Konu: Milliyet Haber ..... Cuma Tem. 02, 2010 11:57 pm
‘Efe’ diziye geri dönüyor
Kanal D’nin reyting rekort-meni gençlik dizisi “Kavak Yelleri”nde beklenen gelişme oldu ve önceki yıl diziden ayrılan Dağhan Külegeç ekibe yeniden dahil oldu.
Dizide Efe karakterini canlandıran Külegeç’in yönetmen Jale İncekol’a sandalye fırlattığı için diziden çıkarıldığı gündeme geldi. Külegeç’in diziden ayrılması üzerine hayranları yapım şirketini ve Kanal D’yi telefon ve e - posta yağmuruna tuttu. Yapım şirketi]’s Productions Külegeç’e yeniden diziye dönmesi için teklifte bulundu. Külegeç de diziye dönme kararı aldı.
En son sarah tarafından C.tesi Tem. 03, 2010 12:02 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Konu: Geri: Milliyet Haber ..... C.tesi Tem. 03, 2010 12:29 am
İşte bu kadar
sarah
Konu: Geri: Milliyet Haber ..... C.tesi Tem. 03, 2010 12:33 am
bugün nete girerken içimde bi heycan vardı bu saate kadar bekledim haber varmı die her konuyu okudum sonunda haber çıktı milliyet magazin bu habere inanıyorum artık
erdinc1907
Konu: Geri: Milliyet Haber ..... C.tesi Tem. 03, 2010 12:52 am
Ben milliyet gazetesini hiç sevmem,içeriği olsun yazarları olsun okuyucu kitlesi olsun.Ancak bir gazetenin haberine çıktığına göre vardır bişeyler.Ama belkide masa başı haberdir.Özetten fragmandan ve tahmin yürüterek yaptıkları
güven_savar
Konu: Geri: Milliyet Haber ..... C.tesi Tem. 03, 2010 2:50 am
erdinc1907 demiş ki:
Ben milliyet gazetesini hiç sevmem,içeriği olsun yazarları olsun okuyucu kitlesi olsun.Ancak bir gazetenin haberine çıktığına göre vardır bişeyler.Ama belkide masa başı haberdir.Özetten fragmandan ve tahmin yürüterek yaptıkları
ya bu yazdığın iş mi şimdi senin diğer yazdıklarına değinmiycem bile ama milliyetten bahsediyoruz bir gazete değil kanal d'nin gazetesi hani kavak yelleri de kanal d'de oynuyor ya ne tahmini besbelli işte döndüğünün haberini yapıyorlar bu şekilde.. ekibe yeniden dahil oldu diyor diziden çıktığı zaman da hürriyet ve milliyet vermişti haberi artık benim hiç şüphem kalmadı herkes rahat olsun yeter artık moral bozmayın döndü işte :cheers:
oh bee işte budur sonunda beklediğimize değdi 1 yıldır valla ne çektik
Misafir Misafir
Konu: Geri: Milliyet Haber ..... C.tesi Tem. 03, 2010 5:30 am
Sarah Başlık Yazısını Düzensiz Açmışsın . 2 Kere Flood Yapmışsın . Link i Açık Vermişsin . Bilmiyosan Link Saklamayı ( Yönetici Haberleri ) Bölümünde Anlattım .Bi Zahmet 2 Dk Bakın .
Lütfen Birdakine Dikkat Et .
BaDBoY
Konu: Geri: Milliyet Haber ..... C.tesi Tem. 03, 2010 5:43 am
Je T'aime demiş ki:
Sarah Başlık Yazısını Düzensiz Açmışsın . 2 Kere Flood Yapmışsın . Link i Açık Vermişsin . Bilmiyosan Link Saklamayı ( Yönetici Haberleri ) Bölümünde Anlattım .Bi Zahmet 2 Dk Bakın .
Konu: Geri: Milliyet Haber ..... C.tesi Tem. 03, 2010 5:46 am
milliyetde yazdıysa helede tam dizinin başlamasına 2 gün kala... tamamdır olay dönmüştür arkadaşlar efe, başka yolu yok .
Misafir Misafir
Konu: Geri: Milliyet Haber ..... C.tesi Tem. 03, 2010 5:48 am
BaDBoY demiş ki:
Je T'aime demiş ki:
Söylediğinin Saçma Olduğunu Sende Biliyosun Demi .
Sevinçten " Çocuk " 19 Yaşında Yaşla Alakası Yok Ama , Kural Napcan , Bende Görevliyim Uyarmak Zorundayım .....
cnqzzz
Konu: Geri: Milliyet Haber ..... C.tesi Tem. 03, 2010 6:01 am
hadi hayırlısı arkadaşlar daghanımızın döndüqü resmileşti şimdide bi tv de qörmek kaldı
aysima
Konu: Geri: Milliyet Haber ..... C.tesi Tem. 03, 2010 6:05 am
inanamıyorum yha efe geliyor=))) xD
Misafir Misafir
Konu: Geri: Milliyet Haber ..... C.tesi Tem. 03, 2010 6:18 am
Ben Okumadım Bi Bende Okuyayım
mineee
Konu: Geri: Milliyet Haber ..... C.tesi Tem. 03, 2010 6:48 am
televizyon gazetesindede yazıyor arkadslar aynı haber tek bır yerde degıl yanı
kararsiz
Konu: Geri: Milliyet Haber ..... C.tesi Tem. 03, 2010 6:59 am
işte bu duyduğum en güzel haber.. p. için çok teşekkürler..
efe sever
Konu: Geri: Milliyet Haber ..... C.tesi Tem. 03, 2010 7:03 am
bugunu efe bayramı ilan ediyorum hepimizin efe bayramı mubarek olsun
yunus_emre18
Konu: Geri: Milliyet Haber ..... C.tesi Tem. 03, 2010 7:07 am
ya bu saatten sonra inanmayan artık resmen paranoya olmuş demektir...bakın geçmişi köklü bi gazete yazıyor bunu...yani öyle bi önceki haberlerdeki gibi dandik dunduk değil...MİLLİYET GAZETESİ ...tamam işte artık bu kadar geldi demektir...şimdi ise gerçek olarak nasıl dönecek onu tartışmak lazım...nasıl girecek diziye patlanadak diyemi yoksa yine sezon finalindeki gibi gizemli hareketlerlemii...ona bakmak..lazım.. HAA BİRDE ARKADAŞLAR '' HİÇKİMSE '' NİCKLİ ARKADAŞ GİRİP SAÇMA SAPAN Bİ ŞEY YAZIP MORALİNİZİ BOZMASIN O HER HABERE BÖYLE YAZIYOR... ONU SALLAMAYIN YANİ ''.....
ecem
Konu: Geri: Milliyet Haber ..... C.tesi Tem. 03, 2010 7:12 am
döndü demiştim artık herkes inanmıştır hayde kutalayalım.hayırlı olsun. efe döndüüüüüüüüüüüüüü