Öyle bişey olursa 1gün daha beklemeniz gerekecek çünkü özet üstünden çok zor olur sahneleri bilmesi lazım yeni bölümün, e bölümü de öğlenleri yazıyorum. o yüzden elif yine versin son kararı hem uygun mu kendisi onu da bilmiyoruz ama 1 gün daha beklersiniz gibi geliyor sanki siz bilirsiniz
özet'le olmaz bence ama hadi madem sen bilirsin 4'te koyuyorum buraya da bu sefer daha geç koyarım o zaman yeni bölümü eğer yapıcam dersen sana zaman kalsın.sana daha önceden söylerim o zaman özetle beraber bazı şeyleri ona göre yaparsın fragmanı pm atarım sana sabah veya öğlen daha erken oldu mu
Tamam ama hani şimdiden söyliyeyim fazla birşey beklmeyin yani olmayan birşeyi yaratamam, mesela geçen gün çok aradım Su ile Güven'i öpüşüyormuş gibi göstermenin bir yolunu ama bulamadım...Hani demek istediğim beklentilerinizi çok yüksek tutmayın...Aynı zamanda yeni bölümü yarın yayınlayacağında iyi olmuş, en azından eğer kötü birşey çıkarsa ortaya boşuboşuna beklememiş olurlar...
yıne cok guzel bır bolumdu gokhadı dımı yanlıs hatırlamıosam tebrık ederım.... haddımı asarak bısey sormak ıstıyorum hanı efe sahte kımlıkle dolanıyodu ya polıslerden kacmak ıcın falan o durum ne alemde sımdı yoksa ılerleyen bolumlerde acıga cıkıcak!!
Evet gökhan, teşekkür ederim beğendiğine sevindim.. şimdi bizim efe şu an ali yılmaz başka bi kimlikle dolaşıyor bildiğin gibi zaten geleli senaryoya göre 5gün falan oldu..yakınlarından başka herkes onu öldü olarak biliyor hala, polisten kaçtıgını da bilen yoktu o ölmeden önce bi anda oldu her şey. anca bi düşman kazanır açığa çıkarsa veya ne biliyim onun suçlu oldugunu bilip aynı zamanda hapse girmesini isteyen düşmanı olur metin'in polis arkadaşı olur belki sonra Güven olur falan ancak öyle polislik durumu olabilir.. ama bu sorunu kökten çözücem diğer bölüm kafalarda soru işareti kalmayacak merak etme bu arada ne demek her şeyi sorabilirsin..bunu hatırlattıgın için teşekkür ederim ayrıca.
sabah özeti atmıştım elife ama okumamış pm'yi girmemiş daha nete sanırım o yüzden fragman olmayabilir yani yetiştiremez herhalde bu saatten sonra.ben 4'te koyarım özeti.8'de bölüm yine : )