Dağhan Külegeç Fan Sitesi
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dağhan Külegeç Hayranlarının Fan Sitesi, Dağhan Külegeç En Büyük Tek Fan Kulübü.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

" güven_savar " Senaryosu .....

+21
JoJo
ogulcajaN
fth_bolu
yeliz
Nehir94
oguler
Duygusu
CmL®
DaghanH
JiLeT
aysi_dağhan
mhe_25
efe sever
Ezqi~ferman
EL!FF
xxx
gözde can
crazystyle
eloif
yqmur
güven_savar
25 posters
Sayfaya git : Önceki  1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 21  Sonraki
YazarMesaj
Misafir
Misafir

" güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 Empty
MesajKonu: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 EmptyPaz Tem. 04, 2010 8:01 am

Konunun ilk mesajı :

Buradan " güven_savar " Adlı Arkadaşımızın Senaryolarını Takip Edebilirsiniz ........

Sohbet Etmeyin , Sohbet Edenler Ceza Alacak ......

Sohbet Edenler i 1 Sefer Uyarırım 2. Sefer Ban Cezası Alır ... ( İtiraz Kabul Etmiyorum ) ....

En son Je T'aime tarafından Ptsi Tem. 12, 2010 2:06 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi

YazarMesaj
güven_savar
Moderatörler
Moderatörler
güven_savar

Ruh Hali : " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 Pusuda10
Takımı : " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 Fb10

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 EmptySalı Tem. 06, 2010 4:28 pm

mert şikayet bölümüne yazdıklarıma cevap verirsen sevinirim.
gözde can
Üye
Üye
gözde can

Ruh Hali : " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 Aggres10
Takımı : " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 Gs10

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 EmptySalı Tem. 06, 2010 4:35 pm

çok güzel olmus ellerine sağlık
güven_savar
Moderatörler
Moderatörler
güven_savar

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 EmptySalı Tem. 06, 2010 4:48 pm

ben biliyorum böyle bişeyin başıma gelceğini sırf bu yüzden önce senaryoyu yazıyım ondan sonra bakıyım nolmuş diye dedim.al işte..hayır kız bana laf söylüyo olanca sabrımla alttan alıyorum sırf başlık için bide çöp olmuş.başlığın yeri doğru.başlık doğru..linkler saklanmış.2.sayfaya ulaşmış nasıl oluyo da çöp olur?.yemin ediyorum gece bu kadar sinirlenmedim..çıldırıcam..insanın emeğe saygısı olur
eloif
Üye
Üye

Ruh Hali : " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 Keyifl10

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 EmptySalı Tem. 06, 2010 6:44 pm

Eeee herkes sabırsız, yeni bölüme ne kadar var daha? " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 9072 Valla ben çok merak ediyorum Bekir Güven'e ne yaptı diye....Ne kadar sevmesem de üzüldüm çocuğa bee :(
güven_savar
Moderatörler
Moderatörler
güven_savar

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 EmptySalı Tem. 06, 2010 7:11 pm

Öncelikle bi üstteki yorumumda yazdıklarım için daha doğrusu forumun başka bir yerinde olan konuyu buraya taşıdıgım için senaryomu takip eden herkesten özür dilerm..
Ortam gerildi farkındayım benim 123.bölüm kaynadı gitti arada..normal zamanda söylemek istemediğim şeyleri söyledim.ben de insanım sonucta sabrım taşabiliyor bazen...tekrar ortamı gerdiğim için özür dilerim...

olumsuz bi durumla karşılaşmış olsam da senaryoyu yazmaya devam edicem..yeni bölüm her zamanki gibi 1 gün sonra yani yarın burada olacak..

şimdi normale dönebiliriz.. yorumlarınıza gelmek istiyorum.. : )

gözde can demiş ki:
çok güzel olmus ellerine sağlık

teşekkür ederim " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 743856 beğendiğine sevindim..

