çekimlere giden arkadasın mezunıyet torenınde kendısıde orda bulunmus aslı dalmıs gibi olmus yani oraya bir flashback koyacaklar aslı orda liseden mezunıyet olurken ki anısını hatırlıyor orda flasbacki yerleştiririz demişler aslı orda efeyi hatırlıyotr ve konustugu kişi kahramanım dediği kişi efe arkadaslar inanın bana pzt bana teşekkür edeceksiniz ve güven bunu duyup gidiyor
güvene dior bence 3 yıldır ruh gibiydim o beni hayta döndürdü fln gibisinden şeler ve nerde kiminle olursan ol die güvene dior ya güven mezuniyete gelmediği için yani aslı saol güven beni hayata tekrar döndürdün ama bn hala efeyi seviyorum sen bi kahramansın ama ben efeyi unutamadım demek mi istiyor
güvene dior bence 3 yıldır ruh gibiydim o beni hayta döndürdü fln gibisinden şeler ve nerde kiminle olursan ol die güvene dior ya güven mezuniyete gelmediği için yani aslı saol güven beni hayata tekrar döndürdün ama bn hala efeyi seviyorum sen bi kahramansın ama ben efeyi unutamadım demek mi istiyor
Yahu benim Dağhan abiye olan sevgimi yorumlarımı dikkatli okuyan kişiler biliyordur zaten onun için bu yorumdada tepki çekmeyeceğimi düşünüyorum
Arkadaşlar; şimdi sizin abiniz veya babanız bir işe girse ondan önceki çalışanın akrabaları küfür edecekmi veya nefret mi edecek ondan Sarp apak orda parasıyla oynuyor babasının hayrına Dağhan'a inat olsun diye oynamıyor. Ki tarafsız olarak baktığımızda gerçekten güzel rol yapıyor.
Yahu benim Dağhan abiye olan sevgimi yorumlarımı dikkatli okuyan kişiler biliyordur zaten onun için bu yorumdada tepki çekmeyeceğimi düşünüyorum
Arkadaşlar; şimdi sizin abiniz veya babanız bir işe girse ondan önceki çalışanın akrabaları küfür edecekmi veya nefret mi edecek ondan Sarp apak orda parasıyla oynuyor babasının hayrına Dağhan'a inat olsun diye oynamıyor. Ki tarafsız olarak baktığımızda gerçekten güzel rol yapıyor.
çok haklısın .bende kesinlikle sarp apak'a hiçbişe demiorum adam rolünü yapıyo. benim ve biçok kişinin sitemi güven karakterine .dolayısyla senaristlere. diziden çıkması da kesinlkle senaristlerin bişe bilmemesindendir. ikisine yazacak replik kalmıyor kolaya kaçıyorlar akıllarınca ama ben diziden çıkmamasını isterim. hem daha eğlenceli olacak hemde efeyle aralarındaki diyaloglar güzel olacak.
OrGinaL AdaM
Konu: Geri: Aslı Efe'yi Yine Hatırlayacak C.tesi Tem. 17, 2010 1:31 am
bence şöyle bişey yapmaya çalışıyolar. 1 sezondan daha fazla a-g izledik. tutmadı. tutturamadılar. hep bi yapmacıklık bi özentilik vardı. belkide bilerek öyle yaptılar bilmiyorum. ama artık aslı güvenden uzaklaşacak gibime geliyo. 1 sene güenle oldu. artık o efeyi hatırlıycak ona olan aşkı depreşcek. tam bu sırada efe giricek. hafızası kayıp ve yanında birisi ile. bu sefer efe ve sevgilisini izlicez. aslı ortada kalıcak. bir sezonda efenin hatırlaması ayrılması aslıyla tekrar beraber olması falan sürcek. ve sezon sonuu aslı efe nikahda. ve dizi final...
