Konu: Dağhan Dizide .... C.tesi Mayıs 29, 2010 3:39 pm
arkadaşlar şimdi çekimlerden geldim dağhan ordaydı ama bugünkü finalde yok daha sonraki bölümlerin çekimlerine katılmış dağhanın etrafı bir sürü insanla çevriliydi saten çekimler 1,5 saat sürdü dağhan dönecek mi diye sordum set görevlisine döndü bile dedi
hele sükürr gerci fragmanda gordum dıyınce bı grup arkadas ınanmamıstı ama olsun burada sonunda sette goren bırı cıktı peki bi kanıt yok mu neredeydı cekım nerede gordun semt felan yazar mısın veya elınde foto varsa foto koyuver..
evet arkadaşlar daghan dönüyor bnm arkadaşımda aynısını dedi sette çalısıyor..güvenin aslıyı takip ettigi yerde oda geçecek bir kız..o bnm arkim işte..oda dedi dönüyor die sonunda yA:D
arkadaşım inaşallah doğru sölüyorsundur. yani kusura bakma ama o kadar çok yalan haber çıktı ki belki 100 olmuştur yani inşallah doğru sölüyorsundur sana ben inanıyorum
evet arkadaşlar daghan dönüyor bnm arkadaşımda aynısını dedi sette çalısıyor..güvenin aslıyı takip ettigi yerde oda geçecek bir kız..o bnm arkim işte..oda dedi dönüyor die sonunda yA:D
ohh sonunda ŞİMDİ BANA İNANMAYAN ARKADASLAR FRAGMANDA GORDUGUMU SOYLEDIGIMDE DALGA GECEN ARKADASLARI BEKLIYORUM BURAYA!!
barış ama adamın soylediklerini dikkatli oku final bolumunde yok dio sende fragmanda gordum diosun hangisi dogru akşam gorcez inş seninki dogrudur ama bugun gosterirlerse rahatlar herkes gostermezlerse temmuza kadar çatlarız
barış ama adamın soylediklerini dikkatli oku final bolumunde yok dio sende fragmanda gordum diosun hangisi dogru akşam gorcez inş seninki dogrudur ama bugun gosterirlerse rahatlar herkes gostermezlerse temmuza kadar çatlarız
ya dönsünde dağhan bekleriz 1 sendeir bekliyoz 1 aydan nolcak
bu akşam dağhanı göremezsek temmuza kadar kesinlikle çatlarız meraktan=))bence bu akşam ya göstercekler yada aslı''efe'' dicek tam o anda göstermeden bitircekler.temmuzda ilk sahne onunla başlayacak.aman ne olursa olsun efe döncek yha o yeter bana=)