bölüm güzel olmuş anlamadığım duygu nasıl nerden biliyor efenin olayını gazeteleremi çıktı yoksa
dünkü bölümde denizle duygu kafeye gidecekti orda deniz her şeyi anlatacaktı ordan biliyor..ama duygu'nun o an orda ne işi oldugunu yarınki bölümde acıklıycam : )
Süper bir bölümdü Uffff Efe kaçıcak mı yine yoksa, kaçmasın, hele Duyguyla asla kaçmasın yaaa...Muhteşem bir bölümdü yaa, soluksuz okudum, yine çok güzel yazmışsın, ellerine sağlık
Efe gitmesin lutfenn, daha yeni bulduk onu Gerci Duygu'yu bir anda ortaya cikardigina gore kesin gider ya neyse Cok guzel bi bolum olmus, ama cok heyecanli bi yerde bitirmissin, bi an once yarin olsa da okusam yeni bolumu
Efe gitmesin lutfenn, daha yeni bulduk onu Gerci Duygu'yu bir anda ortaya cikardigina gore kesin gider ya neyse Cok guzel bi bolum olmus, ama cok heyecanli bi yerde bitirmissin, bi an once yarin olsa da okusam yeni bolumu
teşekkür ederim bakalım artık nolacak bişey demiyim
fth_bolu demiş ki:
gokhan sanada vur dedık oldurdun bı kımlık olayını soyleyeyım dedım hemen yenı bolume yazmıssın :D ,
Abi ben de günlük yazıyorum bölümleri sağolasın baya reytinglik malzemeyi hatırlattın askıya almıştım ben onu, gece hemen değerlendiriyim dedim
Elif size söz vermesin çünkü elif söz verince stres yapıyor, yetiştiremiyeceğini filan düşünüyor... Ama durun bakalım çıkmadık candan umut kesilmez, eğer yetiştirebilirse (içine sinerek) elif'in yarın ki bölüm içinde fragman hazırlayacağını düşünüyorum ben... Ama dediğim gibi ucunu açık bırakıyım, mesela bugün uyuya kalmışım öğleden sonra 4 gibi kalkıpta yetiştirmek çok zor oldu, aynı zamanda baya da stres yaptım yetiştiremicem, söz verdim diye...Yani bakalım, ben kesin bir fragman hazırlamaya başlarım yine ama beğenmezsem, yetiştiremezsem filan yayınlamam, yani beklenti içine girmeyin, hazırlarsam da sürpriz olur artık
tamam o zaman öyle yapalım çünkü ben de özeti sabah atmıstım sana sonra kafamda değiştirebiliyorum öğlen falan o yüzden sen kafana göre takıl istersen bişeyler hazırlarsın sürpriz olur olursa dediğin gibi..asıl 2 gün ara vericeğim zaman güzel bi fragman hazırlarsın istersen hem ben önceden hazırlarım bölümü ona göre daha iyi olur : )
tamam o zaman öyle yapalım çünkü ben de özeti sabah atmıstım sana sonra kafamda değiştirebiliyorum öğlen falan o yüzden sen kafana göre takıl istersen bişeyler hazırlarsın sürpriz olur olursa dediğin gibi..asıl 2 gün ara vericeğim zaman güzel bi fragman hazırlarsın istersen hem ben önceden hazırlarım bölümü ona göre daha iyi olur : )
Evet bencede süper fikir, hem iki gün boyunca artık özene özene yaparım
K. bakma kardeşim işlerden dolayı yetişemedim yorum yazmaya. Şimdi bir yorum yazayım Güven karakterini biraz aşağalamışsın , Deniz için Güvenin yeri ayrı Efenin yeri ayrı. Yani Aslı Güvenden vazgeçtiğinde herkes ondan vazgeçecek değil Ama harika olmuş, tebrik ederim..
Senaryonun akışına göre duygu yeniden geldiğine göre efe duyguyla gidecek ve bizde bu sayede Duygu'nun herşeyi nasıl bildiğini öğrenmiş olucaz...
Ama efe karakterinin gerçekliği açısından düşünürsek efenin orda aslının yanında kalması gerekir....Hem o suçlu değil bu yüzden polisleri ikna edebilir...Eeeee biz onun oldurucam diyipte olduramadığı bişey görmedik sonuçta....
efenin duygu ile gideceğini düşünmüyorum giderse bile aslının gönlünü alır sonra deniz yönetmenliğe başlarsa kendi hayatını çeker adı da kavak yelleri olur belki