Ayyy ee noldu, kimdi gören bunları, Leyla nerden tanıyor ki Efe'yi....Ufff yaa şimdi yarına kadar da beklenmez ki böyleee....Niye böyle heycanlı heycanlı bitiriyorsun bölümleri, hergün farklı bir merak, farklı bir heyecan... Ayy şimdi yarına kadar yine çatlıycaz... Senaryoların bu kadar sürükleyici olmak mı zorunda , yine müthişti, ellerine sağlık
leyla nerden çıktı denizle akraba olduğu için eskiden mi tanıyor efe leylayı ayrıca su ile güveni efe görmedi atakan ya da halil mi belki de uzun saçlı adam görmüştür
Ayyy ee noldu, kimdi gören bunları, Leyla nerden tanıyor ki Efe'yi....Ufff yaa şimdi yarına kadar da beklenmez ki böyleee....Niye böyle heycanlı heycanlı bitiriyorsun bölümleri, hergün farklı bir merak, farklı bir heyecan... Ayy şimdi yarına kadar yine çatlıycaz... Senaryoların bu kadar sürükleyici olmak mı zorunda , yine müthişti, ellerine sağlık
yok ya aslında çok kararsızdım leyla'nın ismini yazmayacaktım ama bu sefer de çok karışacaktı gizemli kişiler yine bak insaflı davrandım leyla oldugunu söyledim gerçi o da ayrı bi heycan oldu ama
leyla nerden çıktı denizle akraba olduğu için eskiden mi tanıyor efe leylayı ayrıca su ile güveni efe görmedi atakan ya da halil mi belki de uzun saçlı adam görmüştür
Leyla-Efe olayı açıklanacak tabii ki daha sonra
En son güven_savar tarafından Perş. Tem. 08, 2010 6:21 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
126'nın özetini ve bölüm ismini sabah ne zaman girseniz okursunuz.bölümün çoğunu bitirmeden verirsem tutmayabiliyor bazen o yüzden şimdi vermesem daha iyi
En son güven_savar tarafından Perş. Tem. 08, 2010 8:50 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
o ne bölümdü öyle ya. süper hatta müthiş hatta muhteşem acaba leyla ile efe nasıl tanıştılar
Teşekkür ederim güzel yorumun için
DaghanH demiş ki:
Cok guzel bi senaryo, keske gercekte de boyle baglasalardi olaylari birbirine.. Super olurdu Yeni bolum ne zaman?
Sana da çok teşekkür ederim.beğendiğine sevindim 1er gün arayla yazıyorum şu an için.öğlen 2-3 gibi kesin saat belli oluyor.genelde akşamüstleri yayınlıyorum..sabah özet ve bölüm ismini burdan görebilirsin yine.
Öncelikle kardeş, bölümlerin enfes.. İnsana ilham veriyorsun. Bu da nasıl iyi bir senarist olduğunu gösteriyor. Güven sever birisi olduğum için bence Güven&Su ikilisi olmaz, ama tabii bu senin düşüncen. Güven ve Efe üzerinden komedilerini beklerim
Öncelikle kardeş, bölümlerin enfes.. İnsana ilham veriyorsun. Bu da nasıl iyi bir senarist olduğunu gösteriyor. Güven sever birisi olduğum için bence Güven&Su ikilisi olmaz, ama tabii bu senin düşüncen. Güven ve Efe üzerinden komedilerini beklerim
Ben de öncelikle nickime takılmayıp senaryomu okudugun için teşekkür ederim, beğendiğin için ayrıca teşekkür ederim iltifat ediyosun
şu an için entrika üstünden gitmek istiyorum ky ruhundan yani..gerçek kyde hiç bir oyuncu komik bi karakter değil benim için efe hariçti tabi..belki olabilir dediğin ama çok zor.
su-güven olayını da ilerdeki günlerde görelim diyeyim