Konu: Kavak Yelleri'nde Süper Başlangıç! Salı Tem. 06, 2010 8:29 am
5 Temmuz Pazartesi günü Kanal İzlenme Oranları belli oldu. Kanal D hem Total hem AB'de birinci olarak günü bitirdi.
Gençlik dizisi Kavak Yelleri'nin sezon başlangıcı, kanalına dün gece birincilik getirdi. Kavak Yelleri'nin yayınlandığı saatte Kanal D en yüksek izlenme oranına ulaştı.
Dün akşam Şen Yuva, atv ekranlarında ilk bölümüyle yayınlandı. Dizinin yayınlandığı saatte en yüksek 9 share alan atv, günü dördüncü olarak bitirdi.
TOTAL Prime-Time Sonuçları
Kanal D: 20.1 Star: 17.4 Show Tv: 10.1 Atv: 5.8 Kanal 7: 4.3 Fox: 4.2 Stv: 4 Flash: 1.8 Cine 5: 1
AB Prime Time Sonuçları
Kanal D: 22.9 Star: 14.3 Show Tv: 10.2 Atv: 7.4 Fox: 2.6 Kanal 7: 2.5 Stv: 1.8 Cine 5: 0.8
efe sever
Konu: Geri: Kavak Yelleri'nde Süper Başlangıç! Salı Tem. 06, 2010 8:31 am
efe gelecek haberleri çıktığı için böyle oldu dicem saçmalamış olucakmıyım acaba
EL!FF
Konu: Geri: Kavak Yelleri'nde Süper Başlangıç! Salı Tem. 06, 2010 8:37 am
bencede herkes efeyle ılgılı donucek haberlerı cıktıgı ıcın dızıyı ızlemeye basladı ondan oldu boyle yıne amaclarına ulastılar
melisae
Konu: Geri: Kavak Yelleri'nde Süper Başlangıç! Salı Tem. 06, 2010 8:53 am
Efenin etkisiyle bu kadar yükseldiği kesin ama şunu söyleyim izleyecek de bişy yoktu. ya çarkıfelek olacaktı yada kavak yelleri nitekim 2 si yarıştı reytingte ben asıl haftaya olacak reytingleri merak ediyorum.Malum survivor pazartesi ve salı yayınlanacak ve pazar günü hep birinci.Bu durumda kavak yellerinin fazla şansı yok benden demesi ben bile survivoru izliycem.