Konu: Yeni Yönetmen (Alıntı) Paz Haz. 27, 2010 8:37 pm
ALINTIDIR
Dizifilm Sitesinde (Tıkla) *sma* adlı bir kullanıcı Engin Asrağ ile konuşmuş.E bunda ne gariplik var, zaten birçok kişi konuşuyor diyeceksiniz ama bu kişi birkaç merak ettiğimiz soru daha sormuş...Doğruluğunu bilemem ama inanmak istiyorum.Bu arada forumda göremedim bunu, umarım yoktur.
DiziFilm demiş ki:
Arkadaşlar bende Engin Asrağ ile konuştum Dağhan Temmuz ayının ortasında İstanbul bölümlerinde diziye dahil olacak dedi Jale İncekol ayrılıyor mu diye sordum Onun Kavak Yelleri ile olan işi bitti İstanbulda çekilecek başka bir diziyi yönetecek dedi Peki Kavak Yellerinin yeni yönetmeni kim olacak dedim Taner Hoca dedi soyadını hatırlıyamadı tims yapım bünyesindenmiş İstanbul çekimleri 5 temmuzda başlıyomuş
Ben bu Taner denen adam kim diye bir baktım.Tims bünyesinde yönetmenlik yapmış bir Taner buldum.Adı A.Taner Elhan ve Acı Aşk filminin yönetmenliğini yapmış ve ilk yönetmenlik yaptığı filmmiş ayrıca...Bilmiyorum acaba bu haber doğrumu veya Engin Asrağ'ın bahsettiği Taner Hoca bu adam mı ama...Neyse yorumlarınızı bekliyorum
Taner Elhan'ın Resmi;
sarah
Konu: Geri: Yeni Yönetmen (Alıntı) Paz Haz. 27, 2010 8:50 pm
paylaşım için tşk umarım doğrudur
eloif
Konu: Geri: Yeni Yönetmen (Alıntı) Paz Haz. 27, 2010 8:52 pm
sarah demiş ki:
paylaşım için tşk umarım doğrudur
Önemli değil , evet umarım doğrudur da o Jale cadısından kurtulmuş ve Dağhan'ımıza kavuşmuşuzdur.... :cheers:
tugce36
Konu: Geri: Yeni Yönetmen (Alıntı) Paz Haz. 27, 2010 8:58 pm
PAYLASIM ICIN TESEKÜRLER UMARIM DOGRUDUR xD
eloif
Konu: Geri: Yeni Yönetmen (Alıntı) Paz Haz. 27, 2010 9:00 pm
tugce36 demiş ki:
PAYLASIM ICIN TESEKÜRLER UMARIM DOGRUDUR xD
Önemli değil Hepimiz umuyoruz...
sinemsema
Konu: Geri: Yeni Yönetmen (Alıntı) Paz Haz. 27, 2010 9:14 pm
jale gitsinde kim gelirse gelsin...yaktın bizi jale...
erdinc1907
Konu: Geri: Yeni Yönetmen (Alıntı) Paz Haz. 27, 2010 9:17 pm
ben hiç bir açıklama olmazken herşey devlet sırrı gibi saklanırken böyle pasif diziyle yakından bağı olmayan birinin açıklamasını garip buluyorum ve inanmıyorum.
JiLeT
Konu: Geri: Yeni Yönetmen (Alıntı) Paz Haz. 27, 2010 9:29 pm
tims sitesinde güncellemeden bunada inanmam valla
eloif
Konu: Geri: Yeni Yönetmen (Alıntı) Paz Haz. 27, 2010 9:33 pm
Evolution demiş ki:
tims sitesinde güncellemeden bunada inanmam valla
Valla bende inanmak istiyorum ama inanamıyorum bir türlü, bir an önce sezon başlasa da artık öğrensek döndü mü dönmedi mi...
