ilk önce yetkililerden çok rica ediyorum bunu silmeyin... arkadaşlar özür diliyorum bi link vericem nasıl gizlendiğini falan bilmiyorum yorum yaptıgınızda alta yazarsanız sevinirm şimdi:
bu 119. bölüm son kısım 44 saniyelik 16 . saniyeden itibaren bi kaç kere izledim dikkatimi çekti aslının baktıgı yerde 2 kişi var biri el ile ağları açıyo öbürkü aslıya bakıyo yani ağları kaldıran el efenin eli deil normaldede efenin eli gözükmüyo yani efenin kafa tarafı gözüküyo o diğer adam kim bence uzun saçlı adam aslıyı takip ettirdiği yada yardım eden adam arkadaşlar o görüşleriniz...
Yazar
Konu: Geri: Önemli .... Paz Mayıs 30, 2010 10:11 am
Princess demiş ki:
kulak güvenin -.-
asli zaten kendi görmedi efe mi degil mi diye ... asliyda sade eli gördü ... ve orda dind idndnd bitti
evet sadece eli gördü eli görünen kişi yüzünü çıkartmadı daha ona göre
umutfatih10
Konu: Geri: Önemli .... Paz Mayıs 30, 2010 10:14 am
Hala anlamayanlar var kafası görünen GÜVEN el EFENİN
ebosum
Konu: Geri: Önemli .... Paz Mayıs 30, 2010 10:15 am
DaghanSeveR demiş ki:
Princess demiş ki:
kulak güvenin -.-
asli zaten kendi görmedi efe mi degil mi diye ... asliyda sade eli gördü ... ve orda dind idndnd bitti
evet sadece eli gördü eli görünen kişi yüzünü çıkartmadı daha ona göre
o el kiminse sezon finali bitince aslıya CEEEEEEEEEEEEEEEE yapcak ::
BLaSTeR
Konu: Geri: Önemli .... Paz Mayıs 30, 2010 10:16 am
umutfatih10 demiş ki:
Hala anlamayanlar var kafası görünen GÜVEN el EFENİN
arkadaş haklı.kafa güvenin kamera güvenin olduğu taraftan çekiyor..elde efenindir diye düşünüyorum..
buray
Konu: Geri: Önemli .... Paz Mayıs 30, 2010 10:17 am
bence o kafa güvenin çünkü aslı güvenin arkasındaydı. o el başkasının ama o açıyor ağları
melisae
Konu: Geri: Önemli .... Paz Mayıs 30, 2010 10:19 am
bence bunların hepsını efe yaptırdı o uzun saclı adama belkıde efe kendını bı şekılde tekrar hatırlatmak istedı aslıya
FiratVarlik
Konu: Geri: Önemli .... Paz Mayıs 30, 2010 10:21 am
oLim psikomusunuz siz Kafa nasıL guvenin oLuyor ? agLar guvenin oLdugu taraftan mı acıLıyo ki o kafa guvenin oLsun? O eL nasıL guvenin onunde oLabiLer biraz mantık : )
FiratVarlik
Konu: Geri: Önemli .... Paz Mayıs 30, 2010 10:29 am
ʀυӎϵчѕᴀ demiş ki:
Bence o Kafa Sarp'ın fln. değilçnkü sarp hem şaşkınlıkla bakıyodu eğer yanında birinin li olsaydı yanına bakardı ayrıca sarp aslının arkasındaydı... Ama benimde dikkatimi çekti El ve kafa farklı yerde Efe sakat olabilirmi peki? belki biri ona yardım ediyordur o tekerlekli sandalyededir fln.
He Bide Bu konuyla alakasız ama dikkatimi çekti Deniz bi ara Mine'ye Mine diyeceğine Aslı dedi?
bence en iyi tahmin..beLki efe sakattır...Aramızda engeLLer var fiLan beLki bunu kasdediordur..
ebosum
Konu: Geri: Önemli .... Paz Mayıs 30, 2010 10:33 am
FiratVarlik demiş ki:
ʀυӎϵчѕᴀ demiş ki:
Bence o Kafa Sarp'ın fln. değilçnkü sarp hem şaşkınlıkla bakıyodu eğer yanında birinin li olsaydı yanına bakardı ayrıca sarp aslının arkasındaydı... Ama benimde dikkatimi çekti El ve kafa farklı yerde Efe sakat olabilirmi peki? belki biri ona yardım ediyordur o tekerlekli sandalyededir fln.
