bende aynısına dikkat ettim çakma efenin şarkısı bölüm adı ayrıca bu güven gitmcekmi efe aradan çekileceğine güven çekilsin güven dağdan geldi bağdaki efeyi mi kovucak
Alp'e kadar düşmedim yav ama 1.sezondan.. tahminleriniz güzelmiş bakalım kim çıkacak : ) bölüm adlarını özenle seçiyorum, manidar oldu bugünkü biraz iyice belli ettim gerçi neyse ben şunu bi yetiştireyim
Mine'nin ilk bölümlerdeki Almanya'da yaşayan sevgilisi hani önce Mine'yi aldatmış sonra da elimde tüm Urla'yı sarsacak fotoların var diyerek şantaj yapmıştı...Ya bir tek ben mi hatırlıyorum o adamı..
Şimdi düşündüm de haklısın yaa Efe çok bozulmuştu...Zaten gelemez yaa öylesine söylemiştim, Duygu gıcık bir kızdı, pek bir özelliği de yoktu zaten, senaryoda hiçbir etkisi de olmaz...Salla gitsin
Hatta bir daha düşündüm Şiyar'dır kesin, Deniz üniversiteye devam etmeye karar verir ve nınınınıııııımmm Şiyar orada da karşısına çıkar (Bu sefer üniversitede hoca olarak ) ::
Güzel bir bölüm olmuş. Tabii bir kaç anlamadığım kısım oldu, Aslı'nın bu tavrı mesela Oda aynısını yapmıştı sonuçta. Metin&Nurgül ayrıldılar. Sanırım Güven'de gidecek.
*Aslı karşıdan gelmektedir..ama hiç hoş gelmişe benzemiyordur..gelir gelmez Su’ya bir tane tokat atar.. Aslı: Bir şey yok sadece çok özledim seni..iyi ki burdasın.. (gülüyordur..) bu kısımları çok beğendim Aslı: Ooo çok inatçı çıktın sen ya..ne var Güven..yine kimle aldattın beni..onu mu haber vericektin ?
Güven: Aslı noldu sana? İyi misin..
Aslı: Neyim varmış ? gayet iyiyim sapasağlamım tabii ki de yıkılcağımı mı sandın?su napıyor iyi mi ? onun yanında mısın yoksa ver bi konusayım..
burda da mienin denizle kavga ettiği sahneler aklıma geldi
Gelme..ben beni aldatmayacak insanların yanına gidiyorum..arama ayrıca ben gayet iyiyim tamam mı.. burdan sonrada efenin yanına gitmesi çok güzeldi ..
ve sonu mümkünse güven bu sefer araya girmesin ne olacaksa olsun efeyle aslı arasında duyguyla belki deizin arasında bişeyler geçebilir ... efeyle yakınlaşacaklarını sanmıyorum belkide güvenle birliikte olur evlenirlr ve bir ömür boyu dolandırıcı yapmak için yol alırlar..
güven de aynısını dedi zaten anlayamadı Aslı'yı ama o konuda tamamen benim kendi yorumumdu sonucta insanın kendi basına gelince daha farklı tepki verebiliiyor magdur tarafta olunca yani o yüzden Aslı'yı öyle bi hale soktum..
yagmur sağol yorumun için güzel alıntılar yapmışsın bakalım neler olacak diğer bölüm : )
Çok güzel bir bölümdü, her zamanki gibi ve yine öyle bir yerde bitirdin ki, ufff yarını yine zor getircez Bu bölüm açık ara en sevdiğim bölüm oldu çünkü bu seferkinde fazladan çok sevdiğim bir sahne vardı, o da Aslı'nın sarhoş olması.Aslı'nın sarhoş hallerini görmekten daha fazla eğlendiğim bir sahne yok...Bir adımını atmadan ondan sonraki 5 adımını düşünen Aslı, sarhoş olunca bir anda tüm kontrolünü kaybediyor ve düşünmeden, içinden geldiği gibi davranmaya başlıyor...Cidden çok sarhoş olmak çok yakışıyor Aslı'ya bence Aslı daha fazla içmeli