Konu: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 12:10 pm
Konunun ilk mesajı :
[b]Öncelikle hepinize aylardır verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ederim.Birçok fan sayfam olduğu gibi burayıda takip etmeye çalışıyorum.Burada ve ilk ve son kez yapacağım duyuruyu diğer fan sayfamdaki arkadaşlarlada paylaşmanızı rica ediyorum çünkü sempatikliğim açıklama yapmadığım için yerini antipatiye bıraktığını görüyorum.Bir kullanıcının 24 ŞUBAT 2010 ÇRŞ. günü DAĞHAN KÜLEGEÇE DUYURULUR yazısını gördükğümden beri bunu yazmak istedim.ARKADAŞLAR ne benim nede ANNEMİN herhangi bir FACEBOOK TWİTTER vs. hesabı yok hele başına oturupta birilerine cevap yazma vaktimiz hiç yok.Yoğun tempoda çalışıyoruz annem zaten yurtdışında.Sizin merakla bekleyen iyi niyetinizi kullanmak isteyenler bunları yapıyor anlamıyorum bunları yapınca ellerine ne geçiyor.Diyebilirsiniz belki "senin gerçek DAĞHAN olduğunu nerden bilelim" diye... Şunu istiyorum sadece düşünün.. DÜŞÜNÜN.. yani kaç ay geçti neden çıkıp olumlu yada olumsuz açıklama yapmadım yada başka bir projeye başlamadım sadece sabredip görelim ozamana kadar izlersiniz izlemessiniz ben bir şey demiyorum DÖNECEĞİM yada DÖNMEYECEĞİM diyede birşey yok ama beni destekliyor ve seviyorsanız fan sayfamı yapıyorsanız yanlızca kimseye sataşmadan herşeyi zamanında görmeyi bilelim bu internetteki hayran kitlelerimin benim için bir takım etkinlikler yaptığı ve sevgimin antipatiye dönüştüğünü gördüğüm için yazdığım ilk ve son duyurudur.Buraya kayıt olduğum msn ve forum kullanıcı profilimde tek kullanımlık fake ve gibi facebook gibi sayfalarda hesabım yok. DESTEĞİNİZ İÇİN HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUM BİR GÜN TANIŞMAK ÜMİDİYLE KENDİNİZE İYİ BAKIN...
Yazar
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 4:18 pm
arkdşlr ne blyorz tmsn bi admı olmdğı diziti izlmmz için ypmadğını okumdnz mı dncem ya da dnmcm dmyo yni bi umt veriyo oyuna glmylm bnce . .
aykut61
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 4:20 pm
ya ne tmsn adamı dediğim gibi canı sklmş ben dağhanım dmş isternez izlyn istersnz izlmeyn kv oldu kbk yelleri
efe1014
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 4:32 pm
cankeskin demiş ki:
track demiş ki:
Tubishh Saolera demiş ki:
arkadaşım iki harf yer değişiyo sadece nette yazarken de o kadar olur sanki sen her şeyi çok mu doğru yazıyorsun?
Evet doğru yazıyorum.
Ayrıca sen şimdi onun Dağhan olduğuna inandın mı?
ewt track inanmayan çok azınlıkta bize ipuçları wermiş ve onun olduğu ;
-- zehra.123@... anlık uydurma mail adresi açmış aynı şekilde kullanıcı profili -- yaşa erkeğe cinsiyete dikkat etmemiş uğraşmamış -- yazdıkları gayet mantıklı HEM FERYAT EDİYORUZ BİZİ UMURSAMIYOR DİYE HEMDE GELİNCE BÖYLE YAPIYORUZ KEŞKE YAZMASAYMIŞ HAKEDİYORUZ!!
belki yalandan zehra.123 yaptı, belki yalandan yaşını 19 yaptı, belki yalandan kadın yaptı ki dikkat çekmesin bn olsam bnde sallama bi e-mail kullanırdım , bnde 18 , 19 o civarlarda v.b yaş grubu koyardım ce vbde olsam kadın yapardım bide erkek yapıpta dikkatmi çeksin dağhan deil bnce.
cerkez_hanceri
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 5:04 pm
ne dağhanı resmen biri kafa buluyor inanmayın arkadaşlar ben inanmıyorum dağhan olduğuna
yunus_emre18
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 5:06 pm
ARKADAŞLAR DAĞHAN KÜLEGEÇ BENİM TAMAM UZATMAYIN ..... TAM OLARAK DİZİYE ÇIKMAZ AYIN ÇARŞAMBASIYLA PREŞEMBESİNE BAĞLI GECEDE TERAVİ NAMAZINDA SONRA DİZİYE DÖNECEM TÖBE TÖBE .......ARKADAŞLAR BU ARADA DAĞHAN KÜLEGEÇ KAYSERİYE NE ZAMAN GİTTİ YA IP ORDAN GÖZÜKÜYOR
yunus_emre18
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 5:08 pm
İSMİNİ NASIL DEĞİŞTİRDİ BU YA ÖNCE DEN SON DUYURUY DU ŞİMDİ İSE DAGHANKULEGECERBULAK
Dağhanist
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 5:35 pm
Bu IP adresini kullanan diğer kullanıcılar cankeskin [ 11 Mesajlar ] cankeskin tarafından gönderilen tüm mesajları bul DaghanKulegecErbulak [ 1 Mesaj ]
efe sever
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 5:36 pm
dağhan kavak yellerindeyken aslı enver bir programda dağhanın laptopunu kullanıyorum arada diyordu bu dağhan ise o yok bu yok diyor bende o zaman pc ne yapmak için kullanıyor bence çok saçma
yunus_emre18
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 5:40 pm
arkadaşım bunu yazan cankeskin miş bak adam kendini akıllı zannetti ama internet alemi ondan daha akıllı
Dağhanist
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 5:41 pm
Kanit Istiyen ? Yani Resim Isteyen ? Bana Inanmayan ?
