Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 8:08 am
aslı ya sinir oldum su ile konuşurken efe nin yaşadığını -iyi olduğunu biliyim bir daha görmesemde olur dedi
ben ondan sonra aslı için şüpheye düştüm efe gelirse yine sevgili olurmu diye
bide efe yi hatırlıyo sonra güven le canım -cicim sinir oldum bu bölümde aslı ya bihterden farkı kalmadı zaten
JiLeT
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 8:10 am
Je T'aime demiş ki:
aslı ya sinir oldum su ile konuşurken efe nin yaşadığını -iyi olduğunu biliyim bir daha görmesemde olur dedi
bide efe yi hatırlıyo sonra güven le canım -cicim sinir oldum bu bölümde aslı ya bihterden farkı kalmadı zaten
Öyle geçen bölümdede öyle idi. Efenin tşörtüne bakıp ağlıyor sonra hiç bir şey olmamış gibi o herifin koynuna giriyordu. Aynen doğru benzetme yaptın bihterden bir farkı yok
Misafir Misafir
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 8:11 am
ortalık şeyine döndü aslı
carew_489
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 8:14 am
aslının tam arkasında guven var ve oraya dogru donuyor kafada bence guvene daha cok benziyor çunku bn sacı kıvırcık gibi gormedim ama kafa guveninse guvenin arkasındaki yatla o eli gosterdigi anda arkadaki yat aynı deil bunu anlamadım ama aslı guvene dogru donuyo ve o agların aynısı guvenin onundede var
Dağhanist
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 8:29 am
barishtelli Banlandi mi Ona Bisey dicektim
darkower
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 8:32 am
Bölümün en kral oyunculuğu deniz ve mineden geldi.Hele sahil sahnesine bittim müthişti.
efe sever
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 8:34 am
şimdi efe varmı yok mu ben hala ordayım hep söyledim diğer karakterler ilgilendirmez beni
ebosum
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 8:39 am
Evolution demiş ki:
Je T'aime demiş ki:
Öyle geçen bölümdede öyle idi. Efenin tşörtüne bakıp ağlıyor sonra hiç bir şey olmamış gibi o herifin koynuna giriyordu. Aynen doğru benzetme yaptın bihterden bir farkı yok
aynen bende sinir oldum ya napmaya çalışıyolar anlamadım efeyi çıkartmaya çalışıyolar aslıyı güvenin koynuna sokuyolar efenin oldunu düşünüyosun inanıyosun yaşadına hala güvenle sarmaş dolaş el ele tutuşup sokaklarda dolaşmalar sizin şarkınız çalıyo efe olduğuna inanıyon madem seni izlediğini düşünüyon neden güvenle hala aynısın samimisin aslııııııııııııııııııııııııııııııı delirtme beni su ile konuşurken de sanki aşık olduğu adamdandeğilde bi normal arkadaşından bahsedermiş gibi konuştu deli oldum ya
sselda
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 8:41 am
bende daghan diye düsnüyorum saclarindan kulagindan fln umarimda odur
carew_489
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 8:45 am
eger kafa efenin kafasıysa aslı neden sürekli eline baksın ki karsına 4 yıl sonra efe cıkıyo yuzyuze geliolar aslı efenin suratından cok eline nie baksın o kafa efenin deil yüzde yüz güvenin yada başkasının
snm!
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 9:30 am
carew_489 demiş ki:
eger kafa efenin kafasıysa aslı neden sürekli eline baksın ki karsına 4 yıl sonra efe cıkıyo yuzyuze geliolar aslı efenin suratından cok eline nie baksın o kafa efenin deil yüzde yüz güvenin yada başkasının
Heh akıllı bi yorum yapmış birisi
nigar
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 9:41 am
birde aslı evdeyken biri sanki penceren aslıyı izliyordu hani aslı sonra bahçeye çıktı baktı sonra güven geldi ya acaba efe miydi onu izleyen
JiLeT
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 9:43 am
Arkadaşlar ben efenin dönmeyeceğini bunların timsın oyunu olduğunu düşünüyorum. ama dağhan neden çıkıp bir açıklama yapmıyor buda kafamı karıştırıyor
:::gizem:::
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 9:51 am
ya dağhan tırnak yiyordu ama resimde pek belli olmuyor :(:(
umutfatih10
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 9:53 am
Oyunu mu kaldı artık bu işin yaya gelicek ya gelicek Bu kdr uzatmazlardı 1 bölüm fln efenin konusu açılırdı ama bu kdr uzun sürmezdi 10 haziranı bekliyeceğiz mecburen
carew_489
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 9:54 am
:::gizem::: demiş ki:
ya dağhan tırnak yiyordu ama resimde pek belli olmuyor :(:(
evet oda benim dikatimi çekti baş parmağı çok benziyo ama diger parmaklar duzgun tırnakları daghanın tırnakları oyle degil
dağhanc!
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 9:58 am
Bu 10 haziranda kesin fragman çıkcak mı emin misiniz?
BLaSTeR
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 10:02 am
dağhanc! demiş ki:
lafı ağzımdan aldın arkadaşım..
ebosum
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 10:04 am
dağhanc! demiş ki:
ciddimi nerden duydunuz ya ama fragmanda bi cvp bulcamız da imkansız bence gerçi azda olsa netleşir ama benim dikkatimi çeken metine söylenmemesi herkes duydu ama bi metin duymadı o abisi ya duymaması gereken dolandırıcı bile duydu abi duymadı enteresan
DaghanSeveR
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 10:08 am
BLaSTeR demiş ki:
dağhanc! demiş ki:
lafı ağzımdan aldın arkadaşım..
Arkadaşlar Film Zaten 28 inde filan başlıyor sezon fragmanlarıda 10-15 gün önce çıkıyor filmlerden çıkacak işte bekleyin 10 gün
Nehir94
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 10:10 am
Peki özet ne zaman çıkacak?
JiLeT
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 10:15 am
Peki sizce bu kişi efe ise neden 3 yıl boyunca hiç ses vermedi aslıya ve tüm bunları neden yapıor senaristler neye bağlayacak bunları
BLaSTeR
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 10:18 am
Evolution demiş ki:
Peki sizce bu kişi efe ise neden 3 yıl boyunca hiç ses vermedi aslıya ve tüm bunları neden yapıor senaristler neye bağlayacak bunları
bağlayacak bi sebepleri olmasaydı buraya kadar getirmezlerdi vardır heralde bi bildikleri...
scorpion
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 10:22 am
evet arkadaşlar tims e belli olmaz ters köşeye yatırırlar bizi bizde aaaaaa olamazya falan deriz şaşırtırlar bzi
scorpion
Konu: Geri: Tek Konu .... Paz Mayıs 30, 2010 10:27 am
dikkatli bakın görünen kişi güven aslının 10 metre arkasındaydı dikkat ederseniz görünen elde efede olabilir başkasında aslı elin kime ait olduğuna bakıyo güvenede bakıyo şaşkınlıkla