Konu: Dağhan Dizide .... C.tesi Mayıs 29, 2010 3:39 pm
Konunun ilk mesajı :
arkadaşlar şimdi çekimlerden geldim dağhan ordaydı ama bugünkü finalde yok daha sonraki bölümlerin çekimlerine katılmış dağhanın etrafı bir sürü insanla çevriliydi saten çekimler 1,5 saat sürdü dağhan dönecek mi diye sordum set görevlisine döndü bile dedi
bence eger efe donecekse bile bugun gostermicekler eger aslı efe deyip efeyi gosterip biterse mutlaka gizli bi yerde gorur çunku oyle meydanda falan olsaydı çekimler mutlaka birileri gorurdu çekimi yayılırdı yani gizleyemezlerdi.
arkadaşım çekimlere hiç gitmedin galiba oynadığı yerin etrafı insanlarla çevriliydi dağhanı bile zorgördüm foto çekilmiyo yani gerçekten müthiş bi kalabalık var
barış ama adamın soylediklerini dikkatli oku final bolumunde yok dio sende fragmanda gordum diosun hangisi dogru akşam gorcez inş seninki dogrudur ama bugun gosterirlerse rahatlar herkes gostermezlerse temmuza kadar çatlarız
ben sozumun sonuna kadar arkasındaym arkadaslr merak etmeyın ben gordugumu sızınle paylastım boyle bıseyı soyleyen bı kac ınsan daha var tek ben deglm yanı 30 yasından buyuk bı bayan da aynı seyı yazmıs paylasmıs facebookda surda burda.. yanı ınanmak sızın elınızde tabı bende gormeden ınanmazdım ama bu boyle bu arkadasın dedıklerınede ınanıyorm cunku ben fragmanda efeyı goormustm ya o fragmanı 120.bolume saklayacaklar yada bu gece gosterıcekler..
arkadaşım çekimlere hiç gitmedin galiba oynadığı yerin etrafı insanlarla çevriliydi dağhanı bile zorgördüm foto çekilmiyo yani gerçekten müthiş bi kalabalık var
o kadar haber çıktı ki bu konu hakkında yalan olan belki bu arkadaşlar dogru soyluyo ama yalancı gibi goruluyorlar sebebi de daha once yapılan yalan haberler
yalanmı sölüyo ya ama inandım off çok heycanlandım eğer doğru değilse varya büyük günaha girmiş olursun arkadaşım ama inanıyorum sana allahımm... :cheers:
yalanmı sölüyo ya ama inandım off çok heycanlandım eğer doğru değilse varya büyük günaha girmiş olursun arkadaşım ama inanıyorum sana allahımm... :cheers:
ey herşeye inanan benim saf dağhancılarım
ağaca yaslanma kurur insana güvenme ölür diye bişi duymadınızmı
duygu arkadaş yerinde olsam herşeye inanmak yerine biraz teretdütlü hareket ederdim