Böyle bir senaryo beğenilmez mi Neyse en azından bir süre ölmiyeceğini bilmek güzel Ya zaten biz seninle hep böyleyiz canım yaa birbirimizin düşüncelerini tamamlıyoruz resmen Beni bilirsin zaten bir hata buldum mu acımam söylerim :: Bu arada sen benim adımı biliyorsun hazırladığım videolardan filan ama ben bilmiyorum,Ben Elif, sen de....
tamam anlaştık acıma söyle yağmur mesela çok sıkıştırdı beni diğer bölüm daha dikkatli olucam artık Güven falan diyormuşum nickimle çok uyumlu olur hahaaa ismim Gökhan..tims senaristiyle bi adaşlığımız var..kaderin oyunu gibi oldu biraz
tamam anlaştık acıma söyle yağmur mesela çok sıkıştırdı beni diğer bölüm daha dikkatli olucam artık Güven falan diyormuşum nickimle çok uyumlu olur hahaaa ismim Gökhan..tims senaristiyle bi adaşlığımız var..kaderin oyunu gibi oldu biraz
Merak etme bulursam bende sıkıştırırım :: Cidden bir an hiç düşünmedim de değil, Güven çıksa adı çok matrak olur diye...O zaman tanıştığımıza memnun oldum Gökhan
aslında daha uzun süre burda oldugumuza göre başlıktaki herkesle tanışmak isterim böyle nickli konuşmak iyi olmuyor..yağmuru(nickten biraz ) merti biliyorum mesela crazystyle sen de ismini söylersen çok memnun olurum..şimdilik bu kadarız inşallah daha katılan takip eden olur...
bide ben gidip bi profilimi düzenliyim ya kaç sayfa şey yazıyorum bi profil düzenlemeye üşendim ne zamandır gidip bi imza avatar falan bulayım ben
yagmur yok ben memnun oldum ya sıkıştırma iyi anlamda benim için sen söyle hep fikrini : )
Vayy hadi hayırlı olsun bişey diyemem o zaman haklsıın 3.bölümde bekliyorum ama.. akşam vericem zaten diğer bölümü ky'den önce koymayı düşünüyorum..hızlı gittim biraz
Vayy hadi hayırlı olsun bişey diyemem o zaman haklsıın 3.bölümde bekliyorum ama.. akşam vericem zaten diğer bölümü ky'den önce koymayı düşünüyorum..hızlı gittim biraz
:cheers: Süper, zaten çok merak ediyorum ben, bir de daha önce koyarsan zaten senin için de daha iyi olur çünkü yeni bölümden sonra yayınlarsan, araya kaynar senin senaryo vallaa...O zaman saat 7 gibi filan koyarsın herhalde değil mi?
aynen ya ben de öyle düşündüm şimdi gece millet ben de dahil tabi o efe miydi efe geldi mi ve daha bissürü gelişme hep onlar konsuulur önce koyayım dedim 6.30-7 gibi koyarım
aynen ya ben de öyle düşündüm şimdi gece millet ben de dahil tabi o efe miydi efe geldi mi ve daha bissürü gelişme hep onlar konsuulur önce koyayım dedim 6.30-7 gibi koyarım
Tamam o zaman bekliyoruz, yeni bölümünü büyük bir merakla Bu arada imzanı çok beğendim sade ama fikir çok hoş