Konu: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 12:10 pm
Konunun ilk mesajı :
[b]Öncelikle hepinize aylardır verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ederim.Birçok fan sayfam olduğu gibi burayıda takip etmeye çalışıyorum.Burada ve ilk ve son kez yapacağım duyuruyu diğer fan sayfamdaki arkadaşlarlada paylaşmanızı rica ediyorum çünkü sempatikliğim açıklama yapmadığım için yerini antipatiye bıraktığını görüyorum.Bir kullanıcının 24 ŞUBAT 2010 ÇRŞ. günü DAĞHAN KÜLEGEÇE DUYURULUR yazısını gördükğümden beri bunu yazmak istedim.ARKADAŞLAR ne benim nede ANNEMİN herhangi bir FACEBOOK TWİTTER vs. hesabı yok hele başına oturupta birilerine cevap yazma vaktimiz hiç yok.Yoğun tempoda çalışıyoruz annem zaten yurtdışında.Sizin merakla bekleyen iyi niyetinizi kullanmak isteyenler bunları yapıyor anlamıyorum bunları yapınca ellerine ne geçiyor.Diyebilirsiniz belki "senin gerçek DAĞHAN olduğunu nerden bilelim" diye... Şunu istiyorum sadece düşünün.. DÜŞÜNÜN.. yani kaç ay geçti neden çıkıp olumlu yada olumsuz açıklama yapmadım yada başka bir projeye başlamadım sadece sabredip görelim ozamana kadar izlersiniz izlemessiniz ben bir şey demiyorum DÖNECEĞİM yada DÖNMEYECEĞİM diyede birşey yok ama beni destekliyor ve seviyorsanız fan sayfamı yapıyorsanız yanlızca kimseye sataşmadan herşeyi zamanında görmeyi bilelim bu internetteki hayran kitlelerimin benim için bir takım etkinlikler yaptığı ve sevgimin antipatiye dönüştüğünü gördüğüm için yazdığım ilk ve son duyurudur.Buraya kayıt olduğum msn ve forum kullanıcı profilimde tek kullanımlık fake ve gibi facebook gibi sayfalarda hesabım yok. DESTEĞİNİZ İÇİN HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUM BİR GÜN TANIŞMAK ÜMİDİYLE KENDİNİZE İYİ BAKIN...
Yazar
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 2:50 pm
AT GÖZLÜĞÜYLE BAKMAYI BIRAKIN HİÇ BİŞEY YAPMIYOSAN ZAMANA BIRAK DEMİŞ BIRAK
cankeskin
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 2:51 pm
İNANMIYOSAN İLGİLENME KARDEŞİM NE BU ISRAR YA HERKES APTAL TEK ZEKİ SENMİSİN
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 2:51 pm
benim bişeye inandığım yok sadece inkar edilecek de bişey yok dağhandan ne yapmasını bekliyorsunuz onu anlamadım ben yaa cidden ne yapsın dağhan? ayrıca siz değilmiydiniz ünlü diye nete hiç girmiycekmi diye tabiki hayranlarının neler yazdığını takip edecek mantıklı düşün!!!
track
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 2:52 pm
cankeskin demiş ki:
İNANMIYOSAN İLGİLENME KARDEŞİM NE BU ISRAR YA HERKES APTAL TEK ZEKİ SENMİSİN
Hasta mısın arkadaşım sen zorun mu var aklından....
