Konu: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 3:52 pm
Konunun ilk mesajı :
öncelikle şunu sölim KYFC'den alıntıdır.Ne kadar doğru bilemem, emin olamadığım için buraya ekledim eğer böle bi resim varsa konu kilit olabilir...varsa çok çok özürdilerim...didem inselel de var eski olabilirr...cevaplarınızı bekliorum...Aslı Enver'in saçalrı kısa olduğu için heycanlandım belki gelebilir die...
Yazar
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 7:20 pm
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 7:32 pm
arkadaşlar benim fikrim bu resim yeni sezonda çekilmiş bir resim.Minenin saçları deniz ve aslı ile evde bağrışırken saçları bu resimdeki ile aynı boyda birazdaha kısa hatta. bu resim yeni benim fikrimce hemde efenin sakallı olması da var. Ama gönülün orada olması biraz kafa karıştırıcı bence bu öyle toplanıp yemek yemişler gibi. Diziye dönüp dönmiyecek gibi birşey çıkaramayız buradan bence...
dağhOKan
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 7:34 pm
ARKADAŞLAR BU YEMEĞİ BELKİDE KANAL D VERMİŞTİR
BÜTÜN OYNAYAN OYUNCULARINI CAĞIRMIŞTIR HANİ PROGRAMI VARYA GÖNÜLÜN
ASLI İLE DENİZ ZATEN EFENİN YANINDA OLMAZ ÇÜNKÜ ONLARIN YÜZÜNDEN AYRILDI DİYENLERDE VAR
darkower
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 7:43 pm
kanal D böle bir yemek vermesi ve burada fotolarını çekip sitelere vermeleri benim aklıma yine bir ratıng oyunu getirdi.
sarah
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 8:09 pm
inş bu foto yenidir ve inş dönmüştürrrr aminnnnnnnnnnnnnnnnn
Dağhanist
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 9:14 pm
arkadaşlar güvencilere kötü haberim var yaa kavak yelleri mayıs sonu sezon finaline giriyormuş ve bu sezon sarp kavak yellerinden ayrılacakmış murat polata msj attım oda cevap yazdı buyrun buraya kopyalıyorum inanmazsanız yazdıklarımıda kopyalarım
daghanla ilgili öle bi sölentiler war su aralar ismi gecmeye basladı gelebilir diziye tekrardan mayıs sonu dizi tatile girio sarpta büyük ihtimalle bırakıcak leyla orda kadrolu canım nese simdilik bu kadar görüsürüz ii günler
Kaynak kavak yelleri forum'da
sarah
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 9:29 pm
inş çıkıyodur sarp o çıkarsa dağhan döne belki varya çıkarsa kavak yelleri forumdakileri öyle bi bozam kiiii reytingler fırlayacak ve onlar güveni ancak rüyalarında görcekler
kemalex
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 9:41 pm
seneye artık yaa -maalesef ki -
cypriot
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 9:44 pm
murat polat öylemi yazmış.işte bu benim inancımı kaznadırdı tekardan.
sarah
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 9:47 pm
cypriot demiş ki:
murat polat öylemi yazmış.işte bu benim inancımı kaznadırdı tekardan.
aynen
melike92
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 9:57 pm
arkadaşlar ben yanlış yere yapmışım genelde bi msj yazdım oraya bakın
sevvaL.efe!
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Salı Nis. 27, 2010 6:07 am
1.minenin saçları kısa. 2.efe sakal bırkmş benm hatrladm kadarıyla efe hc dizide öle sakal bırakmamştı. 3.gönül de orda
qönüLün orda olması kafa karştıyo.Ümitlenmek istemiyorum ama inş dönmüştür....!!!
Dağhanist
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Salı Nis. 27, 2010 7:52 am
Tamam'da siz didem'in saçi hiç mi degismedi diyorsunuz kadin ne yapmali'da oynuyor saçi ayni
Duygusu
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Salı Nis. 27, 2010 8:04 am
Arkadaşlar ben resmin rengini açtım ve aslının saçları kısa dağhanın sakallarıda uzun herkes görüyo onuda birde siz bakın aslıya ekliyorum..
EL!FF
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Salı Nis. 27, 2010 9:07 am
bence bu resım yenı daghann sakalınn uzun olması ve aslınn sacının kıssa olması bnun kanıtıdır bnce...
efe sever
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Salı Nis. 27, 2010 9:33 am
doğrusunu yazmak gerekirse didem inselel olması kafa karıştırıcı ama en kafa karıştırıcı tabi benim için ayten uncuoğlu ayşe) nun resimde olması didem inselelden vazgeçtim ayten uncuoğluda kaldım ben birde o açıdan düşünmek lazım tabi bence
efe sever
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Salı Nis. 27, 2010 9:42 am
biryerde birisi yazmış daha önce pelin karahan açıklamış daghan dönecek diye ama nerde bilmiyorum hangi bölüm oldugunu söylememiş sadece geri dönecek demiş dağhan için malesef kanıtım yok okudugumu sölyüyorum
emre_efe
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Salı Nis. 27, 2010 10:10 am
EVEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTT :d SARP GİDİYO DAĞHANI GETİRİCEKLER BÜYÜK İHTİMALLE YANİ Bİ KARAKTER DAHA OLURSA İYCE B..KU ÇIKAR :d
safadizdar
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Salı Nis. 27, 2010 10:17 am
arkadaşlar size tek önerim çooo..k fazla ümitlenmeyin ne olur ne olmaz.
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Salı Nis. 27, 2010 10:18 am
emre_efe demiş ki:
EVEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTT :d SARP GİDİYO DAĞHANI GETİRİCEKLER BÜYÜK İHTİMALLE YANİ Bİ KARAKTER DAHA OLURSA İYCE B..KU ÇIKAR :d
Nasil biliyorsun
ve bir üye pelin daghan dönecek diyor dogru olabilir mi ?
Dağhanist
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Salı Nis. 27, 2010 10:18 am
emre_efe demiş ki:
Nasil biliyorsun
ve bir üye pelin daghan dönecek diyor dogru olabilir mi ?
BaDBoY
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Salı Nis. 27, 2010 11:35 am
daghanist flood yapma qwewqe
mchlnq
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Salı Nis. 27, 2010 12:31 pm
cypriot demiş ki:
bence %99 eski bir fotoğraf. aslı enver hiçmi saçını öyle yapmamıştı.dağhan hiçmi sakal uzatmadı?
Minenin saçları hiç öle olmamıştı çünkü daha uzundu dikkatini çekerim
ecsum
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Salı Nis. 27, 2010 6:15 pm
Dağhanın yanında oturan adam uzun kollu diğerleri kısa kollu yani bahar ayında çekilmiş bence ya geçtiğimiz sonbahar ya da bu ilkbaharda
JoJo
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Salı Nis. 27, 2010 7:32 pm