Konu: Efe Dönmeyecek Kesin haber ! Perş. Kas. 19, 2009 8:32 pm
Konunun ilk mesajı :
Çekimlere qittim we orda diziden osman amcayla muhappet ettik dedi bna Efe dizide öldü we dönmeyecek dedi Kesinmi dedim ewt kesin dedi !!! üzülerek slüyorum we ayşe teyzede aynı şeyleri söledi :( demekkki qelecekteki sahneler reytinq oyunu bunu anlamış olduk !!!
En son 35daghan tarafından Perş. Kas. 19, 2009 8:49 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Yazar
Konu: Geri: Efe Dönmeyecek Kesin haber ! Cuma Kas. 20, 2009 11:47 am
dağhan külegeç demiş ki:
arkadaşlar ben dağhan külegeç artık şu konuya bi son vermek için yazıyorum diziye dönmeyeceğim
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol!: :lol!: :lol!: diyecek bi şey bulamıyorum.... :lol: :lol: :lol:
EL!FF
Konu: Geri: Efe Dönmeyecek Kesin haber ! Cuma Kas. 20, 2009 11:50 am
dağhan külegeç demiş ki:
arkadaşlar ben dağhan külegeç artık şu konuya bi son vermek için yazıyorum diziye dönmeyeceğim
bız bu konuya son veremeyız cunku bız daghan fanlarıyız...senın gıbı yalancı deılız...
dontdisturb
Konu: Geri: Efe Dönmeyecek Kesin haber ! Cuma Kas. 20, 2009 12:19 pm
ahaha mal ya :lol:
ben de jale incekol'um seni almıyorum diziye asdaşslkdşlskdasd
♥ NuR ♥
Konu: Geri: Efe Dönmeyecek Kesin haber ! Cuma Kas. 20, 2009 1:07 pm
Of susun ya braz umudunuz olsn.bnm icmde umut war gelecek bnce hem dağhan dzide öldü demş arkadaş ölmedi kayboldu.! Artı ynetmende dğşti nie dönmesnki ? Hem bn efenin senary0 gereqi cktqna we döneceğne inanıorum..efe suprzleri sewer..hem osman amca flan nie sölesnki dnecek die o kdar slaklarmı ? Bna gre döneck eminim..
Dağhanist
Konu: Geri: Efe Dönmeyecek Kesin haber ! Cuma Kas. 20, 2009 1:20 pm
Bende Eminim ama insallah
yumaz
Konu: Geri: Efe Dönmeyecek Kesin haber ! Cuma Kas. 20, 2009 1:22 pm
Ya efe süprizleri severde ne dmk sanki işler efeye kalmış gibi konuşuyosun bunu herkez isticek işte o zmn dönecek tabii öyle bir zmn olursa
Dağhanist
Konu: Geri: Efe Dönmeyecek Kesin haber ! Cuma Kas. 20, 2009 1:23 pm
yumaz demiş ki:
Ya efe süprizleri severde ne dmk sanki işler efeye kalmış gibi konuşuyosun bunu herkez isticek işte o zmn dönecek tabii öyle bir zmn olursa
Onu Kime Söyluyorsun ?
yumaz
Konu: Geri: Efe Dönmeyecek Kesin haber ! Cuma Kas. 20, 2009 1:59 pm
dizi izleyen HERKEZE söylüyorum
hiçkimse
Konu: Geri: Efe Dönmeyecek Kesin haber ! Cuma Kas. 20, 2009 2:25 pm
Yönetmen değişmedi 1-2 hafta dinlenmek için izin almış yani geri gelecek. Ayrıca Dağhanı yakında TV'de göreceğiz ancak Kavak Yellerinde değil.
35daghan
Konu: Geri: Efe Dönmeyecek Kesin haber ! Cuma Kas. 20, 2009 3:47 pm
hadi ya nerden bilion ispatın varmı ?
Efe Döneceğin günü bekliyoruz `
hiçkimse
Konu: Geri: Efe Dönmeyecek Kesin haber ! Cuma Kas. 20, 2009 4:08 pm
35daghan demiş ki:
hadi ya nerden bilion ispatın varmı ?
Evet var bu bölümü yada gelecek bölümü Jale hanım çekti zaten göreceksiniz koskoca Jale İncekol yazısını. Dağhanın TV proğramı artık yapım aşamasında günü,saati,ismi belli değil ancak bir sit-com tarzı birşey olacakmış ve 1 ay içinde tv'de yerine alacak.Çok az kaldı yakında.
uguroyken
Konu: Geri: Efe Dönmeyecek Kesin haber ! Cuma Kas. 20, 2009 5:31 pm
ya herşeye rağmen elinizde bi kanıt yok belki döner belki dönmez bilip bilmeden konuşmayın
Dağhanist
Konu: Geri: Efe Dönmeyecek Kesin haber ! Cuma Kas. 20, 2009 5:35 pm
uguroyken demiş ki:
ya herşeye rağmen elinizde bi kanıt yok belki döner belki dönmez bilip bilmeden konuşmayın
Oh Be çok guzel söyledin Sagol
hiçkimse
Konu: Geri: Efe Dönmeyecek Kesin haber ! Cuma Kas. 20, 2009 5:35 pm
Benim somut olarak sunacağım kanıtım yok ancak tv'de görünce zaten inanacaksınız Dağhanın Kavak Yellerine dönmiyeceğine. Ve o zaman kimin bilip bilmeden konuştuğu belli olacak.Benim içim rahat.
