Konu: Milliyet Haber ..... Cuma Tem. 02, 2010 11:57 pm
Konunun ilk mesajı :
‘Efe’ diziye geri dönüyor
Kanal D’nin reyting rekort-meni gençlik dizisi “Kavak Yelleri”nde beklenen gelişme oldu ve önceki yıl diziden ayrılan Dağhan Külegeç ekibe yeniden dahil oldu.
Dizide Efe karakterini canlandıran Külegeç’in yönetmen Jale İncekol’a sandalye fırlattığı için diziden çıkarıldığı gündeme geldi. Külegeç’in diziden ayrılması üzerine hayranları yapım şirketini ve Kanal D’yi telefon ve e - posta yağmuruna tuttu. Yapım şirketi]’s Productions Külegeç’e yeniden diziye dönmesi için teklifte bulundu. Külegeç de diziye dönme kararı aldı.
En son sarah tarafından C.tesi Tem. 03, 2010 12:02 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
evlotion sende dlqa qcme admlarada hk veriom bn dzeni sqlamzlarsa buraya qln qcn knu ac anlamlı anlamsız o ysdn yha siliolar bu sfrlik ama bida olrsa banlarız diolar ack ack yani anlayın abii
evlotion sende dlqa qcme admlarada hk veriom bn dzeni sqlamzlarsa buraya qln qcn knu ac anlamlı anlamsız o ysdn yha siliolar bu sfrlik ama bida olrsa banlarız diolar ack ack yani anlayın abii
:: :: :: :: :: :: Lütfen Susarmısın Ya Lütfen Bak .....
şu g yerine q yazıp sesli harfleri yazmamayı nerden öğrendin allahısen okunmuyor , adam gibi yaz yada hiç yazma..
şu g yerine q yazıp sesli harfleri yazmamayı nerden öğrendin allahısen okunmuyor , adam gibi yaz yada hiç yazma..
İlk Gördüğümde ve Okuduğumda Bu Haberi Sevinemedim - Normal Bişeymiş Gibi Geldi ....... Sonradan Biraz Düşününce Ne Kadar Önemli Bişey Olduğunu Anladım .....
ilk dün burda gördüm bu haberi bir süre ağzım acık kaldı sonra hemen kapattım ve net ten gazetelere baktım hepsinde aynı şey yazıyor birbirlerinden alıntı hepsi
ilk dün burda gördüm bu haberi bir süre ağzım acık kaldı sonra hemen kapattım ve net ten gazetelere baktım hepsinde aynı şey yazıyor birbirlerinden alıntı hepsi
Ayıptır Söylemesi ; Ağzın Niye Açık Kaldı ...... ??
birdenbire beklemediğim bir haberi de ondan sonra düşündüm bu da bir oyunsa diye ama çoğu gazetede yazıyor aklıma şu da geldi bunlar timsin oyunu dağhan girmicek diziye gazeteyi açıp kendini görüpte okuduktan sonra demesin diziye gireceğimden benim niye haberim yok