Konu: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 3:52 pm
Konunun ilk mesajı :
öncelikle şunu sölim KYFC'den alıntıdır.Ne kadar doğru bilemem, emin olamadığım için buraya ekledim eğer böle bi resim varsa konu kilit olabilir...varsa çok çok özürdilerim...didem inselel de var eski olabilirr...cevaplarınızı bekliorum...Aslı Enver'in saçalrı kısa olduğu için heycanlandım belki gelebilir die...
Yazar
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Paz Mayıs 23, 2010 6:18 pm
evt olablr. neden olmasın
safadizdar
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Paz Mayıs 23, 2010 6:22 pm
bence efenin kafası değil sadece telefon orda.
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Paz Mayıs 23, 2010 6:27 pm
hem bakin ne buldum :
kavak yelleri settinde çalışan bir arkadaşım var. yönetmeni dağan külegeç ile telefonda konuşurken görmüş. o arkadaş bana yalan söylemez. gerçekten geliyormuş. hatta efeyi denizden gemiciler çıkarmış. ve efe hafızasını kaybetmiş olucakmış. 3 yıl sonrada aslıyı hatırlayıp geri dönecekmiş 107. bölümde hade herkese hayırlı olsun reytingler artacak. ALINTIRDIR
107 bölümü gectik farkindayim ama Efeye Sözlesme gönderceklerdi bi ara forumda öyle deniyordu ... belki efe simdi Sözlesmeyi kabul etti ondan biraz geciktiler... ve yukardakine okursaniz ... efeyi gemiciler kurtairmis diye yaziyor ve 118 bölümde nedense kayik fln gösterdiler bence Efe kesin geliyor arkadaslar
selhul
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Mayıs 24, 2010 12:57 am
dikkatleee bakınızç aslının saçları uzun zaten . eski bir foto. polemiğe gerek yok
darkower
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Mayıs 24, 2010 6:05 am
Alıntı :
dikkatleee bakınızç aslının saçları uzun zaten . eski bir foto. polemiğe gerek yok
aslı değil mine.
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Mayıs 24, 2010 9:48 am
hyr aslı
Princess
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Mayıs 24, 2010 10:55 am
darkower demiş ki:
Alıntı :
aslı değil mine.
gercek adiyla asli
selhul
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Mayıs 24, 2010 11:28 am
bende onu söylüyorum zaten gerçek ismi aslı
darkower
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Mayıs 24, 2010 11:31 am
Alıntı :
bende onu söylüyorum zaten gerçek ismi aslı
Tamam
Princess
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Mayıs 24, 2010 1:56 pm
ya benim aklima durmadan birseyler geliyor
hani diyorlar ya efe surunu kaybetmis olarak döncek diziye .... ve asliyi nerden hatirladi, cünkü asliya telefon acti...
benim aklima böyle birsey geldi ... efenin dövmesi var asli diye, bide telefonunda asli okuyunca ... tel acmistir ...
yani böyle birsey geldi benim aklima
latiff
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Mayıs 24, 2010 2:20 pm
gzl düşünmüşsün efenin aslı dövmesi wardı aslıyı ordan hatrlamış olablr ama bnm kafamı teli karıştırıyo nasıl teli aynı şekilde kalıyo ve müziği bile aynı oluyoo ?
breakdown.
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Mayıs 24, 2010 5:03 pm
Evet dövmesinden hatırlayabilir o mantıklı da. Benim aklımda birkaç soru var. Bu çocuğun telefonu Deniz'e düşmedi mi? Yani Rehber'inde Aslı yok. Ve Aslı'lar aradığında telefon ilk başta çalmadı da neden ikinci seferde çaldı? Bence o kayıkta biri var. Ve bence Ahmet Yılmaz, Efe olabilir. Eğer hafızasını kaybettiyse kendini Ahmet Yılmaz sanıyor olabilir. Ama eğer hafızasını kaybetmiş olarak dönerse ayvayı yedik. Hiçbirşeyi hatırlamıycaksa biraz garip olacak. :S
simge..k..
