Konu: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 3:52 pm
Konunun ilk mesajı :
öncelikle şunu sölim KYFC'den alıntıdır.Ne kadar doğru bilemem, emin olamadığım için buraya ekledim eğer böle bi resim varsa konu kilit olabilir...varsa çok çok özürdilerim...didem inselel de var eski olabilirr...cevaplarınızı bekliorum...Aslı Enver'in saçalrı kısa olduğu için heycanlandım belki gelebilir die...
Yazar
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? C.tesi Mayıs 29, 2010 10:08 pm
sezon finali oldu ve eefe geri döndü galiba bence 120 yada 121deonu görebilcez çünkü filmde bi el vardı aslının gözleri yerinden fırladı. . .
K3M4L
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? C.tesi Mayıs 29, 2010 10:23 pm
necodeniz demiş ki:
bugün de efeyi göremicez ama cok büyük ihtimalle gelicek bütün ihtimaller onu gösteriyo cünkü en basitinde yeni sezon temmuzun ilk haftası başlıyo demekki efe dönüyo arkadaşlar haksız mıyım evt efe gibi bi karakteri kolay kolay öldüremezler ama ne olursa olsun diziden cıktı bi yere kadar efe anılırdı neredeyse tüm sezon efenin hayaliyle gecti:) dediğim gibi ateş olmayan yerden duman cıkmaz . efenin yaşadığını söyleyen birinin olması durumu kesinleştiriyo. geri döndü haberini temmuza kadar kesin olarak duyamayız ama ben eminim bu gidişat efenin geldiğini gösteriyo.......
evet haklısın sezon finalini izledimde sonlarda aslının karşısına çıkan adam gerçek efe olmasada. 4. sezon finalimde efenin diziye geri dönmesi kesinleştiriyor. ekranlardada gördüğünüz gibi güvenin iyice yüzü değişmişti çok tedirgin görünüyordu. aslıda hayretler içerisindeydi. dağhanda o görüntülerden sonra timsle anlaşıp diziye dönecektir umarım..
erman
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? C.tesi Mayıs 29, 2010 10:36 pm
bu fotoraf yeni arkadaşlar çünkü sezon finalindede gönül metin aradı istanbula gelmesi için gözüken saçlarda efenin saçıydı kesinlikle dönücek görüceksinz....
darkower
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? C.tesi Mayıs 29, 2010 10:59 pm
Alıntı :
bu fotoraf yeni arkadaşlar çünkü sezon finalindede gönül metin aradı istanbula gelmesi için gözüken saçlarda efenin saçıydı kesinlikle dönücek görüceksinz....
hadi bakalım
Princess
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? C.tesi Mayıs 29, 2010 11:15 pm
geldi zaten .. da siz neyini konusuyorsaniz neyse ...
kdz-eregli
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Paz Mayıs 30, 2010 7:45 am
Bu resme bakılırsa dogru olablir cünkü Gönülde istanbul a gelmis Sezon finalinde öyle neyseki dogrumu bilmiorm ama dizi temmuzda devam ediyormus kısa tatil xd Görücez..
efeaslı2
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Paz Mayıs 30, 2010 9:01 am
inşallah efemiz dağhanımız geri gelmiştir efeden başkasını dağhandan başkasını kabul etmeyiz efesiz olmuyor kavak yelleri gelsin hayranlarını yani bizi sevince boğsun 1 ay boyunca heves içinde bekliyoruz boşa beklemeyelim efemiz gelsin kavak yellerine
cinecin
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Paz Mayıs 30, 2010 10:43 am
kararsiz demiş ki:
öncelikle şunu sölim KYFC'den alıntıdır.Ne kadar doğru bilemem, emin olamadığım için buraya ekledim eğer böle bi resim varsa konu kilit olabilir...varsa çok çok özürdilerim...didem inselel de var eski olabilirr...cevaplarınızı bekliorum...Aslı Enver'in saçalrı kısa olduğu için heycanlandım belki gelebilir die...
