Konu: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 3:52 pm
Konunun ilk mesajı :
öncelikle şunu sölim KYFC'den alıntıdır.Ne kadar doğru bilemem, emin olamadığım için buraya ekledim eğer böle bi resim varsa konu kilit olabilir...varsa çok çok özürdilerim...didem inselel de var eski olabilirr...cevaplarınızı bekliorum...Aslı Enver'in saçalrı kısa olduğu için heycanlandım belki gelebilir die...
Yazar
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Salı Haz. 01, 2010 1:04 pm
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Cuma Haz. 04, 2010 7:15 pm
Yani minenin oyunuymuş o ağlardaki adamda şu arkadaki uzun saçlı adammış. O adamı daha önce efenin tşörtünün aslıların bahçesinde asılı durduğu zamanda da görmüştük. %100 flashback yapacaklar her şeyin oyun olduğunu bu sahnelerle göstercekler. 120.bölümde bu sahneyi hatırlayacak aslıya söylüyecek aslında bu 118 de yada 119 olmuş bir olay sadece göstermediler ve mine 120.bölümde hatırlıayacak ve orda göstericek ve aslı buna çok kızıcak. Eli sezon finalinin son sahnesindeki ele benzemiyor da değil.
ahmet4088
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Cuma Haz. 04, 2010 8:22 pm
peki sen bu resmi nerden buldun
tayfunkaratas
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Cuma Haz. 04, 2010 9:11 pm
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Cuma Haz. 04, 2010 9:12 pm
tşkler
breakdown.
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? C.tesi Haz. 05, 2010 7:06 am
Bence bu hiçbir şeyi kanıtlama. Herşey olabilir. O adam belki başka bir rol oynuyordur. Mine'lerle alakası yoktur. Sadece sette çekim dışında konuşurlarken çekilmiştir. Ayrıca Mine'nin bir daha Burak'la görüşeceğini sanmıyorum.
Misafir Misafir
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? C.tesi Haz. 05, 2010 8:31 am
bence dönmicek inanmıyorum artık dönceğine
xxx
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? C.tesi Haz. 05, 2010 12:06 pm
peki ahmet yılmazıdamı mine tuttu .hiç sanmıyorum .adam efe diye bi oğlan dedi tmm ama mine söylettirmiş olamaz. bencede o resim hiç birşey kanıtlamaz. setten bir resim ama dizide olcak diye bişey yok. ağların arkasından çıkan uzun saçlı adamda olabilir ama ellerine bakın bence pek bezmemiyo ama oda olabilir. herşey olabilir tahmin çok
Misafir Misafir
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? C.tesi Haz. 05, 2010 1:40 pm
dğahan ın dönceğini snamıyorum ben diziye
ahmet4088
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? C.tesi Haz. 05, 2010 5:55 pm
ya o uzun saçlı adam bişeye benzese barii ::
ahmet4088
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? C.tesi Haz. 05, 2010 5:55 pm
bide hiç kamera arkası gibi qörünmüyo bu sahne
breakdown.
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Paz Haz. 06, 2010 4:48 am
Ya sence Burak Mine'yi vurduktan sonra bir daha Burak'ın yüzüne bakar mı Mine? Hiç sanmıyorum. O nedenle bunun diziden değil de çekim dışında bir resim olduğunda inanıyorum. ~~ Ayrıca Ahmet Yılmaz'a Mine mi söyleticek diyen arkadaş; Ben de Efe'nin döneceğini düşünüyorum ama o uzun saçlı adam numarayı alırken adım Efe demiş olabilir bu kadar basit.
tayfunkaratas
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Paz Haz. 06, 2010 7:05 am