eloif demiş ki:
Olayları birbirine bağlayışına bayılıyorum yaaa, yine müthiş bir bölümdü, kutluyorum... " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 9072 " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 9072 " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 9072
Ama bir bölüm geçti ve biz hala öğrenemedik o gün neler olduğunu, illa çatlatıcan... " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 9072
Yalnız bunu çok ciddi söylüyorum ki senin senaryon, Kavak Yelleri'nin şu anki senaryosuna 1000 değil 10000 basar " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 9072 Ufff çok etkisinde kaldım yaa, ne oldu ki Güven'e, ne kadar sevmesm de üzülürüm birşey olmuşsa....Oooh Su'ya da iyi oldu bence, o daha Atakan gibisini zor bulur, tamam Atakan suçlu ama Su'da konuşmasına bile izin vermedi oğlanın...Asıl Mine ile Efe'nin arasında ne yaşanmış onu çok merak ediyorum...Yaa cidden süpersin, bence bu senaryoları Tims'e göndermek gerek, güzel senaryo nasıl olur görsünler " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 9072

elif yine harika yorumunla sevindirdin beni sana da çok teşekkür ederim " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 743856

evet mesela dün sinir oldum ben su çok abarttı bence dünkü ky bölümünde bi çekip vurmadığı kaldı çocugu kendi venediklere oralara buralar gidicem diyodu atakan'ı karşısına aldı.şimdi kendi triplerinden geçilmiyor " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 9072 o yüzden kendi ky'mde Su'yu morarttım biraz gerçi yine mağdur oldu öyle olması gerekiyo da zaten o ayrı " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 743856 bilmiyorum diğer arkadaşlar ne düşünüyor yanlış mı yaptım ama..
bide ben dün izlediğimde burağın karizmasına hayran kaldım..kendi senaryomda öldürdüğüme pişman oldum şimdi flashbacklerle yaşatıyorum onu " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 743856 biraz onun repliklerini yazmak istiyorum..öyle işte

hele şeye bayıldım mineye silahını gösterdi burak sonra:

Burak:Yapamıcağımı mı sanıyosun?..yaparım Mine..vururum

heyt be " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 9072
eloif
Üye
Üye

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 EmptySalı Tem. 06, 2010 8:04 pm

Ayy canım özür dilemene gerek yok ki, herkesin kötü zamanları olur, kimse kendini her daim tutamaz ki... " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 743856

Karizmasını bilmem ama geçen bölüm çok acıdım ben Burak'a yazık ya...Bence özünde iyi biri sadece ciddi bir öfke terapisi görmesi gerekiyordu " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 9072 Daha sonra nasıl da arkasından "Mineeee, Mineee" diye koştu, cidden üzüldüm :( Keşke ölmeseydi...Zaten dediğim gibi ben en başından beri Su'yu sevmiyorum, hala da sevmemeye devam ediyorum... " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 9072

yqmur
Üye
Üye
yqmur

Ruh Hali : " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 Cilgin10

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 EmptySalı Tem. 06, 2010 9:34 pm

kızma ama bn seni eleştireceğim
metinle efe konuşurken efe sürekli ona öfkeli yaklaşıyor sitem ediyor neden önüme çıktın fln gibi
fkt metinin onun önüne çıkmasının amacı onu uçuruma sürüklemek değildi ki onu durdurmaktı
metin o kadar acı çekti aslıdan bile fazla üzüldü yuvası dağıldı vs. bnce bu sözleri haketmiyordu.

hmm.. bide denizle karşılaşmaları veya metinle karşılaşmaları daha duygusal olabilirdi..

:roll: " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 914327
güven_savar
Moderatörler
Moderatörler
güven_savar

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 EmptySalı Tem. 06, 2010 9:43 pm

yok niye kızayım..ben de düşündüm abartıyor muyum diye ama benim başıma böyle bişey gelmiş olsa hep düşünürdüm..sonuçta direksiyon kırmak zorunda kaldı.abisine de sordu bi kere karısmasan nolurdu diye?

zaten evet metin de diyo ben seni korumak için diye.bide metinin ne denli acı cektiğini efe anlayamaz çünkü kendi acısıyla yeterince boğuşuyodu onu pek düşünceğini zannetmedim.ama metin hepsini anlattı

Bilmek istiyosun.. …dinle o zaman…bunları mı bilmek istiyosun…her gün acı çekerek bedel ödediğimi mi..yuvamın yıkıldıgını mı?…çocuklarımın yüzünü bile göremediğimi mi?? …o çok cesaretiyle güvenen abin var yaa çocuklarının karşılarına çıkacak cesareti bulamadı yıllardır..ya şu..benim polisliğimle gurur duyan babamın beni görmek bile istemediğini....aylarca hastanede deli muamelesi gördüğümü…senin kardeşim dediğin insanların bana acıyarak yardım ettiğini..bunları mı duymak istiyosun??sen gidince ben dönüp hayatıma devam ettiğimi mi sanıyosun yaa?efe sen abini hiç mi tanımadın oğlum??

Efe bunları bilemezdi ama sonra öğrenince yumuşadı.sarıldılar.sonra da deniz de gelince aralarında bi sorun kalmadı.

