arkadaşlar bildiğiniz üzere forumda yeni konular açmıyorum ancak yeni tüyolar olursa açıyorum onlarda çıkıyor ve başlıyorum facebook kanal D ve kavak yellerinden topladığım bilgiler
1= efe aslı karşılasması iki türlü düşünüyorlar ama öncelik aslı ile güvenin nişanında olacakmış düşük bir ihtimal efenin hasta olup hastaneye gitmesi bu hitimal çok çok az
2= Efenin Gizli odasından mine aslı denizin fotoları çıkacak ama resimler fotomontaj la başkalarını koyacaklar diye bir söylenti var
3= radoyadaki ses ASLInındır..aslı sıkılıp tesadüfi olarak radyoyo girer efenin sesini efeye benzettiği için yani efe diye değil sesinin ve laflarının benzediği için onunla konuşup onu dinliyormuş
4=fikret msnde aslı ile tanışacak sadece bir tesadüf diyip gececek
5=mine denizin arası 130da görülecek ve düzelecek miş
6=mine ile güven iç çamasırlarının satılması dolayı ile kavga edicekler miş ve itiraf edebilirmişte
saygılarımla yanlış çıkma ihtimal, fazla yok arkadaşlar bundan önce paylaştıgım tüyolarada bakabilirsiniz
Yazar
Konu: Geri: 129. Bölüm Tüyolar ! Salı Eyl. 07, 2010 10:14 am
cypriot demiş ki:
Orhan236 demiş ki:
bence resimlerde kendisi var ama yanında olanları tanıyamıyor! Ama birşeyler hissediyor o yüzden ara sıra bakıyor resimlere. özel olduklarından saklıyor!
bana resim olayı çok ama çok mantıksız geliyor.ama illaki resim çıkacaksa olabilir.nerde ve nasıl çekildiğini bilmediği kendi fotoğrafları ve diğerleriyle birlikte fotoğrafı
ya abi ne resmi ya bu adam ucurumdan asagıya ucarken yanında resım mı vardı cok cok sacma yada sonradan herks efeyi oldu sandıgında gıttı bızımkılerle foto felan mı cekildi cooook sacma bısey bu o odadan daha farklı birşey cıkabilir yada hic cıkmayabilir senaristler gereksiz heyecan koymuslar hepsi bu ama eger oradan foto cıkarsa gercekten cok gulerım ve coook sacma olur fotomontaj olayı ıse bı baska sacmalık cok basit bi durum olur onu denemek bile istemezler o odadan mutlaka birşey vericeklerse oda digerleriyle ilgili bi kac anıdır ya da efenin kazadan sonra yasadıklarını gosteren fotograf kareleridir yani o odadan cıksa cıksa
Konu: Geri: 129. Bölüm Tüyolar ! Salı Eyl. 07, 2010 10:27 am
barishtelli demiş ki:
cypriot demiş ki:
Orhan236 demiş ki:
bence resimlerde kendisi var ama yanında olanları tanıyamıyor! Ama birşeyler hissediyor o yüzden ara sıra bakıyor resimlere. özel olduklarından saklıyor!
bana resim olayı çok ama çok mantıksız geliyor.ama illaki resim çıkacaksa olabilir.nerde ve nasıl çekildiğini bilmediği kendi fotoğrafları ve diğerleriyle birlikte fotoğrafı
ya abi ne resmi ya bu adam ucurumdan asagıya ucarken yanında resım mı vardı cok cok sacma yada sonradan herks efeyi oldu sandıgında gıttı bızımkılerle foto felan mı cekildi cooook sacma bısey bu o odadan daha farklı birşey cıkabilir yada hic cıkmayabilir senaristler gereksiz heyecan koymuslar hepsi bu ama eger oradan foto cıkarsa gercekten cok gulerım ve coook sacma olur fotomontaj olayı ıse bı baska sacmalık cok basit bi durum olur onu denemek bile istemezler o odadan mutlaka birşey vericeklerse oda digerleriyle ilgili bi kac anıdır ya da efenin kazadan sonra yasadıklarını gosteren fotograf kareleridir yani o odadan cıksa cıksa
uçurumdan uçarken yanında fotolar yoktu ama arabanın bagajında efeyle aslının nikah elbiseleri vardı belki onları saklıyo olabilir benim fikrim ama biçok ihtimal var tabii...
cypriot
Konu: Geri: 129. Bölüm Tüyolar ! Salı Eyl. 07, 2010 10:39 am
barishtelli demiş ki:
cypriot demiş ki:
Orhan236 demiş ki:
iyi fikir bence o odadan havızası kayıpsa hastane raporları havıza kayıp raporları - uygulnanan tedavilerin kağıtları felan çıkabilir.güven bunları görmesi durumunda neler olduğunu soracak tabi oda hatırlamadığını söyleyecek.o arada dövmeyi felan görürse güven şüphelenmeye başalr
Nehir94
Konu: Geri: 129. Bölüm Tüyolar ! Salı Eyl. 07, 2010 10:44 am
cypriot demiş ki:
barishtelli demiş ki:
cypriot demiş ki:
Orhan236 demiş ki:
iyi fikir bence o odadan havızası kayıpsa hastane raporları havıza kayıp raporları - uygulnanan tedavilerin kağıtları felan çıkabilir.güven bunları görmesi durumunda neler olduğunu soracak tabi oda hatırlamadığını söyleyecek.o arada dövmeyi felan görürse güven şüphelenmeye başalr
Aynen.. Fotoğraf çıkarsa çok saçma olur ama raporlar gayet mantıklı..
raporlar mantıklı ama raporu özel diye niye koca bir oda harcasın? Düğündeki elbiseleri, arabanın öününe koydukları eşekler olabilir. Ve evet içerde resim veya fotomontaj olmaz. Ama son bölümü dikkatle izleyince, radyoda aslı konuştuktan sonra çıkmak istedi yani aslının o konuşmasında bir ipucu var arkadaşlar!
raporlar mantıklı ama raporu özel diye niye koca bir oda harcasın? Düğündeki elbiseleri, arabanın öününe koydukları eşekler olabilir. Ve evet içerde resim veya fotomontaj olmaz. Ama son bölümü dikkatle izleyince, radyoda aslı konuştuktan sonra çıkmak istedi yani aslının o konuşmasında bir ipucu var arkadaşlar!
olabilir dediğin gibi konuştuktan sonra çıkmak istedi belkide bu bir işaret olabilir....odanın içinde kesinlikle izmirle ilgili bir şey var yani aslı deniz ve mineyle ilgili bir şey vardır kesin yani...
evet odanın içindekiler konusuna katılıyorum.. artık fazla uzamasın ve kahramanlarımızdan biri görsün artık efeyi.. =))
track
Konu: Geri: 129. Bölüm Tüyolar ! Çarş. Eyl. 08, 2010 12:07 am
Radyodaki ses bence de aslının.İlginç bi senaryo inşallah güzel bi dönüş yapar Efe kaygısız.Bi de şu adana olayına takıldım ben :S
dağhOKan
Konu: Geri: 129. Bölüm Tüyolar ! Çarş. Eyl. 08, 2010 6:52 am