Konu: Dağhan Dizide .... C.tesi Mayıs 29, 2010 3:39 pm
Konunun ilk mesajı :
arkadaşlar şimdi çekimlerden geldim dağhan ordaydı ama bugünkü finalde yok daha sonraki bölümlerin çekimlerine katılmış dağhanın etrafı bir sürü insanla çevriliydi saten çekimler 1,5 saat sürdü dağhan dönecek mi diye sordum set görevlisine döndü bile dedi
vikipedi yalan yazıyor olabilir ama ben tıkladım dağhan külegeç yazısını oynaıdıgı dizi reklamlar çıktı o da mı arkadaşın işi yoksa ahmet yılmaz bu mu bizle oyunmu oynuyor
Arkadaşlar fark ettiyseniz burak, denizle minenin peşinden koşarken boynunu tutuyor. Sanki biri boynunu yaralamış gibi. Acaba metin abi midir o kişi. veya deniz mi boynuna vurdu ki acaba?
efe gelioo ama emre yalan sölüo ona inanmyn ya şurda 2 saat kalmş nie birisnn ağzından efeyle ilgili bişey çıkmasnı bekliosnz ki herşy belli olck bu akşam bu bölümde anlcz herşyi ben adım gibi emn göstrckler efenin yüzünü. bide yalan diorz hala oaraya oleyy yazan vr
ya arkadaşlar arkadaş demedimi etrafında bir sürü insan vardı diye dağhanın bunlardan biri bilemi foto çekmedi yani...hadi bu siteye eklemediler diyelim başka siteye koydular hiç kimsemi görmez yani kusura bakmayın ama bu ayrıntıda var
En son nani96 tarafından C.tesi Mayıs 29, 2010 5:17 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi