buna ben karar veremem ama biraz daha başarılı olmayı dene bence...
Dağhanla külegeçle ilgili umutları durmadan kırılanların duygularını tercüme ettim burda ben sadece ayrıca sen de benle böyle dünyaları ben yaratmışım havasında konuşamazsın hele ki sen bir mod ben bir üyeyken.Senle kimse öyle konuşamazsa benle de kimse böyle konuşamaz...
Tubishh Sagolera
Üye
Üye
Tubishh Sagolera

MesajKonu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :)   Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Haz. 19, 2010 3:41 pm

ahh ahh beni tanısan birazcık anlarsın o zaman bende havalı bi tavır olmadığını ve olmayacağını Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 914327
ben hiç de senin dediin gibi dünyaları ben yaratmışım havasında değilim olmam olamam Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 914327
bu arada açtığım konuya bak benim gerçek düşüncelerimi bunun için ne kadar uğraştığımı gör...
benim bu forum için modluğumu beğenmiyosan kolay grüyosan bu kadar gel sen yap ayrıca git dağhanla konuş kolay ya herşey buyur yap Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 914327 benim ne modluğumu eleştrebilirsin nede kişiliğimi şuanda ben seni nasıl eleştirmediysem Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 914327
efe sever
Üye
Üye
efe sever

MesajKonu: Geri: Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :)   Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Haz. 19, 2010 3:48 pm

deminden beri yazılanları okuyorum yorum yapmıyorum birde ben yorum yapıyımda tam olsun
kimsenin kimseyi umutlandırdıgı yok dağhanın diziye geri döneceğine isteyen inanır isteyen inanmaz
ben ilk başta dönecek diyenlerdendim sonra ise dönmeyecek dedim
herkes birşey mi biliyorsunda fikrin değişti dedi birşey duymadım kimseden dönecek ya da dönmeyecek diye sadece diziyi izledim ve bu şekilde dönmez dedim
ben ne sirk konusuna inandım ne de aslıya gelen çağrının efeden olduguna inandım
dağhanın geri dönüp dönmeyeceğini anlamak için birinin kendisine sormasına da gerek yok bence
herşey ortada efesiz yapamıyorlar iki bölümde bir efe flashbacki ile vakit dolduruyorlar
yapım bizi avuturken bizde ekran karşısında kendimizi avutuyoruz
sonrada burda yorumlar yapıyoruz dönecekmi dönmeyecekmi diye
inanan inanır döneceğine inanmayan inanmaz bu kadar basit bunu söylemek içinde mod ları işin içine katmak bence abes ten başka birşey değil tabi bence

Efenin Sözcüsü Gibi Oldum Ama İdare Edin :)
4 sayfadaki 7 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
 Similar topics
-
» Yardım edin!
» yardım edin
» Birşeye dikkat edin...
» 'Gerekirse kavga edin...'
» Hakkınızı Helal Edın Arkadaslar