Konu: Milliyet Haber ..... Cuma Tem. 02, 2010 11:57 pm
Konunun ilk mesajı :
‘Efe’ diziye geri dönüyor
Kanal D’nin reyting rekort-meni gençlik dizisi “Kavak Yelleri”nde beklenen gelişme oldu ve önceki yıl diziden ayrılan Dağhan Külegeç ekibe yeniden dahil oldu.
Dizide Efe karakterini canlandıran Külegeç’in yönetmen Jale İncekol’a sandalye fırlattığı için diziden çıkarıldığı gündeme geldi. Külegeç’in diziden ayrılması üzerine hayranları yapım şirketini ve Kanal D’yi telefon ve e - posta yağmuruna tuttu. Yapım şirketi]’s Productions Külegeç’e yeniden diziye dönmesi için teklifte bulundu. Külegeç de diziye dönme kararı aldı.
En son sarah tarafından C.tesi Tem. 03, 2010 12:02 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Yazar
Konu: Geri: Milliyet Haber ..... C.tesi Tem. 03, 2010 9:17 am
az önce haber show diye bir yerde okudum senaristler nasıl geri döndüreceğinin planını yapıyor yazıyor adam akıllı birşey yazsınlar da akla ve mantığa uysun
Efe'M_Daghan'M
Konu: Geri: Milliyet Haber ..... C.tesi Tem. 03, 2010 9:20 am
oleyyy be aşkım döndüüüü
hiçkimse
Konu: Geri: Milliyet Haber ..... C.tesi Tem. 03, 2010 9:20 am
Aynen ben hala bu haberin doğru olmadığını düşünüyorum.Dizi başlamaya yakın izleyici çekmek için çıkartmış olabilirler,gerçekten geldiyse bunu zaten çok önce duyururlardı yada tanıtım özetinde Efe sinyalleri verirlerdi.
efe sever
Konu: Geri: Milliyet Haber ..... C.tesi Tem. 03, 2010 9:23 am
deminden beri araştırmaya devam ettim ve sonunda aradıgımı buldum posta da yazıyor aynı haberi
BLaSTeR
Konu: Geri: Milliyet Haber ..... C.tesi Tem. 03, 2010 9:27 am
efe sever demiş ki:
deminden beri araştırmaya devam ettim ve sonunda aradıgımı buldum posta da yazıyor aynı haberi
oh iyi iyi...
efe sever
Konu: Geri: Milliyet Haber ..... C.tesi Tem. 03, 2010 9:31 am
takvimde de var hepsi milliyet ten alıntı milliyet yazıyorsa bir bildiği vardır
ugurinho123
Konu: Geri: Milliyet Haber ..... C.tesi Tem. 03, 2010 9:33 am
şu an sankı türkiye dünya kupasında yarı finale çıkmıs kadar seviniyorum işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
fetih
Konu: Geri: Milliyet Haber ..... C.tesi Tem. 03, 2010 9:34 am
bnce ddoğru bi haber ayrılacağı magazine önceden düşmüştü şimdide diziye geleeceği koskoca milliyet magazine düştü
efe sever
Konu: Geri: Milliyet Haber ..... C.tesi Tem. 03, 2010 9:36 am
zaten doğru olmasa bile çıktıgında başlarına neler geldiyse kanal d ve timsin aynısını başlarına gelicek o yüzden birtane değil baya bir gazete yazdı yalan olma ihtimalini düşünemiyorum bile
-es-es-
Konu: Geri: Milliyet Haber ..... C.tesi Tem. 03, 2010 9:41 am
bütün internet sitelerine düşmüş artık yalan olsa hepsi atlamazdı herhalde geliyor artık kesin bilgidir
warrior5461
Konu: Geri: Milliyet Haber ..... C.tesi Tem. 03, 2010 9:47 am
EWT BU HABERDEN SONRA ARTIK İNANIYORUM GEKECEĞİNE MİLLİYET GİBİ GAZETE BOŞ VE YALAN HABER YAPMAZ
BAKALIMHANGİ BÖLÜMDE DAHİL OLCAK FİLME BEKLEYELİM GÖRELİM
Dağhanist
Konu: Geri: Milliyet Haber ..... C.tesi Tem. 03, 2010 10:05 am
en iyisi ayse erbulak'a sormak
efe sever
Konu: Geri: Milliyet Haber ..... C.tesi Tem. 03, 2010 10:09 am
yine mi hiç bıkmıyorsunuz birisine sormaktan annesini bir rahat bırakmadınız kadın dağhan külegeçin annesi olmaktan değil ama dağhanın kavak yellerinden çıkmasına pişman olmuştur herşeyde ona soruyorsunuz ya o yüzden söyledim
Misafir Misafir
Konu: Geri: Milliyet Haber ..... C.tesi Tem. 03, 2010 10:22 am
Eğer Bir Daha Flood Yapan -Açık Link Veren -Şu Milliyet Konusunu Açan Olursa Ban Yicek ...
orjnladm-61
Konu: Geri: Milliyet Haber ..... C.tesi Tem. 03, 2010 10:29 am
Aynı haber postada da var arkadaşlar umarım doğrudur.
GeNCeR
Konu: Geri: Milliyet Haber ..... C.tesi Tem. 03, 2010 10:30 am
sende dur mert ya millet bu haberi bekliyodu bu sayfayı serbest bırakın sonra kökten kaldırır çöp kutusuna atarsın link saklamayı verdin ama yapamayanlar var yinede :D olsun sonra düzeltilir
Misafir Misafir
Konu: Geri: Milliyet Haber ..... C.tesi Tem. 03, 2010 10:31 am
Hadi Ya Onlamı Uğraşcam . Ben Dedim Ban Cezası Alır.