Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 12:00 pm
Ordaki el başkasının arkadaslar dikkatli bakın..
yelizz
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 12:00 pm
bende burağı takip eden kadını merak ettim onları takip ediyordu peki silah patlarken neredeydi olay sırasında kadında orda olabilir
♥ NuR ♥
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 12:05 pm
kulak saç benzio efeye ama efenin eli değil arkadan biraz benzetmişlr bari elide düşünselerdi:D efenin eli öle kıllı deil bide efe tırnaklarını yiyio bununki düzgn:D
İzMiRLee
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 12:07 pm
ama orda 2 kısı war bakan kısı ayrı fileyi açan el ayrı
xxx
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 12:08 pm
yelizz demiş ki:
resimde el farklı birinin gibi ama video izlerseniz el ve kafa aynı kişinin farkedersiniz
bnde öyle düşünüyorum. el ve kafa bi kişiye ait gibi duruyo . aslı sadece ele bakmıyo suratınada bakıyo.
BjKliQuizz
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 12:10 pm
nerden biliyosun HAZIRANIN 10 YENI FRAGMANIN cikcagini???
xxx
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 12:12 pm
öyle söyleniyo kesin bişey yok
hilalay
bu kadar olaydan sonra dağhan geri dönmezse o dizi daha izlenmez bence ve resmen kendi ipini çekmiş olur
scorpion
bu işte güvenin bi parmağı olabilirmi acaba
xxx
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 12:13 pm
scorpion demiş ki:
bu işte güvenin bi parmağı olabilirmi acaba
oha
x-sweet-piskopat
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 2:15 pm
bakin arakdaslar bence o kisi efeydii, ama 119 cekiminde baska biri onun yerine oynadi, o yüzden yüzünü göstermedi, 120 bölümü cekincede orda daghan olacak. ben öyle düsünüyorum
snm!
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 2:17 pm
Ya o kadar zekiler ki bildiğin yem attılar, şimdi yukardaki resme bakıyorum saç ve kulak efe, ama mantıken onun efe olması imkansız çünkü orda güven var off allahım offffff
yqmur
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 2:21 pm
ya o kulağı görünen güven eli görünende efe çünküi bi ele bakıyor bi yüze
zaten kafası öle duran biri elini öle yapamazz
x-sweet-piskopat
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 2:31 pm
arkadaslar efe ugurunun hayatini kurtardi diye , ugur belki ona simdi yardim ediyordur asliya kavusturuyordur, buda olabilir.
Ezqi~ferman
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 2:36 pm
Ya bu resimde bir el daha var.O efenin eli değil.O ağları başkası çekiyor.efede kenardadır.Efenin orda düz duruyorsa eli öyle olmaz..İki kişiler
crazy53
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 2:39 pm
Evet o el efenin olmayabilir... bekliyip görecez....
Dexis
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 4:42 pm
ya arkadaslar bu ilk mesajım daha yazmıcakdım sadece uyeydım ama yazıcam artık neden goremıyorsunuz tamam dağhan olabilir bişey demiorum ama orda 2 kişi oldugu apaçık ortada birinin kafası gozukuyor bırının eli ve bana sorarsanız kafası gozuken güven el de dağhana ait olabilir.Ama büyük ihtimalle guvenın babasının guvene yaptıgı bır surprız dıye dusunuyorum o sahneyı...
:(
KYDesign
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 5:13 pm
o resimdeki kulak güvenin kulağı sanırsam
Ezqi~ferman
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 5:19 pm
Dexis demiş ki:
ya arkadaslar bu ilk mesajım daha yazmıcakdım sadece uyeydım ama yazıcam artık neden goremıyorsunuz tamam dağhan olabilir bişey demiorum ama orda 2 kişi oldugu apaçık ortada birinin kafası gozukuyor bırının eli ve bana sorarsanız kafası gozuken güven el de dağhana ait olabilir.Ama büyük ihtimalle guvenın babasının guvene yaptıgı bır surprız dıye dusunuyorum o sahneyı...
:(
Güvein babasının ona yaptığı bir süpriz ise Efe o mesajı Aslıya neden yollasın.Aynı yer aynı zaman....
gkhntrk61
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 5:19 pm
adim gibi eminim o efe
x-sweet-piskopat
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 6:45 pm