Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 10:31 am
Evolution demiş ki:
Peki sizce bu kişi efe ise neden 3 yıl boyunca hiç ses vermedi aslıya ve tüm bunları neden yapıor senaristler neye bağlayacak bunları
bana inanmayacak cinayeti benm yaptığımı düşüncek demiştir. sonra unutmaya çalışmıştır herkesi en çok aslıyı . bi süre aslıyı takip edince güvenle samimi bi şekilde görünce sinirlenmiştir kıskanmıştır. ondan yapıyor olabilir. kendisini göstermeye karar vermiştir... tahmin yani olabilir
onur
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 10:31 am
arkdşlar ben efenin döndğünden eminmde ama geln efenin dağhan olduğndan emin değilm dağhan değldir die baya korkyrm :S
scorpion
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 10:33 am
arakdaşlar şöyle olabilirmi tamam efe gelir diziye ama orjinal adam olarak değil başka birisi efe rolünde gelebilirmi olabilir yani
xxx
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 10:41 am
ama adam dağhana çok benziyodu :(
melisae
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 10:46 am
ben daghandam baska efe olacagını sanmıyorum ve fragman 10 hazıranda cıkıcaksa super
efesever33
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 10:56 am
dikkatli bakın o kulak efenın buyuk ve arkaya dogru yatık sekılde
Efem_diyet_mutfak
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 10:57 am
Kafa Efe'nin kafası El ise uzun saçlı adamın eli çıkabilir
carew_489
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 10:59 am
kafa efenin kafası falan deil ya efe olsa aslı efeye mi bakıcak yoksa eline mi 1 kere suratına baktıysa 5 kere eline baktı güven o
dizyak
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 10:59 am
Bazıları Güvenin Kafası Diyor Saçmalamayın. Ya Efe Ya Uzun Saçlı Adam O
xxszrxx
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 11:02 am
bencede kafa güvenin kafası .ama inş el efendir.bide güven çok garip bakıo yha tanıdığı biri yhada güvenn bakışından dolayı nedense içimde efe sakatmış gbi bi his geldi .önümüzde engeller var falan diodu belkide sakatlandıysa soradan
ebosum
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 11:04 am
bende uzun saçlı adam diyorum aslı o adamı gördü şöyle bi bakıyo sonra efenin elini görüyo ama baka kalıyo orda işte
qamze_
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 11:04 am
dağhan diildi . eğer o olsaydı aslı yüzüne bakakalırdı ve bi tepki gösterirdi.. alakasız biri çıkcak ordan.. efede diziye falan dönmedi çekimlerde görmedim hiç.. daha doğrusu izmirde göreN yok onu.. burda olsa mutlaka haberm olrdu
ebosum
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 11:08 am
bu sahnenin çekilişini gören bi allahın kulu varmı resim varsa konuşun lütfen ayrıca dağhan geri gelse kabak gibi ortaya neden çıkartsınlarki onu ne anlamı kalır heyecanın
xxx
3 sene olmuş kız şaşkınlıktan nereye bakacağını şaşırmıştır. kolunamı baksam kafasına mı parmaklarına mı . aslı bayılabilir bile
dağhOKan
Arkadaşım izmirde sette gören forumda arkadaşlarımızda var 1 yada 2 bölüm çekilecek diye haberler vardı işte o arkadaş 120.bölüm de görmüş efeyi
JiLeT
İnşallah efe döner aslıyı güvenin elinden alır
Leyla gitmesin onlarda güven ile sevgili olsunlar iyi anlaşırlar o zaman ikiside dolandırıcı nede olsa
DaghanH
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 11:10 am
Bence o gorunen kafa Guven'in.. Cunku Asli'nin oraya yeni geldigi sahneye bakarsak, Asliyi ve Guveni goruyoruz ve aralarindaki o kirmizi aglari.. Sonra o elin o kirmizi aglari kenara cektigini goruyoruz.. Ve hem o aglar hemde Guven Asli'nin arkasinda.. Yani: Once Asli, sonra o kirmizi aglar ve arkasinda da Guven olduguna gore.. Asli aglarin arkasindan sadece o eli ve onun arkasindan Guven'i goruyo diye dusunuyorum ben..
carew_489
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 11:13 am
DaghanH demiş ki:
Bence o gorunen kafa Guven'in.. Cunku Asli'nin oraya yeni geldigi sahneye bakarsak, Asliyi ve Guveni goruyoruz ve aralarindaki o kirmizi aglari.. Sonra o elin o kirmizi aglari kenara cektigini goruyoruz.. Ve hem o aglar hemde Guven Asli'nin arkasinda.. Yani: Once Asli, sonra o kirmizi aglar ve arkasinda da Guven olduguna gore.. Asli aglarin arkasindan sadece o eli ve onun arkasindan Guven'i goruyo diye dusunuyorum ben..
aynen oyle bide 4 sene once kaybolan adam karşında olsa sen onun eline mi bakardın durmadan suratı karşındayken
xxx
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 11:17 am
o zaman efe nin eline bişey oldu o dikkatini çekmiş olabilir . sadece eline değil suratına da baktı. gözleri sürekli oynuyodu aslının
mrmanken
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 11:28 am
arkadaşlar el de kafada efenin iyi bakın. Ağı sağ kolu ile çekiyor efe profili arkadan görülüyor. Olay bence budur...
warrior5461
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 11:39 am
ARKADASLAR AMA DAĞHAN NIN ELİNE HİÇ BENZEMİYOR AMA
Misafir Misafir
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 11:43 am
şimdide eli tartışıyoruz
bence efe değil o kişi ama ben yine de gelcek diyorum
mrmanken
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 11:51 am
mantık olarak uzun saçlı adamın ne işi var orada ya..evet orda 3 kişi var aslı efe ve güven. Ayrıca kafada elde efenin....
kararsiz
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 11:53 am
dizyak demiş ki:
Bazıları Güvenin Kafası Diyor Saçmalamayın. Ya Efe Ya Uzun Saçlı Adam O
peki o kafa efeninse el kimin aslı neden o ele bakıo sürekli :S
Misafir Misafir
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 11:54 am