arkadaşlar size yemin bile edebiliirm olmazsa beni küfür yağmuruna tutabilirsiniz özelden o derece diyorum anlattıklarım gerçek 122.bölümde bu efe muhabettelerini minenin yaptığı anlaşılıyor hatta bölüm mezarlıkta başlıyor efenin mezarının önünde aslı mineye saldırıyor,güven ayırıyor falan,mine de güvene kmse inanmadı efenin öldüğüne bi tek o inandı çünkü hala unutmadı efeyi hala seviyor falan diyor güven de aslıya bakıyor falan çok kötü bozuluyor bu kadar spoiler verebilicem gelişiyle ilgili nasıl geleceğini bilmiyorum ama dönücek kesin bi şekilde
Yazar
Konu: Geri: 122. Bölüm Çarş. Tem. 07, 2010 7:53 pm
yoksa aslı efeden mi bahsediyordu metine
yqmur
Konu: Geri: 122. Bölüm Çarş. Tem. 07, 2010 8:00 pm
bilmiyorum ama yüzü asıktı aslının
efe sever
Konu: Geri: 122. Bölüm Perş. Tem. 08, 2010 6:56 am
ben görmedim ama birisi fragmanı görmüş aslıya efenin mezarına çağırıyorlarmış demekki burda yazılan doğru 121. bölüm fragmanı ama benim tahminime göre 121 in sonu ya da 122 başı bu mezarlık sahnesi olucak demekki doğruymuş yinede fragmanı ben görmedim okuduğumu yazıyorum
mhe_25
Konu: Geri: 122. Bölüm Perş. Tem. 08, 2010 7:15 am
olabilir mezarlık sahnesi bekleyip göreceğiz!
KYGSZdaghan
Konu: Geri: 122. Bölüm Perş. Tem. 08, 2010 8:41 am
dogrudur 121.bölüm mezarda bitio fragmanda da
logan35
Konu: Geri: 122. Bölüm Perş. Tem. 08, 2010 9:16 am
söledm size arkadaşlar yani bizde yalan yok size 122 de olacakları söledm bi kısmını aldıım bi duyuma görede güven bir arkadaşıyla karşılaşıyor yolda o da güven gibi üçkağıtçı birisi, istanbula gidecek herkes, güvende o sercanın evinde kalcak
efe sever
Konu: Geri: 122. Bölüm Perş. Tem. 08, 2010 9:24 am
birde sercan mı çıktı başımıza bu da geldi biz birinden kurtulmaya çalışırken başka birisi geldi
hiçkimse
Konu: Geri: 122. Bölüm Perş. Tem. 08, 2010 9:29 am
Allahım sana geliyorum bir tanesi bakırköylük etmek üzereyken diğeri üfff. Efe ile ilgili başka bir bilgi yok mu?
efe sever
Konu: Geri: 122. Bölüm Perş. Tem. 08, 2010 9:33 am
efenin izmirde ortaya çıkmayacak istanbulda çıkıcak gibi geldi bana
hiçkimse
Konu: Geri: 122. Bölüm Perş. Tem. 08, 2010 9:38 am
Zaten İstanblda çıkar hepsi gittiğine göre birde İstanbulda çıkıyorsa hafıza kaybıda olmaz.
efe sever
Konu: Geri: 122. Bölüm Perş. Tem. 08, 2010 9:40 am
bende inanmıyorum hafızası kayıp olacağının
BüşrAslıEfe
Konu: Geri: 122. Bölüm Perş. Tem. 08, 2010 10:20 am
dönüyor çünkü bu minenin oyunu olasmaz ,
efe sever
Konu: Geri: 122. Bölüm Perş. Tem. 08, 2010 10:23 am
mezarlığa çağırma mine oyunu efe başka yerden çıkıcak ama nerden onu bilmiyorum
ÖzLem.x
Konu: Geri: 122. Bölüm Perş. Tem. 08, 2010 10:25 am
logan35 demiş ki:
arkadaşlar size yemin bile edebiliirm olmazsa beni küfür yağmuruna tutabilirsiniz özelden o derece diyorum anlattıklarım gerçek 122.bölümde bu efe muhabettelerini minenin yaptığı anlaşılıyor hatta bölüm mezarlıkta başlıyor efenin mezarının önünde aslı mineye saldırıyor,güven ayırıyor falan,mine de güvene kmse inanmadı efenin öldüğüne bi tek o inandı çünkü hala unutmadı efeyi hala seviyor falan diyor güven de aslıya bakıyor falan çok kötü bozuluyor bu kadar spoiler verebilicem gelişiyle ilgili nasıl geleceğini bilmiyorum ama dönücek kesin bi şekilde
Konu: Geri: 122. Bölüm Perş. Tem. 08, 2010 10:28 am
aslı efeyi beklerken mezarlığa mine gidicek bu haberden bu çıkıyor
mhe_25
Konu: Geri: 122. Bölüm Perş. Tem. 08, 2010 12:43 pm
aynen zaten mezarlıkta o olaylar ortaya çıkacak..