güven_savar
Konu: Geri: Aslı Efe'yi Yine Hatırlayacak C.tesi Tem. 17, 2010 1:36 am
OrGinaL AdaM demiş ki:
bence şöyle bişey yapmaya çalışıyolar. 1 sezondan daha fazla a-g izledik. tutmadı. tutturamadılar. hep bi yapmacıklık bi özentilik vardı. belkide bilerek öyle yaptılar bilmiyorum. ama artık aslı güvenden uzaklaşacak gibime geliyo. 1 sene güenle oldu. artık o efeyi hatırlıycak ona olan aşkı depreşcek. tam bu sırada efe giricek. hafızası kayıp ve yanında birisi ile. bu sefer efe ve sevgilisini izlicez. aslı ortada kalıcak. bir sezonda efenin hatırlaması ayrılması aslıyla tekrar beraber olması falan sürcek. ve sezon sonuu aslı efe nikahda. ve dizi final...
ağzına sağlık valla keşke böyle olsa
ebosum
Konu: Geri: Aslı Efe'yi Yine Hatırlayacak C.tesi Tem. 17, 2010 6:56 am
bencede o konuşmayı aslının efeye yapması lazım ve inşallah öyledir çünkü 1.sınıfta bir adam kalp krizi geçirdiğinde aslı yapamam dediği zamanda onu efe bu mesleğe döndürmüştü okula gitmeye efe ikna etmişti
efe sever
Konu: Geri: Aslı Efe'yi Yine Hatırlayacak C.tesi Tem. 17, 2010 7:05 am
aslı efenin kıymetini bilemedi döndüğünde hatırlatır efe kendini aslıya
durdane
Konu: Geri: Aslı Efe'yi Yine Hatırlayacak C.tesi Tem. 17, 2010 8:07 am
arkadaşalr anladğım kadarıyla biri aslının mezuniyet töreninde oradaymış peki bu mezuniyet töreni ne zman çekildi bizi bilgilendirirmisiniz çünkü efe ağustosta dizi çekimlerine başlıycakmış yani ne kadar önce çekildi bu bölümler onu çook merak ediyorum...
ugurinho123
Konu: Geri: Aslı Efe'yi Yine Hatırlayacak C.tesi Tem. 17, 2010 9:10 am
arkadasım bu bolumler dizi baslamadan 2-3 gün önce çekildi
karanlığın gölgesi
Konu: Geri: Aslı Efe'yi Yine Hatırlayacak C.tesi Tem. 17, 2010 9:40 am
BEnDE ASLının O lafLarı GÜvene SÖYlediğiNİ TAHmin EDİyorum HAni ASlıyı İçinde BulunDUğu BunaLımDAn KurtaRDığı İçin FELan .Ama Keşke EFEye OLsa Yİnede SAnmıYOrum GÜveneDİr BÜYÜk İHTİmal :S
hiçkimse
Konu: Geri: Aslı Efe'yi Yine Hatırlayacak C.tesi Tem. 17, 2010 9:42 am
O sözleri Güvene söylüyor ne kadar kızsamda haklı ancak Efeyi hatırlıyorsa bencil olmadığını gösterir.
durdane
Konu: Geri: Aslı Efe'yi Yine Hatırlayacak C.tesi Tem. 17, 2010 10:02 am
yani biz izlemedne 5 temmuzdaki bölümünden önce çekildiyse efe gerçekten eylük ayında göreceiğiz ben bnu çıkardım
tugce36
Konu: Geri: Aslı Efe'yi Yine Hatırlayacak C.tesi Tem. 17, 2010 10:22 am
ins hatirlar dedigin dogrudur
Homfy
Konu: Geri: Aslı Efe'yi Yine Hatırlayacak C.tesi Tem. 17, 2010 10:54 am
Aslınsa Efe ' ye söylemesi gerekiyor. Çünkü aslı ilk kez morga girdiğinde bayılmıştı felan Efe bi tavuk yardımıyla ve tabi kendi elini keserek Aslı Hanımı doktorluğu yapıcağına inandırmıştı. Ama Kiminle olursan ol lafı Güven ' e gibi ama Aslı ya Efe' nin öldüğüne hala inanmıosa? Çünkü özette Aslı nın tekrar duvarlar ördüğü gibi birşey yazıodu?? :scratch: