rica ederım.memnun oldum yetışse iyi olurdu ama mecburen aksamı beklıycez.güzel bı bolum olucagına emınım ama öyle bi yerde bitirmişsinki neler olucagını cok merak edıyorum
Çok qüzeL yazıyorsun.Asıl Kavak yelleri böyle olmalı.Bir de uzun saçlı adamı ekleyecek misin?
Teşekkür ederim.. uzun saçlı adam da var tabiki.sonuçta ben 120'den itibaren yazıyorum..henüz sırası gelmedi onun..açıklayacağım onu da..güzel soruydu
EL!FF demiş ki:
rica ederım.memnun oldum yetışse iyi olurdu ama mecburen aksamı beklıycez.güzel bı bolum olucagına emınım ama öyle bi yerde bitirmişsinki neler olucagını cok merak edıyorum
bitti genel olarak.sonuyla oynuyorum da karar veremiyorum... yalnız benim bölümler gittikçe uzuyor onu fark ettim uzun bi bölüm olacak yine. saat 7'ye kadar kesin koyucam tamam..
Ya tamam sık boğaz etmeyin çocuğu, siz bir dizi saat 7'de yayınlancak dendiğinde kanalı arayıp "Bunu 6'ya alabilirmiyiz" diyormusunuz...Sabredin, zaten hele bir 7'yi geciktirsin en önce ben başına ekşiycem
Güzel Yazmışsında Mine- Burak-Deniz Diziye Göre Aynı Gidiyo ,Oraları okumaktan Zevk Almıyorum Yani .... Bide Her Sözcüğün Arasına 3 Nokta Koymana Gerek Yok ...... Ama Güzel Yazmışsın ......
Güzel Yazmışsında Mine- Burak-Deniz Diziye Göre Aynı Gidiyo ,Oraları okumaktan Zevk Almıyorum Yani .... Bide Her Sözcüğün Arasına 3 Nokta Koymana Gerek Yok ...... Ama Güzel Yazmışsın ......
o üç noktada es veriyolar..duruyolar.eğer koymazsam dümdüz söylüyorlarmış gibi olur size yardımcı olması açısından koyuyodum ben hep.. : )
deniz-mine-burak aynı gitmiyo ki..yani hem şu anda gimtiyo hem ilerde de gitmeyecek merak etme farklı yere çekmeye çalışıyorum zaten ben hep
Olayları birbirine bağlayışına bayılıyorum yaaa, yine müthiş bir bölümdü, kutluyorum... Ama bir bölüm geçti ve biz hala öğrenemedik o gün neler olduğunu, illa çatlatıcan... Yalnız bunu çok ciddi söylüyorum ki senin senaryon, Kavak Yelleri'nin şu anki senaryosuna 1000 değil 10000 basar Ufff çok etkisinde kaldım yaa, ne oldu ki Güven'e, ne kadar sevmesm de üzülürüm birşey olmuşsa....Oooh Su'ya da iyi oldu bence, o daha Atakan gibisini zor bulur, tamam Atakan suçlu ama Su'da konuşmasına bile izin vermedi oğlanın...Asıl Mine ile Efe'nin arasında ne yaşanmış onu çok merak ediyorum...Yaa cidden süpersin, bence bu senaryoları Tims'e göndermek gerek, güzel senaryo nasıl olur görsünler