Dağhan Külegeç Fan Sitesi
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dağhan Külegeç Hayranlarının Fan Sitesi, Dağhan Külegeç En Büyük Tek Fan Kulübü.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

" güven_savar " Senaryosu .....

+21
JoJo
ogulcajaN
fth_bolu
yeliz
Nehir94
oguler
Duygusu
CmL®
DaghanH
JiLeT
aysi_dağhan
mhe_25
efe sever
Ezqi~ferman
EL!FF
xxx
gözde can
crazystyle
eloif
yqmur
güven_savar
25 posters
Sayfaya git : Önceki  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21  Sonraki
YazarMesaj
Misafir
Misafir

" güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 Empty
MesajKonu: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 EmptyPaz Tem. 04, 2010 8:01 am

Konunun ilk mesajı :

Buradan " güven_savar " Adlı Arkadaşımızın Senaryolarını Takip Edebilirsiniz ........

Sohbet Etmeyin , Sohbet Edenler Ceza Alacak ......

Sohbet Edenler i 1 Sefer Uyarırım 2. Sefer Ban Cezası Alır ... ( İtiraz Kabul Etmiyorum ) ....

En son Je T'aime tarafından Ptsi Tem. 12, 2010 2:06 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi

YazarMesaj
güven_savar
Moderatörler
Moderatörler
güven_savar

Ruh Hali : " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 Pusuda10
Takımı : " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 Fb10

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 2:41 pm

Diziye yeni biri katılıyor daha doğrusu eski bir karakter..

deniz'in karşılaşacağı kişi " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 743856 bakalım kim var mı tahmin ?
efe sever
Üye
Üye
efe sever

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 2:51 pm

denizin babası murat mı " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 9072
koraymı sedat mı alp mi " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 9072
CmL®
Üye
Üye
CmL®

Ruh Hali : " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 Manyak10
Takımı : " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 Ts10

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 2:51 pm

Şey olabilir mi Bilal " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 743856 Ya da Canan.
eloif
Üye
Üye

Ruh Hali : " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 Keyifl10

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 2:55 pm

Efe'den sonra Ada mı yoksa?" güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 719833 :affraid: Aslında Murat olabilir....Hımmm, kim ki yaaa

Bu arada birşey dikkatimi çekti başlık bir şarkının adı ve o şarkı da Sarp Apak'ın şarkısı!!! Demek kii Aslı Güven'i baya bir süründürecek.... " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 9072 " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 9072
efe sever
Üye
Üye
efe sever

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 2:59 pm

bende aynısına dikkat ettim çakma efenin şarkısı bölüm adı
ayrıca bu güven gitmcekmi efe aradan çekileceğine güven çekilsin
güven dağdan geldi bağdaki efeyi mi kovucak " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 9072
güven_savar
Moderatörler
Moderatörler
güven_savar

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 3:00 pm

Alp'e kadar düşmedim yav " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 9072 ama 1.sezondan.. tahminleriniz güzelmiş bakalım kim çıkacak : ) bölüm adlarını özenle seçiyorum, manidar oldu bugünkü biraz iyice belli ettim gerçi " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 9072 neyse ben şunu bi yetiştireyim
eloif
Üye
Üye

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 3:16 pm

O zaman yoksaaaa Mert mi??? Yoksa Mine bu sefer de Mert ile mi intikam planları yapacak?" güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 719833 :affraid:
yqmur
Üye
Üye
yqmur

Ruh Hali : " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 Cilgin10

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 3:37 pm

mert kimdi?
eloif
Üye
Üye

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 3:41 pm

Mine'nin ilk bölümlerdeki Almanya'da yaşayan sevgilisi hani önce Mine'yi aldatmış sonra da elimde tüm Urla'yı sarsacak fotoların var diyerek şantaj yapmıştı...Ya bir tek ben mi hatırlıyorum o adamı.. " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 9072

Bu adam işte...
" güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 Umit-Olcay
efe sever
Üye
Üye
efe sever

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 3:43 pm

bende hatırlıyorum merti hatta denizle balkondan düştüler kavga ederken
eloif
Üye
Üye

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 3:48 pm

Yoksa Duygu mu?

En son eloif tarafından Çarş. Tem. 14, 2010 4:05 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
efe sever
Üye
Üye
efe sever

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 3:50 pm

yok o gelmesin efe ile ayrıldılar efe kızgındır duyguya " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 9072
eloif
Üye
Üye

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 3:54 pm

Şimdi düşündüm de haklısın yaa Efe çok bozulmuştu...Zaten gelemez yaa öylesine söylemiştim, Duygu gıcık bir kızdı, pek bir özelliği de yoktu zaten, senaryoda hiçbir etkisi de olmaz...Salla gitsin " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 9072

Hatta bir daha düşündüm Şiyar'dır kesin, Deniz üniversiteye devam etmeye karar verir ve nınınınıııııımmm Şiyar orada da karşısına çıkar (Bu sefer üniversitede hoca olarak ) :" güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 529494:
yqmur
Üye
Üye
yqmur

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 4:11 pm

belkide efe ve deinizn patronudur hni bi ara efe oto yıkmada çalışmıştı sonra kutu işine fln girmişti daha snrada deniz çalışmıştı orda
CmL®
Üye
Üye
CmL®

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 4:17 pm

Hatırladığım kadarıyla Mert ve Koray Almanya'ya gitmişti en son. Değil mi ?
eloif
Üye
Üye

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 4:19 pm

CmL® demiş ki:
Hatırladığım kadarıyla Mert ve Koray Almanya'ya gitmişti en son. Değil mi ?

