Konu: Yeni Yönetmen (Alıntı) Paz Haz. 27, 2010 8:37 pm
Konunun ilk mesajı :
ALINTIDIR
Dizifilm Sitesinde (Tıkla) *sma* adlı bir kullanıcı Engin Asrağ ile konuşmuş.E bunda ne gariplik var, zaten birçok kişi konuşuyor diyeceksiniz ama bu kişi birkaç merak ettiğimiz soru daha sormuş...Doğruluğunu bilemem ama inanmak istiyorum.Bu arada forumda göremedim bunu, umarım yoktur.
DiziFilm demiş ki:
Arkadaşlar bende Engin Asrağ ile konuştum Dağhan Temmuz ayının ortasında İstanbul bölümlerinde diziye dahil olacak dedi Jale İncekol ayrılıyor mu diye sordum Onun Kavak Yelleri ile olan işi bitti İstanbulda çekilecek başka bir diziyi yönetecek dedi Peki Kavak Yellerinin yeni yönetmeni kim olacak dedim Taner Hoca dedi soyadını hatırlıyamadı tims yapım bünyesindenmiş İstanbul çekimleri 5 temmuzda başlıyomuş
Ben bu Taner denen adam kim diye bir baktım.Tims bünyesinde yönetmenlik yapmış bir Taner buldum.Adı A.Taner Elhan ve Acı Aşk filminin yönetmenliğini yapmış ve ilk yönetmenlik yaptığı filmmiş ayrıca...Bilmiyorum acaba bu haber doğrumu veya Engin Asrağ'ın bahsettiği Taner Hoca bu adam mı ama...Neyse yorumlarınızı bekliyorum
Taner Elhan'ın Resmi;
Yazar
Konu: Geri: Yeni Yönetmen (Alıntı) Salı Haz. 29, 2010 6:06 pm
evet onuda tims yapıyor yanlız bu kadar çok dizi yapmaya başladılar ky bitecekmi acaba eylülde
eloif
Konu: Geri: Yeni Yönetmen (Alıntı) Salı Haz. 29, 2010 6:09 pm
Bilmem ki Dağhan dönmezse istediği gibi bitirebilir ama eğer Dağhan dönerde Eylül de bitirirse işte o zaman çok kızarım...
JiLeT
Konu: Geri: Yeni Yönetmen (Alıntı) Salı Haz. 29, 2010 6:09 pm
evet dağhan dönmüyorsa izlememde umrumdada olmaz ama dağhan dönüyorsa en azından 1 sene daha oynasın
eloif
Konu: Geri: Yeni Yönetmen (Alıntı) Salı Haz. 29, 2010 6:10 pm
Kesinlikle katılıyorum....
pnr(ae)
Konu: Geri: Yeni Yönetmen (Alıntı) Salı Haz. 29, 2010 7:09 pm
dağhan döndürüp reytingler tavan yaptıktan sonra bitirebilirler belki tims bu napçağı hiç belli olmazz
eloif
Konu: Geri: Yeni Yönetmen (Alıntı) Salı Haz. 29, 2010 7:12 pm
Haklısın da, Dağhan herhalde bitecek bir diziye girmez, onun yerine yeni bir projeye başlamazmıydı...
pnr(ae)
Konu: Geri: Yeni Yönetmen (Alıntı) Salı Haz. 29, 2010 7:18 pm
eloif demiş ki:
Haklısın da, Dağhan herhalde bitecek bir diziye girmez, onun yerine yeni bir projeye başlamazmıydı...