çalıştım duygusal olması içn.ama çok olay anlatınca tam konsantre sağlayamayabiliyorum bazen.bide o neden oluyo biliyo musun..mesela bi kere bunu oynayan yok mimikler yok..arkadan verilen duygusal müzik yok..yani bunların çok etkisi oldugunu düşünüyorum :roll:
yqmur
Üye
Üye
yqmur

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 EmptySalı Tem. 06, 2010 9:49 pm

bn efenin abisine böyle yaklaşmasına çok üzüldüm

blki o yüzdende olabilir müzik..mimik olmayınca...
güven_savar
Moderatörler
Moderatörler
güven_savar

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 EmptySalı Tem. 06, 2010 9:53 pm

yqmur demiş ki:
bn efenin abisine böyle yaklaşmasına çok üzüldüm

blki o yüzdende olabilir müzik..mimik olmayınca...

4yıl geçti efe aynı efe değil.hayata kızgın.abisine hırslandı sadece ama metin yatıştırdı onu böyle düşünelim.biz görüyoduk metinin ne akdar acı çektiğini ama efe'nin aklındaki en son görüntü metin'in onun yolunu kestiğiydi " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 914327

efe amaç düşünmez ki yapar eder laf söyler ondan sonra aklı başına gelir " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 9072
eloif
Üye
Üye

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 EmptySalı Tem. 06, 2010 10:44 pm

yqmur demiş ki:
kızma ama bn seni eleştireceğim
metinle efe konuşurken efe sürekli ona öfkeli yaklaşıyor sitem ediyor neden önüme çıktın fln gibi
fkt metinin onun önüne çıkmasının amacı onu uçuruma sürüklemek değildi ki onu durdurmaktı
metin o kadar acı çekti aslıdan bile fazla üzüldü yuvası dağıldı vs. bnce bu sözleri haketmiyordu.

hmm.. bide denizle karşılaşmaları veya metinle karşılaşmaları daha duygusal olabilirdi..

:roll: " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 914327

Açikçasi ilk başta bende Efenin Metine çok tepki verdiğini düşündüm ama sonra birşey fark ettim Efe aslında orda söylediği şeyi kastetmiyor. Efe kendi hayatını mahvetmiş bir adam, tek suçlunun kendisi olduğunu biliyor ama bunu kendine itiraf etmek istemiyor çünkü düşünsene hayatın, arkaşların, ailen hepsi bir anda tek bir hatayla domino taşları gibi devriliyor...Kendi hayatını mahvetmiş olduğu gerçeğini kabul etmek istemiyor ve o yüzden 3 yılın bütün suçunu abisine atıyor, bir nevi kolaya kaçıyor ki bu da her insanın zaman zaman yaptığı birşey... " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 9072

Ama Deniz konusunda haklısın, daha fazla duygusal olabilirdi...
güven_savar
Moderatörler
Moderatörler
güven_savar

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 EmptySalı Tem. 06, 2010 11:42 pm

itiraf zamanı o zaman " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 743856 kabul ediyorum.açıkçası çok zorlandım sıkıldım hatta efeyle denizin sahnesini yazarken bi türlü kendimi veremedim.. ama yazılması gerekiyodu çok önemliydi.

metin-efe sahnesini hissederek yazdım hala o olmamış diyosanız farklı düşündüğümüzden olabilir..

zaten bunlar benim planlamadıgım şeylerdi..olması gerekenlerdi yani..120den öncesinin arta kalan sahneleriydi..bi tane daha kaldı böyle efeyle aslının hesaplaşması olmak zorunda çektirdiği acılardan dolayı.o sahneye de stres oluyorum şimdiden hangi bölümde yazarım bilmiyorum ama : )

bundan sonra da tabiki duygusal sahneler olacak ama benim yarattıgım konulardan sonra olacak o daha farklı bişey.bide o sahnelerde yorumlarsınız beni..hala becermiyosam bi daha duygusal sahne yazmam veririm ekşını veririm ekşını " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 9072

Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 EmptyÇarş. Tem. 07, 2010 6:32 am

Burak ı Diriltcenmi , Sende Bizim Senaristlere Dönmeye Başlasın
Ama İllaha Burak ı Diriltcem Diyosan Süper Olur .....
güven_savar
Moderatörler
Moderatörler
güven_savar

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 EmptyÇarş. Tem. 07, 2010 10:40 am

Je T'aime demiş ki:
Burak ı Diriltcenmi , Sende Bizim Senaristlere Dönmeye Başlasın
Ama İllaha Burak ı Diriltcem Diyosan Süper Olur .....

