çekimlere giden arkadasın mezunıyet torenınde kendısıde orda bulunmus aslı dalmıs gibi olmus yani oraya bir flashback koyacaklar aslı orda liseden mezunıyet olurken ki anısını hatırlıyor orda flasbacki yerleştiririz demişler aslı orda efeyi hatırlıyotr ve konustugu kişi kahramanım dediği kişi efe arkadaslar inanın bana pzt bana teşekkür edeceksiniz ve güven bunu duyup gidiyor
ya arkadaşlar nasıl dizi izliyosunuz söylediği sözler tbiki güvene söyledi ruh gibiydim falan dedi beni hayata o döndürdü dedi su ya sorduya güven nerde dedi su da güven gitti deyince aslıda bu sözleri söyledi efe 3 yıldır olmadığına göre aslıda 3 yıldır ruh gibiydim beni hayata o döndürdü deyince güvene söyledği belli yani
aslı orda efeyi hatırlıyotr ve konustugu kişi kahramanım dediği kişi efe arkadaslar inanın bana pzt bana teşekkür edeceksiniz ve güven bunu duyup gidiyor
arkadşın çekimi izlemiş anladık da o sözleri kime söylediği sizin tahmininizmiş bu kadar emin konuşmadan önce daha dikkatli olsaydın keşke bak dediğin çıkmadı güven'e söyledi.
aslı orda efeyi hatırlıyotr ve konustugu kişi kahramanım dediği kişi efe arkadaslar inanın bana pzt bana teşekkür edeceksiniz ve güven bunu duyup gidiyor
arkadşın çekimi izlemiş anladık da o sözleri kime söylediği sizin tahmininizmiş bu kadar emin konuşmadan önce daha dikkatli olsaydın keşke bak dediğin çıkmadı güven'e söyledi.