Konu: Dağhan Dizide .... C.tesi Mayıs 29, 2010 3:39 pm
Konunun ilk mesajı :
arkadaşlar şimdi çekimlerden geldim dağhan ordaydı ama bugünkü finalde yok daha sonraki bölümlerin çekimlerine katılmış dağhanın etrafı bir sürü insanla çevriliydi saten çekimler 1,5 saat sürdü dağhan dönecek mi diye sordum set görevlisine döndü bile dedi
arkdşlar inanmayn yalan sölüo emre123678 çok belli ben buna inanmıorm yerini söle diorz kaç saat sonra urla mahalle arası dio bunu herkes söler dizinin urlada çekildiğini izlyn herkes bilir bide dikkat edersnz 5 gün önce üye olmş. bişey daha var efe adım gibi eminim ki diziye dönüyorr sabredn 2;30 saat kaldı.fragmanı izlyn arkdş vardı ya barishtelli o arkadş doğru söylüyr arkdşlar neden mi; 1.yalan söylese eline ne geçick 2.fragmanı izleyen yalnızca o değl 3.yalan sölese daha önceden yprdı fragmanın çıkmasına çok az kala değl 4.belli ki efeyi bizim kadar o da sevio çünkü emre efeyi gördüm dediğnde ona sorular sormzdı belli ki oda merak edio sevio
ya benim aklıma gelmedi sölemek geçen gün okey oynarken dağhanı taş calarken yakaladım kızdım biraz ıstakayla kafasına vurunca hafızasını kaybetti daha önce sölüyecektimde kızarsınız diye sölemedim k.b artık
ya benim aklıma gelmedi sölemek geçen gün okey oynarken dağhanı taş calarken yakaladım kızdım biraz ıstakayla kafasına vurunca hafızasını kaybetti daha önce sölüyecektimde kızarsınız diye sölemedim k.b artık