zzzeynep
Konu: Geri: 122. Bölüm Perş. Tem. 08, 2010 2:01 pm
efe sever demiş ki:
mine nasıl gidecek?kızın derdi başından aşkın!giderse uzun saçlı adam gider.ama ne bileyim.sanki mine oyunu olmaktan çıktı bu olay.burak öldü.mine bebeğini kaybetti bunun derdinde.ayrıca denizlede barıştı intikamlık bişey kalmadı.bence bundan sonrası efeyle ilgili.mezarlık sahnesi dahil.el sahnesi falan tamam mine-burak oyunu olabilir.ama bunları önceden adama burak tembihlemiş bile olsa,o mezarlık sahnesine kadar zaman geçmiş olacak.adam kendisine emir veren adamın öldüğünü okadar zaman duymayacakmı?
bence bundan sonrası artık efeyle ilgilidir!
efe sever
Konu: Geri: 122. Bölüm Perş. Tem. 08, 2010 2:06 pm
ben söyleyeceğimi söyledim daha birşey demiyorum zaten tahmini birşeydi söylediğiim uzun saçlı adam minenin oyunu efe ile ilgisi yok diyorum eğer efe ile ilgisi çıkarsa o zaman isteyen istediğini söylesin tahminimi söyledim bende herkes gibi
JiLeT
Konu: Geri: 122. Bölüm Perş. Tem. 08, 2010 6:13 pm
zzzeynep demiş ki:
efe sever demiş ki:
mine nasıl gidecek?kızın derdi başından aşkın!giderse uzun saçlı adam gider.ama ne bileyim.sanki mine oyunu olmaktan çıktı bu olay.burak öldü.mine bebeğini kaybetti bunun derdinde.ayrıca denizlede barıştı intikamlık bişey kalmadı.bence bundan sonrası efeyle ilgili.mezarlık sahnesi dahil.el sahnesi falan tamam mine-burak oyunu olabilir.ama bunları önceden adama burak tembihlemiş bile olsa,o mezarlık sahnesine kadar zaman geçmiş olacak.adam kendisine emir veren adamın öldüğünü okadar zaman duymayacakmı?
Konu: Geri: 122. Bölüm Perş. Tem. 08, 2010 6:20 pm
Mine neden burağın mezarına gitsinki çok saçma bence
JiLeT
Konu: Geri: 122. Bölüm Perş. Tem. 08, 2010 6:26 pm
umutfatih10 demiş ki:
Mine neden burağın mezarına gitsinki çok saçma bence
fragmanda ordaydı
Efe'M_Daghan'M
Konu: Geri: 122. Bölüm Perş. Tem. 08, 2010 7:45 pm
neden gitmesin onun yüzünden oldu sonuçta yani
zzzeynep
Konu: Geri: 122. Bölüm Perş. Tem. 08, 2010 7:53 pm
efe sever demiş ki:
ben söyleyeceğimi söyledim daha birşey demiyorum zaten tahmini birşeydi söylediğiim uzun saçlı adam minenin oyunu efe ile ilgisi yok diyorum eğer efe ile ilgisi çıkarsa o zaman isteyen istediğini söylesin tahminimi söyledim bende herkes gibi
ben zaten bişey demedim sana engin.yanlış anlama.bende düşüncemi söyledim.
efe sever
Konu: Geri: 122. Bölüm Cuma Tem. 09, 2010 7:31 am
benim bildiğim efe aslıya bulmaca çözdürmez polisi filan da dinlemez zaten aradan 4 yıl geçmiş direk çıkar aslının karşısına ya da oyun yapacaksa böyle bir oyun yapmaz başka türlü yapar ama nasıl bilmiyorum tabi oyun yaparsa diyorum yapıcak demiyorum
logan35
Konu: Geri: 122. Bölüm Ptsi Tem. 12, 2010 7:36 pm
dediklerim çıktı gördüğünüz gibi minenin haberi olmadan devam etmiş işler ve yeni bölüm mezarda başlıcak