çekimlere giden arkadasın mezunıyet torenınde kendısıde orda bulunmus aslı dalmıs gibi olmus yani oraya bir flashback koyacaklar aslı orda liseden mezunıyet olurken ki anısını hatırlıyor orda flasbacki yerleştiririz demişler aslı orda efeyi hatırlıyotr ve konustugu kişi kahramanım dediği kişi efe arkadaslar inanın bana pzt bana teşekkür edeceksiniz ve güven bunu duyup gidiyor
Yazar
Konu: Geri: Aslı Efe'yi Yine Hatırlayacak C.tesi Tem. 17, 2010 11:56 am
tugce36 : İmzandaki Face Linkini Kaldırırmısın ,Yoksa Ceza Alcaksın ...
tugce36
Konu: Geri: Aslı Efe'yi Yine Hatırlayacak C.tesi Tem. 17, 2010 11:59 am
Je T'aime demiş ki:
tugce36 : İmzandaki Face Linkini Kaldırırmısın ,Yoksa Ceza Alcaksın ...
farkındaysanız minenin babası öldüğünde yıl 2008 di şimdi nasıl oluyorda 2007 de kaybolan efe 2008 de dizide oluyor.Bence büyük senaryo hatası.İnanmazsanız internetten atmışıncı bölümlere bakın minenin babası öldüğünde mezar taşında 2008 yazıyordu...
umarım dediğin gibidir lürfen öyle olsunn aslının kahramanı birtek efe olmalı bana da güvene söylüyor gibi geldii hatta sete giden bir çok kişide güvene söyledi falan demiştii inş o lafın sahibi gerçekten efedirr
nee bu aslı ya ilk babasına dioduu kahramanımdın die sonra efeyi ilk öptügünde deniz görmüştü o sırada efeyede demişti sn bnm kahramanımsın die şimdide güven herkeze kahramanımsın dio:D
güvene söylediği çok belli. çünkü tam o sözleri söylerken güven gösteriliyor fragmanda. asıl merak ettiğim özette yazan "aslının seçimi herkesi şaşırtıyor" cümlesi
OrGinaL AdaM
Konu: Geri: Aslı Efe'yi Yine Hatırlayacak Paz Tem. 18, 2010 1:53 am
lanet olsunki güvene söylüyo
pnr(ae)
Konu: Geri: Aslı Efe'yi Yine Hatırlayacak Paz Tem. 18, 2010 9:09 am
dontdisturb demiş ki:
güvene söylediği çok belli. çünkü tam o sözleri söylerken güven gösteriliyor fragmanda. asıl merak ettiğim özette yazan "aslının seçimi herkesi şaşırtıyor" cümlesi
aslı orda her kiminle nerde olursan ol kahramanım olcaksın falan diyor güvene söylüyorsa seçimi bu güvene kal demiyorr tahminimce aslı ayrılmak istiyor olabilirr
BLaSTeR
Konu: Geri: Aslı Efe'yi Yine Hatırlayacak Paz Tem. 18, 2010 9:17 am
pnr(ae) demiş ki:
dontdisturb demiş ki:
aslı orda her kiminle nerde olursan ol kahramanım olcaksın falan diyor güvene söylüyorsa seçimi bu güvene kal demiyorr tahminimce aslı ayrılmak istiyor olabilirr
mantıklı..yada tam tersi güven ayrılmak istiyo aslıda bırakıyo olabilir.
warrior5461
Konu: Geri: Aslı Efe'yi Yine Hatırlayacak Paz Tem. 18, 2010 9:18 am
belkide babası ve annesi diyor o da olabilir
ama insallah efeye diyordur bencede güvene demesi aptallık olur
ugurinho123
Konu: Geri: Aslı Efe'yi Yine Hatırlayacak Paz Tem. 18, 2010 9:47 am
arkadaslar aslı efeyı hatırlıyor o lise muznıyetını ve güven mezunıyete gelıyor öyle gorup gidiyor ayrıca fragmanda o sonra gelıyor dıye bır sey olmaz 1 kaç bölüm önce de çiçek veren birisini gösterdiler ama o da ruya çıktı
merto
Konu: Geri: Aslı Efe'yi Yine Hatırlayacak Paz Tem. 18, 2010 9:58 am
BLaSTeR demiş ki:
pnr(ae) demiş ki:
dontdisturb demiş ki:
mantıklı..yada tam tersi güven ayrılmak istiyo aslıda bırakıyo olabilir.
Güven istese bile kahraman kızımız Aslı'nın Güven'i bırakacağını zannetmiyorum. Yapısında var kızın o kimseyi yarı yolda bırakmaz ve kimseye asla ve asla hiçbir kötülük yapmaz. En önemlisi de bu kız erkeksiz yapamaz.
EFeMDiyeT
Konu: Geri: Aslı Efe'yi Yine Hatırlayacak Paz Tem. 18, 2010 10:05 am
çekimlere giden arkadasın mezunıyet torenınde kendısıde orda bulunmus aslı dalmıs gibi olmus yani oraya bir flashback koyacaklar aslı orda liseden mezunıyet olurken ki anısını hatırlıyor orda flasbacki yerleştiririz demişler aslı orda efeyi hatırlıyotr ve konustugu kişi kahramanım dediği kişi efe arkadaslar inanın bana pzt bana teşekkür edeceksiniz ve güven bunu duyup gidiyor
bende çekimlerdeydim.pelin karahan ile altab gördğm çeki arasında konustular altan gördüm peline hani senn kahramanım bednm dedi o da simdi güven e diyorum ama dedi.ama ins. senn dediğin doğrudur da ben yanılırı.çünkü yanılmayı o kadar çok istiyorum ki bu konuda
bunu yazmaktan bıktım ama bidaha yazıcam bu sözler ancak güvene söylenir efeye değil çok isterdim efeye demesini ama tahminim efeye söylemiyor
katılıyorum bencede guvene soyluyo hepımız efeye soylemıs olmasını ıstıyoruz ama malesef guvene bnce cunku nerde olursan ol kımınle olursan ol sen benım kahramanımsın dıo efeyıde ölü bılıo ölen bırıne bunları soylemez bence :(
güvene söylüyor daha önceki bi konuda öyle dendi hatta diyo ki felc inmiş gibiydim yaşıyodum ama ölesine o geldi beni hayata döndürdü o şimdi burda değl filan dio zatn reklamda güven gidiyodo bence mezuniyete gelmicek güven aslıda o yüzden böle diyor