Dağhan Külegeç Fan Sitesi
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dağhan Külegeç Hayranlarının Fan Sitesi, Dağhan Külegeç En Büyük Tek Fan Kulübü.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

" güven_savar " Senaryosu .....

+21
JoJo
ogulcajaN
fth_bolu
yeliz
Nehir94
oguler
Duygusu
CmL®
DaghanH
JiLeT
aysi_dağhan
mhe_25
efe sever
Ezqi~ferman
EL!FF
xxx
gözde can
crazystyle
eloif
yqmur
güven_savar
25 posters
Sayfaya git : Önceki  1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  Sonraki
YazarMesaj
Misafir
Misafir

" güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 Empty
MesajKonu: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 EmptyPaz Tem. 04, 2010 8:01 am

Konunun ilk mesajı :

Buradan " güven_savar " Adlı Arkadaşımızın Senaryolarını Takip Edebilirsiniz ........

Sohbet Etmeyin , Sohbet Edenler Ceza Alacak ......

Sohbet Edenler i 1 Sefer Uyarırım 2. Sefer Ban Cezası Alır ... ( İtiraz Kabul Etmiyorum ) ....

En son Je T'aime tarafından Ptsi Tem. 12, 2010 2:06 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi

YazarMesaj
güven_savar
Moderatörler
Moderatörler
güven_savar

Ruh Hali : " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 Pusuda10
Takımı : " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 Fb10

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 EmptyPerş. Tem. 15, 2010 5:43 pm

efe sever demiş ki:
bölüm güzel olmuş anlamadığım duygu nasıl nerden biliyor efenin olayını gazeteleremi çıktı yoksa " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 9072

dünkü bölümde denizle duygu kafeye gidecekti orda deniz her şeyi anlatacaktı ordan biliyor..ama duygu'nun o an orda ne işi oldugunu yarınki bölümde acıklıycam : )
efe sever
Üye
Üye
efe sever

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 EmptyPerş. Tem. 15, 2010 5:47 pm

leyla zaten var duygu da ikinci leyla mı olucak
ayrıca deniz tv versiynunda güvenin dibindeydi burda efenin
son bir soru daha güven gidicimi kalıcımı
eloif
Üye
Üye

Ruh Hali : " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 Keyifl10

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 EmptyPerş. Tem. 15, 2010 5:48 pm

Süper bir bölümdü " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 9072 " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 9072 " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 9072 Uffff Efe kaçıcak mı yine yoksa, kaçmasın, hele Duyguyla asla kaçmasın yaaa...Muhteşem bir bölümdü yaa, soluksuz okudum, yine çok güzel yazmışsın, ellerine sağlık " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 9072 " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 9072 " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 9072
yqmur
Üye
Üye
yqmur

Ruh Hali : " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 Cilgin10

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 EmptyPerş. Tem. 15, 2010 5:49 pm

efenin aslıyı bırakıp gideceğine hiç ihtimal vermiyorum tbi bu efe eski efeyse...
güven_savar
Moderatörler
Moderatörler
güven_savar

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 EmptyPerş. Tem. 15, 2010 5:53 pm

alıntı yapmadan topluca cevap veriyim hepinize beğendiğiniz için teşekkürler..

engin güven gidecek mi bilmiyorum ben de yani yarın da çıkabilir 1 ay sonra da hala durabilir hikayeye göre..

ha yagmur bu arada bana mesaj mı veriyosun efe kaçmasın diye..değerlendiricem bak bunu bu da güzel " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 9072
efe sever
Üye
Üye
efe sever

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 EmptyPerş. Tem. 15, 2010 5:57 pm

en sevdiğim kısmı denizin yalaka gibi güvene kardeşim dememesi ve sahnesi olmaması
denizin 2 kardeşi var birisi deva diğeri efe çakma efeye gerek yok
DaghanH
Özel Üye
Özel Üye
DaghanH

Ruh Hali : " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 Ozlemi10
Takımı : " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 Gs10

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 EmptyPerş. Tem. 15, 2010 8:28 pm

Efe gitmesin lutfenn, daha yeni bulduk onu " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 529494 " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 743856 Gerci Duygu'yu bir anda ortaya
cikardigina gore kesin gider ya neyse " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 743856 Cok guzel bi bolum olmus, ama cok
heyecanli bi yerde bitirmissin, bi an once yarin olsa da okusam yeni bolumu " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 743856
fth_bolu
Üye
Üye
fth_bolu

Takımı : " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 Ts10

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 EmptyPerş. Tem. 15, 2010 9:25 pm

gokhan sanada vur dedık oldurdun bı kımlık olayını soyleyeyım dedım hemen yenı bolume yazmıssın " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 9072:D ,
güven_savar
Moderatörler
Moderatörler
güven_savar

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 EmptyPerş. Tem. 15, 2010 9:37 pm

DaghanH demiş ki:
Efe gitmesin lutfenn, daha yeni bulduk onu " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 529494 " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 743856 Gerci Duygu'yu bir anda ortaya
cikardigina gore kesin gider ya neyse " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 743856 Cok guzel bi bolum olmus, ama cok
heyecanli bi yerde bitirmissin, bi an once yarin olsa da okusam yeni bolumu " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 743856

teşekkür ederim bakalım artık nolacak bişey demiyim " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 9072

fth_bolu demiş ki:
gokhan sanada vur dedık oldurdun bı kımlık olayını soyleyeyım dedım hemen yenı bolume yazmıssın " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 9072:D ,

Abi ben de günlük yazıyorum bölümleri sağolasın baya reytinglik malzemeyi hatırlattın askıya almıştım ben onu, gece hemen değerlendiriyim dedim " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 9072
yqmur
Üye
Üye
yqmur

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 EmptyCuma Tem. 16, 2010 12:48 am

elif bugünde fragman hazırlayacakmı?
eloif
Üye
Üye

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 EmptyCuma Tem. 16, 2010 12:56 am

yqmur demiş ki:
elif bugünde fragman hazırlayacakmı?

Elif size söz vermesin çünkü elif söz verince stres yapıyor, yetiştiremiyeceğini filan düşünüyor..." güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 9072 Ama durun bakalım çıkmadık candan umut kesilmez, eğer yetiştirebilirse (içine sinerek) elif'in yarın ki bölüm içinde fragman hazırlayacağını düşünüyorum ben..." güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 9072 Ama dediğim gibi ucunu açık bırakıyım, mesela bugün uyuya kalmışım öğleden sonra 4 gibi kalkıpta yetiştirmek çok zor oldu, aynı zamanda baya da stres yaptım yetiştiremicem, söz verdim diye...Yani bakalım, ben kesin bir fragman hazırlamaya başlarım yine ama beğenmezsem, yetiştiremezsem filan yayınlamam, yani beklenti içine girmeyin, hazırlarsam da sürpriz olur artık " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 9072
güven_savar
Moderatörler
Moderatörler
güven_savar

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 EmptyCuma Tem. 16, 2010 1:37 am

tamam o zaman öyle yapalım çünkü ben de özeti sabah atmıstım sana sonra kafamda değiştirebiliyorum öğlen falan o yüzden sen kafana göre takıl istersen bişeyler hazırlarsın sürpriz olur olursa dediğin gibi..asıl 2 gün ara vericeğim zaman güzel bi fragman hazırlarsın istersen hem ben önceden hazırlarım bölümü ona göre daha iyi olur : )
eloif
Üye
Üye

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 EmptyCuma Tem. 16, 2010 1:40 am

güven_savar demiş ki:
tamam o zaman öyle yapalım çünkü ben de özeti sabah atmıstım sana sonra kafamda değiştirebiliyorum öğlen falan o yüzden sen kafana göre takıl istersen bişeyler hazırlarsın sürpriz olur olursa dediğin gibi..asıl 2 gün ara vericeğim zaman güzel bi fragman hazırlarsın istersen hem ben önceden hazırlarım bölümü ona göre daha iyi olur : )

Evet bencede süper fikir, hem iki gün boyunca artık özene özene yaparım " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 9072
CmL®
Üye
Üye
CmL®

Ruh Hali : " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 Manyak10
Takımı : " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 Ts10

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 EmptyCuma Tem. 16, 2010 10:06 am

K. bakma kardeşim işlerden dolayı yetişemedim yorum yazmaya. Şimdi bir yorum yazayım " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 743856 Güven karakterini biraz aşağalamışsın , Deniz için Güvenin yeri ayrı Efenin yeri ayrı. Yani Aslı Güvenden vazgeçtiğinde herkes ondan vazgeçecek değil " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 743856 Ama harika olmuş, tebrik ederim..
güven_savar
Moderatörler
Moderatörler
güven_savar

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 EmptyCuma Tem. 16, 2010 1:00 pm

131-Deja Vu

ÖZET

En son güven_savar tarafından Salı Ağus. 03, 2010 5:46 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ogulcajaN
Üye
Üye
ogulcajaN

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 EmptyCuma Tem. 16, 2010 1:07 pm

Senaryonun akışına göre duygu yeniden geldiğine göre efe duyguyla gidecek ve bizde bu sayede Duygu'nun herşeyi nasıl bildiğini öğrenmiş olucaz...

Ama efe karakterinin gerçekliği açısından düşünürsek efenin orda aslının yanında kalması gerekir....Hem o suçlu değil bu yüzden polisleri ikna edebilir...Eeeee biz onun oldurucam diyipte olduramadığı bişey görmedik sonuçta....
efe sever
Üye
Üye
efe sever

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 EmptyCuma Tem. 16, 2010 1:13 pm

efenin duygu ile gideceğini düşünmüyorum giderse bile aslının gönlünü alır sonra
deniz yönetmenliğe başlarsa kendi hayatını çeker adı da kavak yelleri olur belki
yqmur
Üye
Üye
yqmur

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 EmptyCuma Tem. 16, 2010 2:13 pm

fragman gelicek mi?
eloif
Üye
Üye

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 EmptyCuma Tem. 16, 2010 2:58 pm

yqmur demiş ki:
fragman gelicek mi?

Hayır zamanım olmadı canım, ama 132.Bölüm için kesin gelicek, 1 veya 2 gün sonra... " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 9072

Bu arada ben başlıktan tırstım "Deja Vu" " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 719833? Bu iyi bir anlama gelemez.... Yine süper heyecanlı bir bölüm olacak gibi , merakla bekliyorum... " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 9072
güven_savar
Moderatörler
Moderatörler
güven_savar

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 EmptyCuma Tem. 16, 2010 3:11 pm

özetin son cümlesini değiştiriyorum " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 9072

Finalde Efe hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşmayacak, hiç beklenmeyen bir sürpriz yapacaktır " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 9072
efe sever
Üye
Üye
efe sever

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 EmptyCuma Tem. 16, 2010 3:14 pm

aslıya evlenme mi teklif edicek yoksa " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 9072
yqmur
Üye
Üye
yqmur

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 EmptyCuma Tem. 16, 2010 3:31 pm

aslıyla güven ne zaman ayrılacak ?
yada ayrılacakmı " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 9072
güven_savar
Moderatörler
Moderatörler
güven_savar

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 EmptyCuma Tem. 16, 2010 3:48 pm

bilmem ki " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 9072

bölümün sonunu geliştiriyorum biraz rötar olursa şimdiden özür : )
yqmur
Üye
Üye
yqmur

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 EmptyCuma Tem. 16, 2010 5:01 pm

bölüm ne zmn gelicek
efe sever
Üye
Üye
efe sever

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 EmptyCuma Tem. 16, 2010 5:05 pm

bölüm nerde kaldı trafiğe mi takıldı " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 17 9072

" güven_savar " Senaryosu .....
17 sayfadaki 21 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  Sonraki
 Similar topics
-
» 100. bölüm senaryosu :) :) :)
» Aklımdaki Efe Senaryosu...
» 120. Bölümün Senaryosu
» "yqmur" Senaryosu
» 84. bölüm senaryosu mutlaka bakn!!!