tek kelimeyle harika başlarda çok kızmıştım efeye ama sonra çok sevindim sonunda esas oğlan gelir ve figüranlar sahneyi terkeder bide su ile güven aşkı için yol hazırlıyorsun gibi
Ayyy çok güzel bir bölümdü, bayıldımmmm Efe yaa, işte Efe'nin farkı budur bee Güven gitsin kendini bile göstermeden, kapıdan izlesin, Efe ise polislerden kaçıyor olmasına rağmen böyle bir incelik düşünsün, ee bu durumda Aslı'nın kimi seçeceğini düşünmesine bile gerek yok bence cevap ortada.... Ayy bu bölüm şu ana kadar ki en güzel bölümdü sanırsam, özellikle finale bittim ama birilerinin başı belaya girecek herhalde o CD yüzden...Neyse ellerine sağlık, çok güzel olmuş bu da yazdığın önceki tüm bölümler gibi
teşekkür ederim elif beğendiğine sevindim baya uzun oldu bu bölüm..bide son anda son kısmında karar değiştirdim ekleme çıkarma falan ugrastım ondan biraz gecikti kusura bakmayın artık
Beğenmedim, BAYILDIM, BİTTİM, HAYRAN KALDIM...Cidden çok güzel olmuş bu bölüm...Zaten 10 dakika filan bekledik çok beklemdik yani, ama böyle bir bölüm için 2 saat de beklenirdi 5 saatte Tekrar ellerine sağlık ve bence artık bu mesaja cevap verme sohbet etmiş olmayalım...
bölüm güzel olmuş yine mezuniyet konuşması tv de güven için belki ama burda efe için olması güzel olmuş en kısa zamanda ispatlasın suçsuzluğunu efe polis abisi var hala kaçıyor eskide olsa polis sonuçta halleder metin efe de dolaşır rahat rahat güven su aşkına birşey demiyorum efe olsunda güven kimle olursa olsun ister aslıyla olsun beni alakadar etmez cd ye gelince deniz efeye cd göndermişti aslıya izletsin burda da tam tersi efe denize gönderiyor aslıya izletmesi için
Beğenmedim, BAYILDIM, BİTTİM, HAYRAN KALDIM...Cidden çok güzel olmuş bu bölüm...Zaten 10 dakika filan bekledik çok beklemdik yani, ama böyle bir bölüm için 2 saat de beklenirdi 5 saatte Tekrar ellerine sağlık ve bence artık bu mesaja cevap verme sohbet etmiş olmayalım...
:: Yok Canım . Siz Özel Üyelersiniz . Bişey Olmaz ...
bölüm güzel olmuş yine mezuniyet konuşması tv de güven için belki ama burda efe için olması güzel olmuş en kısa zamanda ispatlasın suçsuzluğunu efe polis abisi var hala kaçıyor eskide olsa polis sonuçta halleder metin efe de dolaşır rahat rahat güven su aşkına birşey demiyorum efe olsunda güven kimle olursa olsun ister aslıyla olsun beni alakadar etmez cd ye gelince deniz efeye cd göndermişti aslıya izletsin burda da tam tersi efe denize gönderiyor aslıya izletmesi için
ya sorma sinir oldum zaten ciddi ciddi gerçek ky'de güven'e söylüyor eğer fragman aldatmacası değilse ne alaka yani Güven nerden kahramanı oluyomuş 1 senelik adam kahraman oldu..o sözleri bu bölümde bilerek kullandım ky senaristlerine sitemim olsun bi kahraman varsa o da Efedir, 41.bölüm flashback sahnesi anlatıyo zaten her şeyi..
Cd konusunda ben de fark ettim zıt bi durum oldugunu ama başka bişey gelmedi aklıma Efe'nin mutlaka olması lazımdı..projeksiyon falan ekledim ek olarak tam aynısı olmasın diye..efe polis olayında gelişmeler olur ömür boyu kaçıcak değil sonucta beğendiğine sevindim.
tugce36 demiş ki:
cok güzel ya devamini cok merak etim cok güzel yazmissin
sana da teşekkür ederim : )
*elif sana da tekrar teşekkürler yok genel olarak söyledim zaten uzunluğu konusunda.
Yarınki bölüm daha bomba olacak şimdiden meraklandırıym sizi
Super bi bolum olmus gercekten, herkes gibi ben de bayildim Hele o bolum sonu yokmu sanki gercek oluyomus gibi heyecanlandim okurken.. Keske gercekte de senin gibi senaristler olsaydi Umarim Efe'nin basina daha fazla kotu seyler gelmez.. Kurtulsun artik kacmaktan da biz de eglenceli bolumler okuyalim
özet iyiymiş efenin suçsuzluğu ortaya çıkıcakmı yoksa polis gelişme filan metin olaya el atarsa halleder zaten efenin hiç beklemediği biri kim acaba nasıl ve nerde yoksa efe yakalanıyor hapise girip ordamı karşılaşıyor biriyle acaba
tek kelimeyle süper bir video efeyi görmek gerçekten güzel bilmesem eski olduğunu yeni dicem sondaki aslının söylediği tam efeye söylenmiş bir söz aslının bir tek kahramanı olabilir o da efe