cankeskin
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 2:53 pm
Bukadar işte ya
cankeskin
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 2:54 pm
seninle tartışıp ortamın seviyesini düşürmek istemiyorum konuştuğun kelimelere dikkat et
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 2:54 pm
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 2:56 pm
iyide ne demiş kavak yelleri reytıngını arttıracak bişe demişmi şu bölümde dönecem diye bişe demişmi yok neyi tartışıyosnz yha inanna inanır inanmayan inanmaz arkadaşlar
AlfredoLota
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 2:57 pm
arkadaşlar bu haber yalan bi facebook hesabım yok demiş facebookta oyuncu arkadaşlarının olduğu ailesinden insanların olduğu bir hesap var..Buna kesinlikle inanmayın
cankeskin
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 2:59 pm
O DAĞHAN OLSADA OLMASADA DAĞHANIN FACEBOOK HESABI YOK KARDEŞİM HEPSİ FAKE HEPSİ DELİNİN BİRKAÇI KUYUYA TAŞ ATIYOR DÜZEN KURUYOR İNANIYORUZ YAPMAYIN ARADAŞLAR RİCA EDİYORUM
cankeskin
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 3:00 pm
AYRICA raskolnikow efe SANA KATILIORM ÇOK DOĞRU İNANAN İNANIR İNANMAYAN İNANMAZ
Tubishh Sagolera
ya face inanıyorsunuz anlamıyorum yaa :D faceleri olmadığını beyazda sölemişti zaten hepsi face nie kullansın yaa adamlar bilmiyolarmı böle olacağını millet ekleecek devamlı mesaj gelcek bilmiyo mu bir sürü fake var ne belli onunda fake olmadığı :D komedi yaa bende face hesabına inanmıyorum kusura bakmayın ama milletin işi gücü yok uğraşıyor işte bunlarla açmıştır 5 10 tane face eklemiştir sizi kekliyolar ne belli...
raskolnikow efe
ya bende açarım arkadaş hepsine ayrı hesap resimlerini koyarım arkadaşlarınn ondan sonra hepsini birbirine eklerim kanıt lazım fake olabilir yani
cankeskin
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 3:01 pm
AYNEN
track
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 3:02 pm
Ya adam basına bişey demiyor işi gücü yok burada mı açıklama yapacak...
AlfredoLota
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 3:03 pm
ya adam madem yorum yapmak için üye oldu nie uğraşsın yok çin astrolojisi yok burcu yok takımı en kısa yoldan üye olup yorumunu yapar çıkar bu yazıya inanıosanız inanın sizin bilceiniz iş ama hakkatten pes..
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 3:03 pm
açıklama yapmamış ki diziyle ilgili bişey dememişki sadece birbinizi yemeyin demiş daha net bişey yok belli ki sabredin bekleyin demiş bide face hesabından bahsetmiş bunun için basına çıkıp açıklama nie yapsın ki
cankeskin
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 3:05 pm
İSTERSENİZ ELİNE DAWUL ALSIN SOKAK SOKAK GEZSİN "FACE HESABIM YOK,FACE HESABIM YOK" ama yok buda kesmez sizi :d:d:d
AlfredoLota
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 3:10 pm
face de mehmet demircioğlu dağhanla bnm ortak arkadaş adam dağhanın liseden arkadaşı ama tabi açan adamın lisedeki arkadaşını da biliodur onun adınada açmıştır bi face
mchlnq
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 3:11 pm
cankeskin demiş ki:
İSTERSENİZ ELİNE DAWUL ALSIN SOKAK SOKAK GEZSİN "FACE HESABIM YOK,FACE HESABIM YOK" ama yok buda kesmez sizi :d:d:d
haklı
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 3:15 pm
AlfredoLota demiş ki:
face de mehmet demircioğlu dağhanla bnm ortak arkadaş adam dağhanın liseden arkadaşı ama tabi açan adamın lisedeki arkadaşını da biliodur onun adınada açmıştır bi face
mağdem dağhanla ortak arkadaşın var ve dağhanın lise arkadaşı sen dağhandan haber alabilirsin hee ya Allahım yaa komedi
AlfredoLota
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 3:17 pm
sölediklerimin hangisinden haber alabilirim gibisinden bişi çıkarttın ne kadar anladıın belli bu konuylada sizin alakanız olduu çok belli sürekli çn çn laf yetiştiriosunuz inanmayanlara
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 3:18 pm
arkadaşım benim inandığımı nerden çıkarttın yaa ohoo şu face inananlara kızıyorum ben...ama mantıklı bişey yazmış onu diyoruz ayrıca millet dağhandan ne bekliyo hala anlamış değilim...
safadizdar
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 3:26 pm
ya hemen inanmayın herkes yazmıs olabilir ayrıca yaş 19 ve msn adresi de var ona ne diceksiniz !!!
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 3:29 pm
kardeşim demiş ya mail adresiyle kullanıcı profili tek kullanımlık diye mail adresinede bakarsan uydurmuş onlamı uğraşçak bde bu bile bi kanıt