Konu: Milliyet Haber ..... Cuma Tem. 02, 2010 11:57 pm
Konunun ilk mesajı :
‘Efe’ diziye geri dönüyor
Kanal D’nin reyting rekort-meni gençlik dizisi “Kavak Yelleri”nde beklenen gelişme oldu ve önceki yıl diziden ayrılan Dağhan Külegeç ekibe yeniden dahil oldu.
Dizide Efe karakterini canlandıran Külegeç’in yönetmen Jale İncekol’a sandalye fırlattığı için diziden çıkarıldığı gündeme geldi. Külegeç’in diziden ayrılması üzerine hayranları yapım şirketini ve Kanal D’yi telefon ve e - posta yağmuruna tuttu. Yapım şirketi]’s Productions Külegeç’e yeniden diziye dönmesi için teklifte bulundu. Külegeç de diziye dönme kararı aldı.
En son sarah tarafından C.tesi Tem. 03, 2010 12:02 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Arkadaşlar ben yıllardır haberleri mynetten takip ederim. ciddi bir haber portalları var asılsız haberleri yayınlamazlar. gerçekliğini araştırıp öyle yayınlarlar. mynet te de çıktığına göre artık benim herhangi bir şüphem kalmadı. Ayrıca dikkat ederseniz klasik sallama haberlerdeki gibi "söyleniyor,dedikoduları dolaşıyor,bekleniyor,vs" gibi sözler kullanılmamış hiçbir sitede. heryerde resmen diziye döndü deniliyor. bu kadar ciddi haber portallarında böyle ifade ediliyorsa artık tartışılacak bir olay yok dağhan diziye geri dönmüştür. hayırlı olsun
katılıyorum.ama ben mynetten çok dizifilmin haberine güveniyorum çünkü onlarınki tüm bu çıkanlardan farklı özel haber..tabi sonuçta ne farkeder ki hepimize hayırlı olsun
walla qvenciler ii bzuldu qvenin cakmalıqı br kz dha kntlndı k.y efesiz yürümz brz qc anldlar ama snunda efesiz olmadgını ve olmyacgnı anldlr adamı ikna edip qtirdiler simdide knussunlar gvenciler kanald fan da daghan fanlarında azlarını bck acmz )