He Bide Bu konuyla alakasız ama dikkatimi çekti Deniz bi ara Mine'ye Mine diyeceğine Aslı dedi?
bence en iyi tahmin..beLki efe sakattır...Aramızda engeLLer var fiLan beLki bunu kasdediordur..
yapmayın ya aslında oda olabilir ama kayıkta uyudu denildi sabah kalktı gitti denildi sakattı denilmedi kıvırcık esmer orta boylu bi çocuk ismide efe
xxx
Konu: Geri: Önemli .... Paz Mayıs 30, 2010 10:39 am
bikere güvenin saçları kıvırcık değil düz görünen kişini saçları kıvırcık .dağhanın da saçları kıvırcık .hem güven aslıyı gördüğü için mi gözleri pörtlicek kadar şaşıracak. bnce o efeydi dağhana çok benziyodu. ve bn hala orda bir kişi olduğunu onunda dağhan olduğunu düşünüyorum
Duygusu
Konu: Geri: Önemli .... Paz Mayıs 30, 2010 10:45 am
bencede o kafa güvenin el efenin bukadar noktayı koyuyoruz
xxx
Konu: Geri: Önemli .... Paz Mayıs 30, 2010 10:47 am
efe şimdi güvenin arkasından mı geldi
ebosum
Konu: Geri: Önemli .... Paz Mayıs 30, 2010 10:52 am
arkadaşlar belki el şimdi efe diyoruz ya efeyle biri var diyelim iki kişiler belki efe sakat kaldı çıkamadı o el efenin ağları açıyo aslı ele bakıyo tamam ama son kısımda sanki el hizasnda yüz varda ona bakıyo gibi ben efenin sakat kalma ihtimalini de düşünmeye başladım belki önce biri çıkıyo sonra arkadan efe sandalyeyle ağları açıyo olamazmı?
barishtelli
Konu: Geri: Önemli .... Paz Mayıs 30, 2010 10:59 am
Eli gozuken kısı efe mı bılemem ama arkadan kulagı gozuken kısı guvendı cok bariz belli bu ya tartısmaya bıle gerk yk
rizeli_kızz53
Konu: Geri: Önemli .... Paz Mayıs 30, 2010 10:59 am
Şarkı müthiş yaa
DaghanH
Konu: Geri: Önemli .... Paz Mayıs 30, 2010 11:08 am
Bencede o gorunen kafa Guven'in.. Cunku Asli'nin oraya yeni geldigi sahneye bakarsak, Asliyi ve Guveni goruyoruz ve aralarindaki o kirmizi aglari.. Sonra o elin o kirmizi aglari kenara cektigini goruyoruz.. Ve hem o aglar hemde Guven Asli'nin arkasinda.. Yani: Once Asli, sonra o kirmizi aglar ve arkasinda da Guven olduguna gore.. Asli aglarin arkasindan sadece o eli ve onun arkasindan Guven'i goruyo diye dusunuyorum ben..
hilalay
Konu: Geri: Önemli .... Paz Mayıs 30, 2010 12:26 pm
bencede orda iki kişi var.ağları açan kişiyle başı gözüken aynı kişi değil.ağları açan arkadaşı başı gözüken de efe bence.çünkü aslıya ip uçları bırakan kişinin efenin haberi olmadan efeyle aslıyı buluşturacağını okumuştum bi yerde.
SamSuN
Konu: Geri: Önemli .... Paz Mayıs 30, 2010 12:44 pm
Herşey bitti şimdi bide bu çıktı başımıza fragmana kadar neler neler konuşulur sonra fragman gelir yine bişey göremeyiz veya gördük diyelim gördüğümüz gerçekten omuydu yok şöleydi yok böyleydi yemin ediyorum varya bu senaristler kafayı yedirtir adama yeter be uff kafa filan kalmadı daha düşüne düşüne
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Önemli .... Paz Mayıs 30, 2010 1:28 pm
ya kafada elde güven değil yaa güven de orda şaşkın bi şekilde o aslı ve ordaki adama bakıyo bence güven değil evet iki kişi var ama güven değil ikisi de bence öle
Misafir Misafir
Konu: Geri: Önemli .... Paz Mayıs 30, 2010 1:28 pm
güven değil o el kafa 2 kişi var orda el ayrı kafa ayrı malum
mhe_25
Konu: Geri: Önemli .... Paz Mayıs 30, 2010 1:31 pm
Tubishh Sagolera demiş ki:
ya kafada elde güven değil yaa güven de orda şaşkın bi şekilde o aslı ve ordaki adama bakıyo bence güven değil evet iki kişi var ama güven değil ikisi de bence öle
haklısın sen!!
Misafir Misafir
Konu: Geri: Önemli .... Paz Mayıs 30, 2010 1:33 pm
göstermicekleri belliydi el -kafa olayı boşverde mine-deniz ne oldu acaba
raskolnikow efe
Konu: Geri: Önemli .... Paz Mayıs 30, 2010 1:35 pm
ölmeyecekleri kesin xd
Misafir Misafir
Konu: Geri: Önemli .... Paz Mayıs 30, 2010 1:35 pm
neden ölmüyecekleri kesin
sezon finalinde 1 isim çıkcak diyolardı belkide çıkar
muco123
Konu: Geri: Önemli .... Paz Mayıs 30, 2010 1:44 pm
22.saniydn itibaren bakın güven aslıya bakıyor sonra aslı güveni görüyor ve o ele bakmaya başlıyor.. sonra güven aslının baktıgı yere bakıyor ama güven görüyor kimin olduğunu acaba kim