Yaa sorma " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 9072 yeni bölümü izleyince burağı dikkatli inceledim pişman oldum işte ama bilmem şimdilik flashbacklerde rolü var zaten onun repliğini yazmak önemli benim için " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 743856 sonrasına bakarız.saçma olur yaşaması gerçi 😢
xxx
Üye
Üye
xxx

Ruh Hali : " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 Ozlemi10

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 EmptyÇarş. Tem. 07, 2010 10:56 am

çok çok çok güzeldi her zamanki gibi. olaylar hemen bi bölümde çözülmüyor. ben aslının kimi seçeceğini yada nasıl kurtulcaklarını bu bölümde bekliyodum. ama şimdi heycanım dahada fazlalaştı. hiçbir bölümün sıkıcı geçmiyor. hepsinde ayrı bi heycan var. senaryonu çok sevdim sakın yazmayı bırakma. bide uzun yazıyosun dahada güzel. okumaktan hiç sıkılmıyorum
güven_savar
Moderatörler
Moderatörler
güven_savar

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 EmptyÇarş. Tem. 07, 2010 11:07 am

xxx demiş ki:
çok çok çok güzeldi her zamanki gibi. olaylar hemen bi bölümde çözülmüyor. ben aslının kimi seçeceğini yada nasıl kurtulcaklarını bu bölümde bekliyodum. ama şimdi heycanım dahada fazlalaştı. hiçbir bölümün sıkıcı geçmiyor. hepsinde ayrı bi heycan var. senaryonu çok sevdim sakın yazmayı bırakma. bide uzun yazıyosun dahada güzel. okumaktan hiç sıkılmıyorum

çok teşekkür ederim güzel yorumun için " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 743856

inan ben final sahnelerini defalarca yazıp siliyorum yani öyle veriyim gitsin diye yapmıyorum özeniyorum.dünkü bölüm biraz diğer karakterleri toparlamaydı yeni konular yaratmak için..o yüzden hemen başlamadım olay gününe.sıkılmış olabilirsiniz aslında.

Bu bölüm biraz daha yeni şeylere değinicem güzel olacak " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 743856
yqmur
Üye
Üye
yqmur

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 EmptyÇarş. Tem. 07, 2010 12:12 pm

saat 7 de mi? yine.
güven_savar
Moderatörler
Moderatörler
güven_savar

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 EmptyÇarş. Tem. 07, 2010 12:17 pm

saat 5'te bugünkü bölüm " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 743856
Ezqi~ferman
Üye
Üye
Ezqi~ferman

Ruh Hali : " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 Kederl10
Takımı : " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 Ts10

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 EmptyÇarş. Tem. 07, 2010 12:23 pm

Git gide saat aşağıya iniyor böylesi çok daha qüzeL
güven_savar
Moderatörler
Moderatörler
güven_savar

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 EmptyÇarş. Tem. 07, 2010 12:57 pm

çok bomba bi bölüm olacak çook :roll:
yqmur
Üye
Üye
yqmur

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 EmptyÇarş. Tem. 07, 2010 1:17 pm

çok sevindim merakla bekliyorum " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 9072
EL!FF
Özel Üye
Özel Üye
EL!FF

Ruh Hali : " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 Anlayi10
Takımı : " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 Bjkk

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 EmptyÇarş. Tem. 07, 2010 1:32 pm

eline saglık yıne cok guzel bı bolumdu.ilk defa bır senaryoyu sıkılmadan okuyorum.bakalım yenı bolumde neler olucak merakla beklıyorum " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 743856
güven_savar
Moderatörler
Moderatörler
güven_savar

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 EmptyÇarş. Tem. 07, 2010 2:14 pm

124-Yalnız Değiller

En son güven_savar tarafından Salı Ağus. 03, 2010 5:39 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 EmptyÇarş. Tem. 07, 2010 2:30 pm

Güzel yazmışsın ....
EL!FF
Özel Üye
Özel Üye
EL!FF

Ruh Hali : " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 Anlayi10
Takımı : " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 Bjkk

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 6 EmptyÇarş. Tem. 07, 2010 2:35 pm

eline saglık cok guzel yazmıssın yıne

" güven_savar " Senaryosu .....
6 sayfadaki 21 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 21  Sonraki
 Similar topics
-
» 100. bölüm senaryosu :) :) :)
» Aklımdaki Efe Senaryosu...
» 120. Bölümün Senaryosu
» "yqmur" Senaryosu
» 84. bölüm senaryosu mutlaka bakn!!!