ilk önce yetkililerden çok rica ediyorum bunu silmeyin... arkadaşlar özür diliyorum bi link vericem nasıl gizlendiğini falan bilmiyorum yorum yaptıgınızda alta yazarsanız sevinirm şimdi:
bu 119. bölüm son kısım 44 saniyelik 16 . saniyeden itibaren bi kaç kere izledim dikkatimi çekti aslının baktıgı yerde 2 kişi var biri el ile ağları açıyo öbürkü aslıya bakıyo yani ağları kaldıran el efenin eli deil normaldede efenin eli gözükmüyo yani efenin kafa tarafı gözüküyo o diğer adam kim bence uzun saçlı adam aslıyı takip ettirdiği yada yardım eden adam arkadaşlar o görüşleriniz...
Yazar
Konu: Geri: Önemli .... Paz Mayıs 30, 2010 1:44 pm
1 ay beklicez allahım
aybkhem
Konu: Geri: Önemli .... Paz Mayıs 30, 2010 1:55 pm
yaw kafa güven in el başkasının
crazystyle
Konu: Geri: Önemli .... Paz Mayıs 30, 2010 2:00 pm
ya abi kafanın guvenle bi ilgisi yok ya efenin işte hem guven niye okadar şaşırsın aslıda guvende o kulağı gozuken adamı (efeyi yani) gördüler
EfE maNyaklaRı
Konu: Geri: Önemli .... Çarş. Haz. 02, 2010 5:23 pm
UFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF :evil:
EfE maNyaklaRı
Konu: Geri: Önemli .... Çarş. Haz. 02, 2010 5:25 pm
Konu: Geri: Önemli .... Perş. Haz. 03, 2010 6:35 am
yha flood yapma arkadaşım....
OrGinaL AdaM
Konu: Geri: Önemli .... Perş. Haz. 03, 2010 8:22 am
ya yeter her konuda aynı şey tartışılıyo. tek bi konuda tartışalım arkadaşlar bunları.
zzzeynep
Konu: Geri: Önemli .... Perş. Haz. 03, 2010 8:58 am
ya kafa efenin yada elin sahibi kimse ona ait olamaz.kafagüvenin.tam arkasından zoom yapmışlar.o sizinkafanızı karıştırıyor.kafagüvenin.dikkatli izleyin.güven elin sahibini gördüğü için şaşkın ve tuhaf bir yüz ifadesivar.ama aslı göremiyor yüzün.ele bakıyor direk.acaba omu diye.önce güveni farkediyor.güven yakalandık der gibi bi bakış atıyor.sonra aslı eli farkedip oraya bakıyor.güvende aslının nereye baktığını merak edip elin olduğu yere bakıyor.güven filenin arkasını gördüğü için şaşırıyor.ama aslı tepkisiz çünkü kimin çıkacağını bekliyor.lütfen hala kafagüvenin değil diyorsanız kafa el denklemi adında konu açan eloif arkadaşımızın yazdıklarını resimlerini biraz inceleyin.belki ozaman anlarsınız kafanın güvene ait olduğunu.