Dağhanist
Konu: Geri: Efe Dönmeyecek Kesin haber ! Cuma Kas. 20, 2009 5:38 pm
hiçkimse demiş ki:
Benim somut olarak sunacağım kanıtım yok ancak tv'de görünce zaten inanacaksınız Dağhanın Kavak Yellerine dönmiyeceğine. Ve o zaman kimin bilip bilmeden konuştuğu belli olacak.Benim içim rahat.
Bu Konuyu Uzatiniz Yapmayin arkadaslar Dağhan Abimiz Ne Biliyorsa Biliyodur Dönmek Istiyorsa Döner, Dönmek Istemiyorsa Dönmez
hiçkimse
Konu: Geri: Efe Dönmeyecek Kesin haber ! Cuma Kas. 20, 2009 5:41 pm
FanKavakYelleri demiş ki:
hiçkimse demiş ki:
Bu Konuyu Uzatiniz Yapmayin arkadaslar Dağhan Abimiz Ne Biliyorsa Biliyodur Dönmek Istiyorsa Döner, Dönmek Istemiyorsa Dönmez
Konuyu malesef uzatan sizsiniz.Dağhan asla dönmeyecek ama bende bir mucize beklyeceğim.Ama mucizeler gerçekleşirmi bilemem.
35daghan
Konu: Geri: Efe Dönmeyecek Kesin haber ! Cuma Kas. 20, 2009 7:18 pm
ARkadaşLar seviye Lütfen burda bir aileyiz Fan'ız tartışmalara qerek yok . Dağhan KüLeqeç ne yapcanı iyi bilir ama Kendi Fikrim kndimizi fazLa kandırmamızın alemi yok Kesin bi net açıklama gelmeden hiç bişeye inanmayalım.Bende Sette osman amcanın dediklerine inanmıyom ki qelmicek öldü demişti bana ...
meltem-efe
Konu: Geri: Efe Dönmeyecek Kesin haber ! Cuma Kas. 20, 2009 7:35 pm
35dağhan ya sna orda ztn siziye döncek die bişi diyemez ki o ekip arasında gizli olur bnce hicbisi belli değil
karaposu2
Konu: Geri: Efe Dönmeyecek Kesin haber ! Cuma Kas. 20, 2009 7:37 pm
bence dönecek 8)
35daghan
Konu: Geri: Efe Dönmeyecek Kesin haber ! Cuma Kas. 20, 2009 8:31 pm
Ama Sette SölemezLer , qelmicek yerine mesela bilmiyom diye bilirdi sapr qibi
35daghan
Konu: Geri: Efe Dönmeyecek Kesin haber ! Cuma Kas. 20, 2009 8:31 pm
Ama Sette SölemezLer haklısın , qelmicek yerine mesela bilmiyom diye bilirdi sarp qibi
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: Efe Dönmeyecek Kesin haber ! Cuma Kas. 20, 2009 10:41 pm
Arkadaşlar biraz mantıklı olalım yha dizide oynayan oyuncular hiç derler mi efe geri gelicek die Biraz mantıklı düşünelim ya...
efeeeee
Konu: Geri: Efe Dönmeyecek Kesin haber ! C.tesi Kas. 21, 2009 12:28 am
arkadaşlar dağhanın dönmesini hepimiz çok ama çok istiyoruz 94. fragmanını bi siteden izledim ve aslı güvene sevgili olayları falan soruyo uçmuş bunlar anlıcağınız mutlaka izleyenleriniz vardır fragmanı bu dağhana ve bize yapılmaz yapılamaz dönecek yada dönmiycek diyenlerin elinde kanıtı yok bişeyi yok biz bi umutla bekliyoruz kavak yellerini eğr dağhan dönerse görüceksiniz kavak yelleri rüzgarlar esecek reytingler fırlayacak tims ve kavak yelleri ekibi bu olayları görüyo herkez dağhanı istiyo adamlar nasıl umursamaz izleyiciyiz biz olmasak dizi biter bu olayları görüpte nasıl dağhanı döndrmezler anlamıyorum kör sağır yada kafada var bunların EFE SİZ KAVAK YELLERİ pirinçsiz plav gibidir ....
angelstoocry
Konu: Geri: Efe Dönmeyecek Kesin haber ! C.tesi Kas. 21, 2009 10:57 am
efeeeee demiş ki:
arkadaşlar dağhanın dönmesini hepimiz çok ama çok istiyoruz 94. fragmanını bi siteden izledim ve aslı güvene sevgili olayları falan soruyo uçmuş bunlar anlıcağınız mutlaka izleyenleriniz vardır fragmanı bu dağhana ve bize yapılmaz yapılamaz dönecek yada dönmiycek diyenlerin elinde kanıtı yok bişeyi yok biz bi umutla bekliyoruz kavak yellerini eğr dağhan dönerse görüceksiniz kavak yelleri rüzgarlar esecek reytingler fırlayacak tims ve kavak yelleri ekibi bu olayları görüyo herkez dağhanı istiyo adamlar nasıl umursamaz izleyiciyiz biz olmasak dizi biter bu olayları görüpte nasıl dağhanı döndrmezler anlamıyorum kör sağır yada kafada var bunların EFE SİZ KAVAK YELLERİ pirinçsiz plav gibidir ....
kesinlikle katılıyorum arkadaşım çok güzel yazmışsın :o
35daghan
Konu: Geri: Efe Dönmeyecek Kesin haber ! C.tesi Kas. 21, 2009 11:21 am