Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:17 pm
Eğer yine böle birşey yapıp bize meraklandırıyorlarsa sırf reytıngleri arttırmak ıcın o tıms'in ben ..... Yeter ama ya napmya calısıolar bi öyle bi böyle. Azda olsa gosterselerdi bari ya bu kadar ınsanı böyle sevindirip merakta bırakma hakları yok. Hele ki o kişi dağhan değilse. !
darkower
Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:17 pm
Arkadaşlar yanlız aslı orada güvene bakıyordu.
Potter_PP
Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:18 pm
dağhan.asLı demiş ki:
Eğer yine böle birşey yapıp bize meraklandırıyorlarsa sırf reytıngleri arttırmak ıcın o tıms'in ben ..... Yeter ama ya napmya calısıolar bi öyle bi böyle. Azda olsa gosterselerdi bari ya bu kadar ınsanı böyle sevindirip merakta bırakma hakları yok. Hele ki o kişi dağhan değilse. !
Katılıyorum ..
darkower demiş ki:
Katılmıyorum ..
:: ::
cypriot
Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:18 pm
arkadaşım saçmalama.sığacıkta sadece otel çekimleri yapılıyormuş muş. kayık nerede söylermisin veya denizin evlenme teklif ettiği yer.ayrıca çekimler bitmedi.
nigar
Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:19 pm
bence daha Dağhan ile anlaşma sağlanmadı o yüzden yüzünü göstermediler ya da bizi meraktan çatlatmak için göstermediler her an senaryoyu çevirebilirler bence.
crazy53
Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:19 pm
Eğer o efe değilse bu timsin gitcek yeri yok.. Bu kadar insan kandırılmazki tims bunu nasıl göze alıyor..
xxx
Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:20 pm
darkower demiş ki:
alakası yok.güven de aslı da aynı yöne karşıya döğru bakıyordu. güven çok şaşırdı gözleri pörtledi. aslı çok şasırdı. ama aslı bi efe diyemedi
Potter_PP
Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:21 pm
crazy53 demiş ki:
Eğer o efe değilse bu timsin gitcek yeri yok.. Bu kadar insan kandırılmazki tims bunu nasıl göze alıyor..
Katılıyorum
xxx demiş ki:
darkower demiş ki:
alakası yok.güven de aslı da aynı yöne karşıya döğru bakıyordu. güven çok şaşırdı gözleri pörtledi. aslı çok şasırdı. ama aslı bi efe diyemedi
Sanada katılıyorum
xxx
Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:22 pm
tşk ederim
Princess
Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:23 pm
video burda sadece o uzun saçlı adamın olduğu sahne var. dikkatle bakarsanız aslının yanından geçip gidiyo. ve 3 saniye kamera onu gösteriyo. kesin hapse girmemek için estetik yaptırdım diyerek dönecek . yoksa aslı arkasını döndüğünde öyle bakmazdı. herhangi birisine bakar gibi baktı. siz olsanız şaşırmazmıydınız.
zaten dağhanın robinson gibi hala daha istanbulda gezmesinden belli.
yaaa 9 saniye bakin ... bnlar bu adami niye gösteriyor? .. hic tanidikta gelmiyor ki .. :S
dağhan.asLı
Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:23 pm
Eğer dağhan gelmesse o zaman reytıgnlerı gorur onlar sonuncu yada sondan 1. olurlar o dizinin yürümesi ve 1. olabilmesi için dağhan şart ! eğerki efe değilse o yine miileti meraklandırdıkları için ve reytınleri artırmak ıcın yapıolarsa harbiden baya saycaz tims'e Diziyi iyice çorba yaptılar. Ancak efenın gelmesiyle düzene girer. Eğer efeyle anlasamazlarsa mıneyle denizi öldü yaparlar biterebilirler diziyide :S
fetih
Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:24 pm
xxx demiş ki:
darkower demiş ki:
katılıyorum...
İzMiRLee
Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:25 pm
aynen ikisi ordan cıkan kısıye bakıyodu ...
snm!
Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:26 pm
EFE YOKSA İZLEMEM!! HEPİMİZ İZLEMEYİZ bence =)
darkower
Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:26 pm
dağhan dönmesse ben sucu timste felan aramam hatta ellerini sıkarım bizi keklediniz diye.Asıl suçlu burada dağhan bence çünkü açıklama yapmadı bizi hiç düşünmüyor demektir o zaman bende onu düşünmem artık her yol paris.
crazy53
Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:27 pm
Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:28 pm
bakıyorum da bölüm bitti gene kurallara uyulmuyor... tamam heycanınızı anlıyorum ama izmirlee kardeşim sen bari yapma modsun üstelik flood yapmak yasak lütfen dikkat edin... tekrar tekrar konu açmayın görüşünüzü buraya yazın açılan bütün konular sorulmaksızın silinecektir...
efky
Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:29 pm
arkadaşalr bence efe ger döndü dönmeseydi zaten kanaldnin eng sitesindeki resminde dağhan olmazdı
dağhan.asLı
snm! demiş ki:
EFE YOKSA İZLEMEM!! HEPİMİZ İZLEMEYİZ bence =)
Tabikide. O kadar 1 sezon izledik hep efe gelicekmiş gibi gösterdikleri için izledik.. ama bu kadarıda pes. Efe gelmesse bende izlemem artık. resmen oyun oynamış olcaklar bizLe :/
tititi
arkadaşım saçmalama.sığacıkta sadece otel çekimleri yapılıyormuş muş. kayık nerede söylermisin veya denizin evlenme teklif ettiği yer.ayrıca çekimler bitmedi.
kayığın olduğu yer kilizman sahili [narlidere ilçesine bağlı]
anko
Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:30 pm
eğer o efe değilse koskoca bir sezonu efe üzerinden reyting alarak sürdüren timsin ellerinden öpmek bize yakışır .
carew_489
Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:32 pm
anlamadığım şey sezon sonu buyuk surpriz dedikleri şey neydi mineyle denizin vurulması mı yoksa efe olup olmadıgı belli olmayan bi adamın kulağı mı
cerkez_hanceri
Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:32 pm
ben daha izlemedim ama dağhanın döneceği yok şimdiden sölüyüm
anko
Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:34 pm
cerkez_hanceri demiş ki:
ben daha izlemedim ama dağhanın döneceği yok şimdiden sölüyüm
sen bi tims i arasana yine fragman ne zaman çıkıyo diye sorarsın + efeyi
İzMiRLee
Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:35 pm