belkidee biticek diye giriyordur eğer bir sorunu olsa kısa sürelii göz ardı edebilir bu yeni projelerine başlamasına da engel olmazkii.. bana sorarsanız ben aslında böyle bişi olucağını düşünmüyorumm bitseydi zaten biterdi dizi siz sadece böyle bir düşünce söylemişsiniz diye bende tahmin yürüttüm. bu sezon devam edicek bence dağhan gelirsee tabii eğer dağhan gelmezsee dizinin devam edebiliceğini sanmıyorumm büyük bir reyting kaybı yaşıcaklardır ve diziyi hemen bitirceklerdirr
eloif
Konu: Geri: Yeni Yönetmen (Alıntı) Salı Haz. 29, 2010 7:20 pm
pnr(ae) demiş ki:
eloif demiş ki:
belkidee biticek diye giriyordur eğer bir sorunu olsa kısa sürelii göz ardı edebilir bu yeni projelerine başlamasına da engel olmazkii.. bana sorarsanız ben aslında böyle bişi olucağını düşünmüyorumm bitseydi zaten biterdi dizi siz sadece böyle bir düşünce söylemişsiniz diye bende tahmin yürüttüm. bu sezon devam edicek bence dağhan gelirsee tabii eğer dağhan gelmezsee dizinin devam edebiliceğini sanmıyorumm büyük bir reyting kaybı yaşıcaklardır ve diziyi hemen bitirceklerdirr
Haklısın
mrnda35
Konu: Geri: Yeni Yönetmen (Alıntı) Salı Haz. 29, 2010 8:02 pm
arkadaşlar avrupa yakasını hatırlayın ata demirer hümeyrayla kavga edip bırakmıştı diziyi dönmem falan diyordu ama daha sonra yönetmenle konuştu anlaşıldı ve 1 sezon snra hmeyra çıktı ata girdi dağhan olayı da böyle olacak bnce jale çıkacak dağhan girecek dizi btsn veya btmesn ''gül gibi işim vardı btsn istemezdm '' dyen biri niye gelmesn şartlar uygun olunca?
eloif
Konu: Geri: Yeni Yönetmen (Alıntı) Salı Haz. 29, 2010 8:04 pm
mrnda35 demiş ki:
arkadaşlar avrupa yakasını hatırlayın ata demirer hümeyrayla kavga edip bırakmıştı diziyi dönmem falan diyordu ama daha sonra yönetmenle konuştu anlaşıldı ve 1 sezon snra hmeyra çıktı ata girdi dağhan olayı da böyle olacak bnce jale çıkacak dağhan girecek dizi btsn veya btmesn ''gül gibi işim vardı btsn istemezdm '' dyen biri niye gelmesn şartlar uygun olunca?
Çok haklısın yani...Jale çıkcak, Dağhan gircek, Süperrr!!!!
güven_savar
Konu: Geri: Yeni Yönetmen (Alıntı) Salı Haz. 29, 2010 8:41 pm
mrnda35 demiş ki:
tebrik ederim mesajın için son 1 aydır mantıklı 2-3 yorumdan biri her şey şartlara bakıyor evet.
mrnda35
Konu: Geri: Yeni Yönetmen (Alıntı) Salı Haz. 29, 2010 8:43 pm
teşkkr ederm arkadaşım..evet gerisi şartlara kaldı.. yapmamız gereken şey beklemek artk kulaklarımızı tıkayıp..
melisae
Konu: Geri: Yeni Yönetmen (Alıntı) Çarş. Haz. 30, 2010 9:25 am
ınanmak ıstıyorum.
zzzeynep
Konu: Geri: Yeni Yönetmen (Alıntı) Çarş. Haz. 30, 2010 12:03 pm
güven_savar demiş ki:
mrnda35 demiş ki:
tebrik ederim mesajın için son 1 aydır mantıklı 2-3 yorumdan biri her şey şartlara bakıyor evet.
Avrupa yakasını pek izlemezdim ama ata demirerin diziye hümeyra çıktıktan sonra girdiğini az çok biliyorum.demek bu yüzdenmiş.inş.efe olayıda böyle olur.ve olacakta bence.çünkü jale gidecek söylentileride çok çıktı.efe dönüyor söylentileride.bence ikiside olacak.en az 1 sezon daha güzel bir kavak yelleri izleyebilicez inş.