Konu: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 3:52 pm
öncelikle şunu sölim KYFC'den alıntıdır.Ne kadar doğru bilemem, emin olamadığım için buraya ekledim eğer böle bi resim varsa konu kilit olabilir...varsa çok çok özürdilerim...didem inselel de var eski olabilirr...cevaplarınızı bekliorum...Aslı Enver'in saçalrı kısa olduğu için heycanlandım belki gelebilir die...
buray
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 3:54 pm
gönülde orda ama
Dağhanist
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 3:54 pm
Bu foto'yu hiç görmedim ama didem dönmuyor daghan'i bilmiyorum ama güzel bir resim yah
kararsiz
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 3:56 pm
Dağhanist demiş ki:
Bu foto'yu hiç görmedim ama didem dönmuyor daghan'i bilmiyorum ama güzel bir resim yah
resim çok güzel:D inş... beklediğimiz gibi olur off...
Dağhanist
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 3:56 pm
özledim daghan'i yah
safadizdar
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 3:58 pm
didem inselel in ne işi var eskidir bu foto yaw keşke yeni olsa....
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 3:58 pm
keşke...
Dağhanist
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 4:01 pm
safadizdar demiş ki:
didem inselel in ne işi var eskidir bu foto yaw keşke yeni olsa.... diyelim eski niye daghanin sakali var niye mine'in saçi kisa eski olamaz bence hem belki yemek yemeye gelmislerdir
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 4:21 pm
arkadaşlar kilidi kaldırdım çünkü enimde dikkatimi dağhanın sakalları ve minenin saçları çekti. siz ne düşünüyorsunuz...
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 4:24 pm
demin yazacaktım kilit vardı dağhan diziden çıktığında sakallı değildi ayrıca berna lacinin programında sakalı bu kadar değildi biraz daha kısaydı istermisiniz dedikodular doğru cıksın gerçektende tims le anlaşmış olsun daghan ve leman efeyi görmüş olsun nerde o günler
safadizdar
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 4:28 pm
inş.dediğin gibi olur ama bence olmıcak çle bişey leman mineyi görecek efe hayallerimiz suya düşecek ama sakallar dikkat çekio yaw....
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 4:43 pm
Keşke ama nerdeeee, yine Tims'in büyük bir oyunudur büyük ihtimalle, Didem İnselel diziye dönmeyeceğim demişti.Bu fotoğraf büyük ihtimalle eskilerdendir.
safadizdar
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 4:45 pm
bende eskilerdendir die düşünüyoruma ama dağhan dizide oynarken hiç sakal bırakmamıştı ...
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 4:47 pm
bence %99 eski bir fotoğraf. aslı enver hiçmi saçını öyle yapmamıştı.dağhan hiçmi sakal uzatmadı?
safadizdar
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 4:48 pm
ya karışık bi durum....
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 4:49 pm
bende onu diyorum dizi boyunca sakalı yoktu diziden çıktı sakal bıraktı bana da şüpheli geldi ama resim eskide olabilir bilmiyorum didem inselele gelince sadece o kesin konuştu ama dağhan ayrılmak istemezdim dedi ben yinede dağhan geri dönme ihtimali üzerindeyim birde yine okudugum biryerde dağhana neden diziyi bıraktıgını sormuşlar şiddetli geçimsizlik demiş bu laftan sonra inanmaya başladım kavga olayına ne yalan söyliyim
safadizdar
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 4:52 pm
ya bide olaya şöyle bakalım 2.sezon finalinden sonra uzatmıştır belki sakallarını
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 4:58 pm
finalden sonra uzatmuştır çok uzunda değil yani 1 haftada uzar o sakal.yani 2. sezon bittikten sonra çekilmiştir.yada çok daha önceleri ilk sezon bittiğinde felan
track
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 4:59 pm
Eski foto arkadaşlar..
crazystyle
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 5:05 pm
bide minenn saçı bna o kadar kısa gelmedi yani dizide daha kısa bnce eskilerden olabilir.
safadizdar
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 5:06 pm
track demiş ki:
Eski foto arkadaşlar..
nerden biliyosun eski olduğunu didem inselelin orda olmasına mı bağladın eskiliği yoksa kaynak falan mı var ?
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 5:10 pm
safadizdar demiş ki:
track demiş ki:
Eski foto arkadaşlar..
nerden biliyosun eski olduğunu didem inselelin orda olmasına mı bağladın eskiliği yoksa kaynak falan mı var ?
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 5:12 pm
Farkettiyseniz resmin sağ tarafında bir de Atakan var, suratı yarım çıkmış.İlk sezondan veya çok eskilerden olamaz.Atakan yanlış hatırlamıyorsam 2. sezon gibi diziye dahil oldu.Şundan eminimki bu resim çok eski değil.Belki 84. bölümden sonra çekilmiş olabilir.Ama o zamanda Didem İnselel'in ne işi var orada? Arkadaşlar size bir şey sorcam Didem İnselel'le(Gönül Hoca) Cemil Büyükdöğerli(Atakan) dizide birlikte oynadılar mı?
Dağhanist
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 5:27 pm
Mert90 demiş ki:
Farkettiyseniz resmin sağ tarafında bir de Atakan var, suratı yarım çıkmış.İlk sezondan veya çok eskilerden olamaz.Atakan yanlış hatırlamıyorsam 2. sezon gibi diziye dahil oldu.Şundan eminimki bu resim çok eski değil.Belki 84. bölümden sonra çekilmiş olabilir.Ama o zamanda Didem İnselel'in ne işi var orada? Arkadaşlar size bir şey sorcam Didem İnselel'le(Gönül Hoca) Cemil Büyükdöğerli(Atakan) dizide birlikte oynadılar mı?
ewet yani didem 2 sezon'da oynadi ve cemil'de
Duygusu
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 5:28 pm
çok eski olmayabilir belki hepsi bi arada yemek yemişlerdir ozaman çekmişlerdir...ama inş.yenidir...gerçekten aslının saçları kısa