barishtelli
Konu: Geri: Yeni Yönetmen (Alıntı) Paz Haz. 27, 2010 9:41 pm
paylasm ıcn tesekkurler ıns dogrudur ya bu adam yenı yonetmen ama bı kac ufak projoelerı felan daha wardı ordan bılırım dızıyı rayına koyar ya ins jale gitmistir:D
eloif
Konu: Geri: Yeni Yönetmen (Alıntı) Paz Haz. 27, 2010 9:44 pm
barishtelli demiş ki:
paylasm ıcn tesekkurler ıns dogrudur ya bu adam yenı yonetmen ama bı kac ufak projoelerı felan daha wardı ordan bılırım dızıyı rayına koyar ya ins jale gitmistir:D
Önemli değil Ayy zaten Jale gitsin, isterse gelen yönetmen beceriksizin teki olsun, yönetmenin açıkları bir şekilde kapatılabilir ama Orjinal Adam'ın yeri kesinlikle doldurulamaz...
yqmur
Konu: Geri: Yeni Yönetmen (Alıntı) Ptsi Haz. 28, 2010 8:50 am
erdinc1907 demiş ki:
ben hiç bir açıklama olmazken herşey devlet sırrı gibi saklanırken böyle pasif diziyle yakından bağı olmayan birinin açıklamasını garip buluyorum ve inanmıyorum.
aynen katılıyorum
eloif
Konu: Geri: Yeni Yönetmen (Alıntı) Ptsi Haz. 28, 2010 8:53 am
yqmur demiş ki:
erdinc1907 demiş ki:
aynen katılıyorum
Haklısınız ne diyebilirim, zaten bende inandığım için değil sitede bu haberi göremediğim için koydum...Yoksa bende Engin Asrağ'lara, Akın Kurt'lara inanmıyorum...
efe sever
Konu: Geri: Yeni Yönetmen (Alıntı) Ptsi Haz. 28, 2010 9:13 am
ben aylar öncesinde duymuştum yönetmen değişeceğini ama kim gelecek duymamıştım doğru olma ihtimali olabilir çünkü şu yönetmen değişme olayı efe dönecek olayından daha çok duymaya başladım son günlerde
mhe_25
Konu: Geri: Yeni Yönetmen (Alıntı) Ptsi Haz. 28, 2010 9:18 am
paylaşım için tşkler...
eloif
Konu: Geri: Yeni Yönetmen (Alıntı) Ptsi Haz. 28, 2010 9:19 am
Önemli değil
mutlu kızz
Konu: Geri: Yeni Yönetmen (Alıntı) Ptsi Haz. 28, 2010 12:40 pm
umarım doğrudur
TugceTm
Konu: Geri: Yeni Yönetmen (Alıntı) Ptsi Haz. 28, 2010 3:01 pm
pi.içn teşekkürler
Ezqi~ferman
Konu: Geri: Yeni Yönetmen (Alıntı) Ptsi Haz. 28, 2010 4:43 pm
İnşaLLah değişmiştir.Belki bu akıllıdır..
GeNCeR
Konu: Geri: Yeni Yönetmen (Alıntı) Ptsi Haz. 28, 2010 10:01 pm
tesekkürler
eloif
Konu: Geri: Yeni Yönetmen (Alıntı) Salı Haz. 29, 2010 5:35 pm
Önemli değil
JiLeT
Konu: Geri: Yeni Yönetmen (Alıntı) Salı Haz. 29, 2010 5:59 pm
Tims bir dizi daha başlatıyor belki jaleyi oraya geçirirler ::
eloif
Konu: Geri: Yeni Yönetmen (Alıntı) Salı Haz. 29, 2010 6:02 pm
Çakıl Taşları değil mi? Bende kuşkulanıyorum, çünkü o yapımında herşeyini gizli tutuyorlar...Belki Jale o diziye geçti ve bizim bilmemizi istemiyorlar ::
JiLeT
Konu: Geri: Yeni Yönetmen (Alıntı) Salı Haz. 29, 2010 6:03 pm
Yok Show Tv de Muhteşem Yüzyil diye bir dizi
eloif
Konu: Geri: Yeni Yönetmen (Alıntı) Salı Haz. 29, 2010 6:05 pm
Aaa o da mı Tims'in...Eee olabilir o zaman valla...