resme nası mutlu oldum,yeni bir resim gibi duruyor çünkü minenin saçları falan :cheers: ama bi yandan da gerçekten çok sinirliyim,bu ne ya :romi: : kaç gündür çatlıcam sanki dalga geçiyorlar bizle,çıkıp 2 kelam adam gibi birşey söyleyemedikleri gibi -eğer dönmiycekse-bütün dedikoduları da körüklüyorlar :evil: eğer bu da tims in bir oyunuysa yazık gerçekten hem onlara hem bizim zamanımıza yazık :evil: böyle 3 bölüm daha efe karakterine sırtını dayayarak daha fazla reyting alırlar en fazla,sonra napıcaklar ?böyle mi izleticekler bu diziyi yada ne kadar daha izletebileceklerini sanıyorlar? :evil: bu ucuz numaraları yapmasalar efe öldükten sonra izlemeyi bıraktığım kavak yellerini birgün tekrar izleyebilirdim belki ama eğer dönmezse bu kadar şeyden sonra gerçekten asla izlemem,onlarda kendilerine aptal yerine koyacak başkalarını bulsun...
necodeniz
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Paz Mayıs 30, 2010 11:32 am
evt efeydi o güven cok şaşkındı başkası olsa o kadar şaşırmazdı aslı zaten şoktaydı insanları bu kadar ümitlendirmeye ne gerek var mine olmadığı kesin kızın dünyadan haberi yok hadi herşeyi gectim dünkü kemancılar neyin nesiydi gelmicek olsa bu kadar abartılmaz yaa
ebter
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Paz Mayıs 30, 2010 11:50 am
daghan geri döndü kesin olarak saglam bi yerden haber aldım...1 ay sonra haklı oldugum gorulecektır.
xxx
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Paz Mayıs 30, 2010 12:02 pm
herkes aynı şeyi yapıyo sağlam bi yerden bilgi alıyo. o sağlam yeri bizede söylesen. biz de döneceğini düşünüyoruz ama sn nerden öğrendin
ebter
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Paz Mayıs 30, 2010 12:09 pm
daghan kesinlıkle gerı donuyor dızıye anlasmıslar hazıran sonunda yayınlanacak bölümde görüceğiz
xxx
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Paz Mayıs 30, 2010 12:10 pm
inş dediğin gibi olur :|
ebter
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Paz Mayıs 30, 2010 12:14 pm
ben setlerde calısıyrm kesınlkle gelıcek tıms ınsanları kandıracak bı sırket degıl burdan sonra donemez ztn kesınlkle
cof35
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Paz Mayıs 30, 2010 12:40 pm
şimdi ben size fikirlerimi söyleyeyim. dağhan diziden ayrıldıktan sonra tahminim kavak yellerinden neden ayrildin sorularına tek bir cevap vermiş öyle olması gerekiyordu yoksa gül gibi işim var ayrılmak istermiydim diye hea orda işte insan kendi kendine diyor ayrılmış gitmiş ama ilginç olan bu sezon başladıgından beri sürekli efe konusu geçti flashbacklerle falan ve dağhan ın da hic bir projede yer almaması bu sene icinde düşündürücü idi .şimdi senaryonun akıllıca planlaması olabilir belkide özlettirmeyi istediler dizinin akışını degistirmeyi 1 sene boyunca şimdi dağhan ın sözlerinde bir çelişki goruyorum öyle olması gerekiyordu demesi senaryo ya baglı olabilir tabi bu benim teorim ama dikkatlice puzzle gibi resmen. ama kafaları karıştıran bir şey 3 sene geçmesi oldukca saçma saygılarla
eroll
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Paz Mayıs 30, 2010 12:58 pm
hepde bu resmi atıyonuz he salaksınız daha çok oyun oynar tıms yapım size
bamboo
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Paz Mayıs 30, 2010 1:08 pm
o aslının gördüğü efe değil bence eğer efe olsa idi aslı o kadar sakin karşılamzdı düşüp bayılcak gibi olurdu yada en azında azı falan açık kalırdı ama ta tersi kız gayet sakin,normal karşıladı.. tims çok güzel efe reytingini kullanıyo başka hiç bişey değil..
