Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:08 pm
yeni sezonu iple çekicem yaa...orda görünen efeydi bence.dağhan dönüyor.efe,orjinal adam dönüyor.of gel yeni sezon çabuk gel...şimdi yatayım teni sezon günü uyanayım ne güzel olur.
Potter_PP
Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:09 pm
nigar demiş ki:
ama güvenin yüz ifadesi sanki şaşkın gibiydi sanki efeyi görmüş de onun şaşkınlığı vardı
Güven Efe ' yi hiç hayatında görmediki ... Ama Güven ' in bakışı değişikti .. Aslı ' nın bakışında da hiç bişey yoktu ... Şaşırdım yaw
sari_engin16
Vay be ne sirk ne aslı yazısı ne de fragmanı gördüm söylentileri.hiç biri doğru çıkmadı.gayet heyecanllıydı tabi de bu insanlar bizi kandırmaktan ne zevk alıyorlar onu anlamadım
Princess
yaaaaa sey olmasin bu ya ...
o mafya admi ... belki efe dedi o gitsin oraya fln ..
Potter_PP
zzzeynep demiş ki:
yeni sezonu iple çekicem yaa...orda görünen efeydi bence.dağhan dönüyor.efe,orjinal adam dönüyor.of gel yeni sezon çabuk gel...şimdi yatayım teni sezon günü uyanayım ne güzel olur.
Süper olur :: :: :: Hayat devam ediyor :!: :!: :!:
İzMiRLee
Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:10 pm
uqur mu
x*x* ecem xx
Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:11 pm
eğer o efe değilse timsin ...............
İzMiRLee
tims in ............................
sarah
efeden başkası olamaz artık
Potter_PP
x*x* ecem xx demiş ki:
eğer o efe değilse timsin ...............
Aynen tims ' in ................ ............. ................ ..... ................. .......................
nigar
Potter_PP demiş ki:
nigar demiş ki:
ama güvenin yüz ifadesi sanki şaşkın gibiydi sanki efeyi görmüş de onun şaşkınlığı vardı
Güven Efe ' yi hiç hayatında görmediki ... Ama Güven ' in bakışı değişikti .. Aslı ' nın bakışında da hiç bişey yoktu ... Şaşırdım yaw
fotoğrafını görmüştür önceden belki
cypriot
Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:12 pm
arkadaşlarrr yeni sezon çekimleri devam ediyo izmirde.dağhanı gören felan yok.efe değil bu
xxx
tmm elleri benzemiyodu ya o kulaklara ve saça ne demeli .aynı dağhanın saçı ve kulakları. bu kadar benzer yani. ama keşke eller de benzese :(
Potter_PP
nigar demiş ki:
Potter_PP demiş ki:
nigar demiş ki:
fotoğrafını görmüştür önceden belki
Bilemem orasını .. Dizide göstermediler çünkü Belkide arada görmüştür foto sunu falan .. Kısacası herşeyin cevabı 120. bölümde :!: :!:
zzzeynep
Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:14 pm
ya o ya efe olsun yada aslıyı efeye götürecek kişi...
x-sweet-piskopat
Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:14 pm
efedir bencee, o zaman asli neden oraya baksin tanimadigi insana bakmazki gözü orda efeyi ariyor. eger baskasi orda olsaydi gözü ordan gecip efeyi aradi. efeyi gördü diye oraya bakti. ve bence efedir. eefeye cok benziyordu
Potter_PP
Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:15 pm
x-sweet-piskopat demiş ki:
efedir bencee, o zaman asli neden oraya baksin tanimadigi insana bakmazki gözü orda efeyi ariyor. eger baskasi orda olsaydi gözü ordan gecip efeyi aradi. efeyi gördü diye oraya bakti. ve bence efedir. eefeye cok benziyordu
Evet bende tam tamına şimdi aynısını yazıcaktım tebrikler
Potter_PP
Evet bende tam tamına şimdi aynısını yazıcaktım tebrikler
tititi
çekimler bitti siz hala devam ediyor diyorsunuz. toparlanıp gittiler
anko
Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:16 pm
aynen
snm!
Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:16 pm
Ya arkadaşlar, şu son bölümün videosu olur fotosu olur :( bi yardım edin ben göremedim :S