Vallahi çok bomba bi bölüm olacak şimdiden söyliyim..of off of..ben bile heycanlandım sonunu yazarken..final çok acayip..garip dimi sonucta ben yazıyorum ne diye heycanlanıyosam
Vallahi çok bomba bi bölüm olacak şimdiden söyliyim..of off of..ben bile heycanlandım sonunu yazarken..final çok acayip..garip dimi sonucta ben yazıyorum ne diye heycanlanıyosam
Ama böyle de söylenmezki, çatlatır gibi... E tabi sen sonunu biliyorsun, bizi meraktan çatlat
çok beğendim bu bölümü işte zurnanın zırt dediği bölüme geldik bu arada su'ya çok sevindim.. zeynep te tutuklanmış ama aslı güven ve efenin deniz ve mineden haberi yok mu? bnce ne güven nede efe ölecek ...
Amanın :affraid: ne biçim bitirdin öyleeee :affraid: Aslı kimi seçecek ki.... Ayyy çok heycanlı....Süper bir bölümdü vallla, ama ben öteki bölümü yarına kadar nasıl bekliycem ki....Ayyy Gökhan var ya Mükemmel bir senaryoydu, hala şoktayım...Ne güzel bitirdin öyleeeee...Kutluyorum seni....Yeni bölümü ne zaman yayınlıycan bilmiyorum ama bence erkene çekmelisin olabildiğince
çok beğendim bu bölümü işte zurnanın zırt dediği bölüme geldik bu arada su'ya çok sevindim.. zeynep te tutuklanmış ama aslı güven ve efenin deniz ve mineden haberi yok mu? bnce ne güven nede efe ölecek ...
efe zaten annesinin yanındaydı..aslı-güven ile de minelerin arası bozuktu..mine'nin de o kadar önemli bi sorunu olmadığı için sağlık olarak haberleşmelerini(diyaloglarını) bu 3 gün içinde gerek görmedim yanlış da düşünmüş olabilirim..ilerleyen günlerde elbette birbirlerinden haberleri olacak ama...beğenmene çok sevindim...teşekkürler
Je T'aime demiş ki:
Ya Burayı Kötü Yazmışsın ..... Güven'in Aslı'yı Gıdıklama Sahnesi Bu " Efe " ye Ait Bişeydi Yani .... Keşke Güven e Yaptırmasaydın .Ne BiliyiM İşte
Güzel Yazmışsın
Haklısın bilnçaltımda olan bişeydi sanırım bi anda güvene yaptırdım...ama mert çaktırma ya güvenin çakmalığı diyelim geçelim olur mu teşekkür ederim bu arada sağol
eloif demiş ki:
Amanın :affraid: ne biçim bitirdin öyleeee :affraid: Aslı kimi seçecek ki.... Ayyy çok heycanlı....Süper bir bölümdü vallla, ama ben öteki bölümü yarına kadar nasıl bekliycem ki....Ayyy Gökhan var ya Mükemmel bir senaryoydu, hala şoktayım...Ne güzel bitirdin öyleeeee...Kutluyorum seni....Yeni bölümü ne zaman yayınlıycan bilmiyorum ama bence erkene çekmelisin olabildiğince
yorumun için çok teşekkür ederim elif yine güzel şeyler yazmışsın ötekini yarına yayınlarım artık bu gece ky var onun etkisi falan derken..anladın dimi