cinecin
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Paz Mayıs 30, 2010 1:15 pm
bamboo demiş ki:
o aslının gördüğü efe değil bence eğer efe olsa idi aslı o kadar sakin karşılamzdı düşüp bayılcak gibi olurdu yada en azında azı falan açık kalırdı ama ta tersi kız gayet sakin,normal karşıladı.. tims çok güzel efe reytingini kullanıyo başka hiç bişey değil..
bencede o değildi efe,bir de insan biraz sevinmez mi hiç öyle bir ifade yoktu yüzünde :ense: ama ben zaten öyle gelmesini beklemiyordum,kesin dönmüş olsa en son sahnede gösterirlerdi,bence görüşmeler-tabii varsa öyle bişey-hala sürüyo çünkü diğer türlü bu kadar bundan bahsetmezlerdi,keşke gelse yaa ama gelmezse izlemicem dediğim gibi...
cof35
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Paz Mayıs 30, 2010 1:25 pm
yaw yanlız arkadaşlar bir şeyi unutuyorsunuz bence aslı orda o kişinin (efe yada herkimse) elini gördü yüzünü görmedi bakmaya çalıştı göremedi anca arka kameradan bize ense profili yansıtıldı bize onu gösterdiler bence.
sinemkirac
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Paz Mayıs 30, 2010 1:35 pm
yaw yanlız arkadaşlar bir şeyi unutuyorsunuz bence aslı orda o kişinin (efe yada herkimse) elini gördü yüzünü görmedi bakmaya çalıştı göremedi anca arka kameradan bize ense profili yansıtıldı bize onu gösterdiler bence. cof35
Kesinlikle katiliyorum. Hatta ense profili gosterilen kisi de buyuk olasilikla Guven. Bir aradaki aglari kaldirdi. Sadece eli gordu Asli. Yani her kilifa uydurulabilecek bir sondu.
xxx
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Paz Mayıs 30, 2010 1:49 pm
kanal d nin sitesinde bi resim var kafa karıştırıyo. aslı ve güven var karşılıklı aslı bişey söylüyo gibi eli havada olan resim. o resim 120. bölümden çünkü aslının elbisesi aynı ve evlenme teklif ettiği yerdeler yani aslı önce güveni görmüşte olabilir efe kaçmıştır. ama o ağların arkasından çıkan kesin efe. belki görünmeden gider ama kesin efe .eğer deyilse yani bişey diyemiyorum
necodeniz
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Paz Mayıs 30, 2010 5:22 pm
arkadaşlar şaşırcak kadar zaman gecmediki o 1 saniyelik bi görüntüydü hemen bitti yani bu şekilde anlayamayız aslının neden şaşırmadığını yeni bölüm o kısımdan devam edince kim olduğunu tam olarak gördüğünde anlaşılır doğal olarak tepkisi cünkü ordaki kişiyi görüp görmediği bile belli değil sadece eli gördü
breakdown.
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Paz Mayıs 30, 2010 5:49 pm
Bence şaşırması da gerekmiyor. Ben olsam ben de şaşırmazdım. Yani şaşırırdım ama o sırada nasılbir tepki vereceğimi bilemezdim. Hiçbirşey yapmaz öyle bakardım sadece... Aslı da öyle yapıyor zaten...
omer_gzbyk
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Paz Mayıs 30, 2010 8:13 pm
yha beyler aslı nie şaşırsın ki zaten ölmediğine inanan tek kişi oydu
necodeniz
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Paz Mayıs 30, 2010 8:16 pm
bence de aslı ölmediğini düşünüyodu şaşırması gereken güvendi onun da gözleri fal taşı gibi oldu zaten:)