Evet Efe'nin babasına arabayla çarpmışlardı hatta...
efe sever
Üye
Üye
efe sever

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 4:45 pm

biran önce yeni bölüm başlasada okusam hayırlısıyla " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 9072
güven_savar
Moderatörler
Moderatörler
güven_savar

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 5:03 pm

129-Aşkınla Yandım

En son güven_savar tarafından Salı Ağus. 03, 2010 5:45 am tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
gözde can
Üye
Üye
gözde can

Ruh Hali : " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 Aggres10
Takımı : " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 Gs10

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 5:12 pm

çok güzel olmus ellerine sağlık
efe sever
Üye
Üye
efe sever

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 5:21 pm

bölüm güzel olmuş
madem duygu geldi efe birdahaki bölüm gerçekten katil oluyor " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 9072
CmL®
Üye
Üye
CmL®

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 5:23 pm

Güzel bir bölüm olmuş. Tabii bir kaç anlamadığım kısım oldu, Aslı'nın bu tavrı mesela " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 743856 Oda aynısını yapmıştı sonuçta. Metin&Nurgül ayrıldılar. Sanırım Güven'de gidecek.
yqmur
Üye
Üye
yqmur

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 5:28 pm

*Aslı karşıdan gelmektedir..ama hiç hoş gelmişe benzemiyordur..gelir gelmez Su’ya bir tane tokat atar..
Aslı: Bir şey yok sadece çok özledim seni..iyi ki burdasın.. (gülüyordur..)
bu kısımları çok beğendim
Aslı: Ooo çok inatçı çıktın sen ya..ne var Güven..yine kimle aldattın beni..onu mu haber vericektin ?

Güven: Aslı noldu sana? İyi misin..

Aslı: Neyim varmış ? gayet iyiyim sapasağlamım tabii ki de yıkılcağımı mı sandın?su napıyor iyi mi ? onun yanında mısın yoksa ver bi konusayım..

burda da mienin denizle kavga ettiği sahneler aklıma geldi " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 9072

Gelme..ben beni aldatmayacak insanların yanına gidiyorum..arama ayrıca ben gayet iyiyim tamam mı..
burdan sonrada efenin yanına gitmesi çok güzeldi ..

ve sonu mümkünse güven bu sefer araya girmesin ne olacaksa olsun efeyle aslı arasında " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 9072

duyguyla belki deizin arasında bişeyler geçebilir ...
efeyle yakınlaşacaklarını sanmıyorum
belkide güvenle birliikte olur evlenirlr ve bir ömür boyu dolandırıcı yapmak için yol alırlar.. " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 9072

güven_savar
Moderatörler
Moderatörler
güven_savar

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 5:30 pm

teşekkürler arkadaşlar sağolun : )

güven de aynısını dedi zaten anlayamadı Aslı'yı ama o konuda tamamen benim kendi yorumumdu sonucta insanın kendi basına gelince daha farklı tepki verebiliiyor magdur tarafta olunca yani o yüzden Aslı'yı öyle bi hale soktum..

yagmur sağol yorumun için güzel alıntılar yapmışsın " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 743856 bakalım neler olacak diğer bölüm : )
eloif
Üye
Üye

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 5:45 pm

Çok güzel bir bölümdü, her zamanki gibi ve yine öyle bir yerde bitirdin ki, ufff yarını yine zor getircez " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 9072 " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 9072 Bu bölüm açık ara en sevdiğim bölüm oldu çünkü bu seferkinde fazladan çok sevdiğim bir sahne vardı, o da Aslı'nın sarhoş olması.Aslı'nın sarhoş hallerini görmekten daha fazla eğlendiğim bir sahne yok...Bir adımını atmadan ondan sonraki 5 adımını düşünen Aslı, sarhoş olunca bir anda tüm kontrolünü kaybediyor ve düşünmeden, içinden geldiği gibi davranmaya başlıyor...Cidden çok sarhoş olmak çok yakışıyor Aslı'ya bence Aslı daha fazla içmeli " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 9072 " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 9072 " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 9072
güven_savar
Moderatörler
Moderatörler
güven_savar

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 6:03 pm

teşekkür ederim elif önerini dikkate alıcam sonraki bölümlerde " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 9072 ama ky'de olur mu bidaha bilmem " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 15 9072

" güven_savar " Senaryosu .....
15 sayfadaki 21 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21  Sonraki
 Similar topics
-
» 100. bölüm senaryosu :) :) :)
» Aklımdaki Efe Senaryosu...
» 120. Bölümün Senaryosu
» "yqmur" Senaryosu
» 84. bölüm senaryosu mutlaka bakn!!!