Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:37 pm
eğer o dağhan değilse arkadaşlar belki karşı gelenleriniz olacak ama en büyük suç dağhanda.bu kadar hayranlarıyla oynamasına izin vermemeli ya.çıkıp ben dönmücem arkadaşım kavak yelleri senaristlerine inanmayın demesi lazım
Potter_PP
Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:38 pm
cypriot demiş ki:
eğer o dağhan değilse arkadaşlar belki karşı gelenleriniz olacak ama en büyük suç dağhanda.bu kadar hayranlarıyla oynamasına izin vermemeli ya.çıkıp ben dönmücem arkadaşım kavak yelleri senaristlerine inanmayın demesi lazım
Evet katılıyorum ..
İzMiRLee
iyice baktım eline parmakları bile aynı :S
nigar
yeni sezonda efe gelirse uzun bir dönem efenin öldüğü düşünüldüğü zamandaki yaşadıklarını ve efenin ailesinin birbirinden nasıl koptuğunu falan anlatılacaktır.
Potter_PP
Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:39 pm
Efe yaaa beyler bayanlar kesin Efe diyorum artık öyle düşünüyorum ... Sezon başlayınca görecez ... Çok manyak olacak sezon başı .. Meraktan ölüyordur herkes ... Bir sürü cevap bekleyen sorular var ..
snm!
Evet ya ne DAĞHAN ne de Sarp Var sitede :S inanmıorum
xxx
İzMiRLee demiş ki:
iyice baktım eline parmakları bile aynı :S
bilmem elini ve parmaklarını pek benzetemedim .ama şaç ve kulak bu kadar benzer tıpa tıp dağhan dı
melisae
Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:40 pm
efe döndü bence ... başkada bişey diyemem zaten mineyle burağın oyunu olmadıgı anlaşıldı
anko
Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:40 pm
Allah'tan erken başlayacak
xxx
Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:41 pm
evt çok beklemicez bn çatlardım valla
Potter_PP
Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:41 pm
anko demiş ki:
Tam olarak ne zaman başlicak TAM OLARAK ? veya fragman 120. bölüm fragmanı ne zamana çıkar ?
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:42 pm
izmirlee sen modsun flood yapıyosun biz üyeleri uyarıyoruz zaten senle bi konuşmamız lazım...!
xxx
Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:42 pm
Potter_PP demiş ki:
anko demiş ki:
Tam olarak ne zaman başlicak TAM OLARAK ? veya fragman 120. bölüm fragmanı ne zamana çıkar ?
tv deki fragmanda sadece yeni bölüm temmuz da yazıyodu 10 haziran fragman diyolar bilmm belki yanlıştır
En son xxx tarafından C.tesi Mayıs 29, 2010 10:43 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Potter_PP
Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:43 pm
Peki herkes çok beklemicez zaten diyor nedeni ne ? Ne zaman dönüyor ? Dizi ?
anko
Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:43 pm
kanal d nin sitesinde yazıyo haziranın son haftası başlıcak galiba
cerkez_hanceri
Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:44 pm
ben timsl ekonuştuğumda yeni bölüm için 26 haziran demişti ama yarın tekar arayacağım bakalım
xxx
Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:45 pm
beyaz show a geniş ailede ulvinin sevgilisi gelmiş. onlarında dizisi 1 ay sonra başlıyomuş .acaba kanal d nin tüm dizilerimi 1 ay sonr başlıyo?
darkower
Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:46 pm
Kulak efenin kulak diyelim oo ağları oradan çeken kim ? el sanki yandan başka birisi çekiyor gibi duruo .
Duygusu
arkadaşlar ya ama o efenin eli değildi dikkatli baktımda bence o güvendi kendini gösterdi fazla dayanamadı bence efe değildi tabi efe döncek ayrıca aramızda engel var diyo adam hala aslının peşinde tabi onada hak veriyorum seviyo sonuçta ama o efenin eli değildi bunun parmakları düzdü efeninkiler biraz içe doğru parmak uçları... ya hala heycandan yerimde duramıyorum..
anko
cerkez_hanceri demiş ki:
ben timsl ekonuştuğumda yeni bölüm için 26 haziran demişti ama yarın tekar arayacağım bakalım
sert çıkıver bu sefer
Potter_PP
Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:47 pm
cerkez_hanceri demiş ki:
İyi olur ... Konuşmuşken aklına ne geliyorsa sor :twisted: :twisted:
cerkez_hanceri
Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:48 pm
anko demiş ki:
cerkez_hanceri demiş ki:
sert çıkıver bu sefer
ben her aradığımda sert konuşuyorum zaten az kaldı yakında telde azıma ne gilirse sölücem zaten
En son cerkez_hanceri tarafından C.tesi Mayıs 29, 2010 10:49 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Potter_PP
Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:49 pm
duygusu demiş ki:
arkadaşlar ya ama o efenin eli değildi dikkatli baktımda bence o güvendi kendini gösterdi fazla dayanamadı bence efe değildi tabi efe döncek ayrıca aramızda engel var diyo adam hala aslının peşinde tabi onada hak veriyorum seviyo sonuçta ama o efenin eli değildi bunun parmakları düzdü efeninkiler biraz içe doğru parmak uçları... ya hala heycandan yerimde duramıyorum..
Heeey allahım Güven nasıl kendini göstersin ? Güvende Aslı ' nın arkasından gözü pörtlemiş bi şekildraya bakıyordu zaten ...
darkower
Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:49 pm
zaten aslının arkasında güven vardı aslı orada güveni görüoo efe görse daha fazla şaşırması gerekir tülün oradanda birisi çıkıcak efe oldugunu düşünmüyorum ben.
BLaSTeR
Konu: Geri: Tek Konu .... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:50 pm