efe sever
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 5:42 pm
o kadarını bende anladım bende dalga geçmek için söyledim zaten o kim dağhan kim
Dağhanist
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 5:44 pm
En son FanKavakYelleri tarafından Salı Mart 30, 2010 5:45 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
raskolnikow efe
aga sana inanmayan yok ki kanıtsız hiç kimse kimseye inanmaz demi bende daghandır demedim zaten
KYGSZdaghan
bu cankeskinin diğer mesajlarına da bakmak lazım .kim oluyoda bizi kandırmaya cesaret edebiliyo yahu ataman at kardesim sen şunu
tsubasa
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 6:03 pm
ya insanlar ne kadar mal ya işi gücü bırakıyo bununla ugrasıyo adam evet atılsın adi
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 6:09 pm
admin yaa onu bunu bırakda bu nasıl adını değiştirdi söle öle değiştiriliyosa bende değiştireyim yanlış yazmışım zaten
yunus_emre18
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 6:14 pm
cankeskin demiş ki:
iyide kullanıcı profilinide mail adresinide tek kullanımlık açtım demiş tolgahan doğru söylüyor bekleyelim görelim HANGİ SALAK ZEHRALI MSN AÇIP BUNU YAPAR DAĞHAN ABİDE BELİRTMİŞ(YAZAN OYSA) TEK KULLANIMLIK AÇTIM DEMİŞ
KENDİSİNE SALAK DİYEN VE İTİRAF EDEN TEK MAHLUK
raskolnikow efe
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 6:24 pm
yunus_emre18 demiş ki:
cankeskin demiş ki:
iyide kullanıcı profilinide mail adresinide tek kullanımlık açtım demiş tolgahan doğru söylüyor bekleyelim görelim HANGİ SALAK ZEHRALI MSN AÇIP BUNU YAPAR DAĞHAN ABİDE BELİRTMİŞ(YAZAN OYSA) TEK KULLANIMLIK AÇTIM DEMİŞ
KENDİSİNE SALAK DİYEN VE İTİRAF EDEN TEK MAHLUK
xdxd mal işte
track
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 6:27 pm
Harbiden sakatmış.Bu doğduğunda doktor elinden düşürdü kafayı bi yere vurdu.Ya da ateşli bir hastalık falan geçirdi heralde
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 6:28 pm
trackkkkkkk hoşgeldinnnn gördünmü olanlaru :D
KYGSZdaghan
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 6:46 pm
hiç anlamıycaz sanmış heralde anladığımızı görünce bidaha görünmedi bari inkar etseydi de makara olurdu :lol:
cypriot
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 8:04 pm
arkadaşlar tabiki doğru olabilir dağhan abi olduğu ama başka birisi kendiini inandırmak için msn adresinin felan fake olduğunu belirtmiş olabilir.yazdıkları çok doğru ama sanki diziyi izlemeye devam edin hayatı akışına bırakın demiş.bence güvencilerin bir oyunu olabilir bu.ama dağhan abiyse gerçekten.takipte ediyormuş.bize burdan tartışmak değilde DAĞHAN ABİ DİZİYE GERİ DÖN demek düşer.
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 8:06 pm
cypriot demiş ki:
arkadaşlar tabiki doğru olabilir dağhan abi olduğu ama başka birisi kendiini inandırmak için msn adresinin felan fake olduğunu belirtmiş olabilir.yazdıkları çok doğru ama sanki diziyi izlemeye devam edin hayatı akışına bırakın demiş.bence güvencilerin bir oyunu olabilir bu.ama dağhan abiyse gerçekten.takipte ediyormuş.bize burdan tartışmak değilde DAĞHAN ABİ DİZİYE GERİ DÖN demek düşer.
ya cankeskin denen kişiliksiz yazmış bunları admin ip ile ortaya çıkardı önceki sayfayı oku :lol:
yunus_emre18
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 8:16 pm
cypriot demiş ki:
arkadaşım sen bütün yorumları okumadan yorum yapmışın neyse sorun değil bunu yazan kişi bu sitede öylesine üye zaten yani gerçek felan değil.....
Dağhanist
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 8:23 pm