Konu: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 12:10 pm
Konunun ilk mesajı :
[b]Öncelikle hepinize aylardır verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ederim.Birçok fan sayfam olduğu gibi burayıda takip etmeye çalışıyorum.Burada ve ilk ve son kez yapacağım duyuruyu diğer fan sayfamdaki arkadaşlarlada paylaşmanızı rica ediyorum çünkü sempatikliğim açıklama yapmadığım için yerini antipatiye bıraktığını görüyorum.Bir kullanıcının 24 ŞUBAT 2010 ÇRŞ. günü DAĞHAN KÜLEGEÇE DUYURULUR yazısını gördükğümden beri bunu yazmak istedim.ARKADAŞLAR ne benim nede ANNEMİN herhangi bir FACEBOOK TWİTTER vs. hesabı yok hele başına oturupta birilerine cevap yazma vaktimiz hiç yok.Yoğun tempoda çalışıyoruz annem zaten yurtdışında.Sizin merakla bekleyen iyi niyetinizi kullanmak isteyenler bunları yapıyor anlamıyorum bunları yapınca ellerine ne geçiyor.Diyebilirsiniz belki "senin gerçek DAĞHAN olduğunu nerden bilelim" diye... Şunu istiyorum sadece düşünün.. DÜŞÜNÜN.. yani kaç ay geçti neden çıkıp olumlu yada olumsuz açıklama yapmadım yada başka bir projeye başlamadım sadece sabredip görelim ozamana kadar izlersiniz izlemessiniz ben bir şey demiyorum DÖNECEĞİM yada DÖNMEYECEĞİM diyede birşey yok ama beni destekliyor ve seviyorsanız fan sayfamı yapıyorsanız yanlızca kimseye sataşmadan herşeyi zamanında görmeyi bilelim bu internetteki hayran kitlelerimin benim için bir takım etkinlikler yaptığı ve sevgimin antipatiye dönüştüğünü gördüğüm için yazdığım ilk ve son duyurudur.Buraya kayıt olduğum msn ve forum kullanıcı profilimde tek kullanımlık fake ve gibi facebook gibi sayfalarda hesabım yok. DESTEĞİNİZ İÇİN HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUM BİR GÜN TANIŞMAK ÜMİDİYLE KENDİNİZE İYİ BAKIN...
Yazar
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 3:30 pm
neyse ben bişey demiyorum artık muhabbetten çekiliyorum
son duyuru
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 3:40 pm
arkadaşlar benim dağhan olup olmadığımı tartışmayın lütfen size açıklama yapmak zorunda bırakmayın beni size dediğim tek şey düşünün sizin gözünüzde hep sempatik olarak kalmak istiyorum
cankeskin
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 3:42 pm
kes lan sesini SONDUYURU bitişik canım kimi kandırıosn sen MAL YAAA :d APTALMIYIZ BİZ
tsubasa
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 3:45 pm
cankeskin demiş ki:
kes lan sesini SONDUYURU bitişik canım kimi kandırıosn sen MAL YAAA :d APTALMIYIZ BİZ
helal güzel yakalamışın ben de diyorum msj sayısı nasıl 1 oluyo
aykut61
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 3:46 pm
yav bunada inanıyosanz harbi salaksınız yani yk böle bişy ya buna sadece glrm işinz ykmu sizn ya
cankeskin
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 3:47 pm
millet cin olmuş adam çarpmaya kalkıyo
aykut61
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 3:49 pm
canı sklmş ben dağhanım diyo XD
cankeskin
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 3:49 pm
aynen ya hadi bizde DAĞHAN olalım kardeşim
aykut61
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 3:50 pm
olalm valla bzm neymz eksk
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 3:51 pm
aslında bu zamana kadar içinizdeydim ama gerçek dağhan benim xDxD
cankeskin
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 3:53 pm
açıklıyorum DAĞHAN BENİM :cheers:
aykut61
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 3:54 pm
hadi ya bende dağhanım nasl olcak o
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 3:54 pm
hadi be ordan benim dağhan siz çakmasınız
cankeskin
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 3:55 pm
tek isteğim sevginiz bitmesin :d:d allahım ya nelerle uğraşıyolar
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 3:56 pm
canlarım benim sizleri sevgiyle kucaklıyorum :P:P
aykut61
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 3:58 pm
bkn arkadşlar açıklıyorm kavk y. dönyrm 114 . bölmde olmadı 115 oda olmadı 120 bi akslk olmazsa 121 de kv dym
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 3:59 pm
ruh halinden de anlaşıldığı gibi delisin galiba sen tam kafa çıktın yaa
cankeskin
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 3:59 pm
süperdi bu ya
aykut61
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 4:00 pm
ya inanın dönyrm dyrm size
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 4:01 pm
aykut sohbete gel
aykut61
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 4:02 pm
arkaşlar bu haberler sktı işte dioki sempatklyimi kaybetmek istemyrm valla koptm ya ne hle düşmş mllet
raskolnikow efe
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 4:02 pm
arkadaşlar o daghan degil tamm ama yazan herkimse k y rine dönüyorum veya dönmüyorum diye bişe dememiş yani k yellerinn reytıngını etkileyecek bi yazı yok ortada burda onun daghn olup olmadıgını kanıtlayacaklar konuşsun lütfen
aykut61
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 4:04 pm
ya gel sende eğlen ya boşwer bunları inanmayn artk böle haberlere
track
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 4:06 pm
İnanan saftirikler yorumlarınızı bekliyorum...
cankeskin
Konu: Geri: Ben DAĞHAN KÜLEGEÇ Salı Mart 30, 2010 4:10 pm
arkadaşlar bunun dağhan olma ihtimalide war olmama ihtimalide yazdıkları ve mantalitesi herşeyi o olduğuna inanmamıza yeterli bizde daha önceleri yapılan kandırmacaların verdiği güvensizlik ve acebalar var bekleyip görrelim