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Çarş. Mayıs 26, 2010 1:35 pm
ama 3 yıl gecmiş aradan..
necodeniz
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Çarş. Mayıs 26, 2010 1:51 pm
arkadaşlar yeni üye oldğum icin nereye yazılacağını bilm iyrm ama dağhanın kavak yellerine dönüp dönmemesi hakkında ben dee fikrimi söylemek istiyrom tamamen kendi fikrim, dağhan diziye dönmeyecek olsa sezon finali olcak dizinin konusu hala neden efe olsun ki, kaldı ki bildiğim kadarıyla diziden anlaşamadığı icin ayrılmıs tims te calısan bi arkdsımdan aldığım bilgi bu , dizide başka konu mu bulamıyorlar sanki hala efenin konusu geciyor demek ki dönecek, kaldı ki kücük kadınlardan hatırlayamıyorm su an cıkanlar olmuştu onları bi kac kere gösterip bi daha bahsini bile etmediler ki böyle olmaz mı diziden cıkan biri hakkında bu kadar eski görüntüleri vs olmaz. yani eger girmicek olsa efe ölmüs olsa dediğim gibi sezon finalini bile efenin konusuyla yapmazlardı diziye güven geldi onunla ilgili ya da ne biliyim mineyle fln ilgili bişelerle biterdi sezon. artı özette efenin yaşadığına dair izler buldu yazıyor ne yani simdi efe yokmuş aslında mı dicekler öyle şeymi olur ya diziden cıkmıs bi insan hala dizinin gidişatını mı belirlicek? yani fazla uzattım ama efe kesinlikle geri dönücek. bu benm fikrim.artık güven ne olur bilinmez ama olmasının da ne zararı olcak ki. son söyleyeceğim dağhan inşallh dönersin gecen yılın finali cok kötüydü cünkü......
x-sweet-piskopat
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Çarş. Mayıs 26, 2010 3:06 pm
bence dönmiyecek. sezon finali cok izlensin diye efe yi konu yaptilar. ben öyle düsünüyorum.
JoJo
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Çarş. Mayıs 26, 2010 4:53 pm
evet bende öyle dusunuorm...
necodeniz
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Perş. Mayıs 27, 2010 9:58 am
ben öyle düşünmüyorum sezon finali herhalükarda izlenir finali ne olursa olsun herkes merak eder. ayrıca final konusu güvenle veya diğerleriyle ilgili merak edilecek bişe de olabilirdi. ayrıca finali efe geliyomuş gibi yapıp yeni sezonda o konuyu nereye kadar götürcekler sırf final daha fazla izlensin die ben dağhanın yerinde olsam para fln almadığım bi dizide kendimden prim yaptırmazdım.
x-sweet-piskopat
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Perş. Mayıs 27, 2010 10:57 am
tims yapar cünkü tims cimriii
necodeniz
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Perş. Mayıs 27, 2010 1:17 pm
efenin dönmediğini anlayınca efe hayranları bi daha kavak yellerini izlemez zannetmiyorum ayrıca ateş olmayan yerden duman cıkmaz kavak yelleri kendi sitesinde bile yasadığına dair izlerden bahsediyor zaten burdan apacık ortada geri geleceği
x-sweet-piskopat
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Perş. Mayıs 27, 2010 1:22 pm
insallah diyorum sadece
breakdown.
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? C.tesi Mayıs 29, 2010 6:44 am
necodeniz demiş ki:
arkadaşlar yeni üye oldğum icin nereye yazılacağını bilm iyrm ama dağhanın kavak yellerine dönüp dönmemesi hakkında ben dee fikrimi söylemek istiyrom tamamen kendi fikrim, dağhan diziye dönmeyecek olsa sezon finali olcak dizinin konusu hala neden efe olsun ki, kaldı ki bildiğim kadarıyla diziden anlaşamadığı icin ayrılmıs tims te calısan bi arkdsımdan aldığım bilgi bu , dizide başka konu mu bulamıyorlar sanki hala efenin konusu geciyor demek ki dönecek, kaldı ki kücük kadınlardan hatırlayamıyorm su an cıkanlar olmuştu onları bi kac kere gösterip bi daha bahsini bile etmediler ki böyle olmaz mı diziden cıkan biri hakkında bu kadar eski görüntüleri vs olmaz. yani eger girmicek olsa efe ölmüs olsa dediğim gibi sezon finalini bile efenin konusuyla yapmazlardı diziye güven geldi onunla ilgili ya da ne biliyim mineyle fln ilgili bişelerle biterdi sezon. artı özette efenin yaşadığına dair izler buldu yazıyor ne yani simdi efe yokmuş aslında mı dicekler öyle şeymi olur ya diziden cıkmıs bi insan hala dizinin gidişatını mı belirlicek? yani fazla uzattım ama efe kesinlikle geri dönücek. bu benm fikrim.artık güven ne olur bilinmez ama olmasının da ne zararı olcak ki. son söyleyeceğim dağhan inşallh dönersin gecen yılın finali cok kötüydü cünkü......
Katılıyorum. Eğer Efe dönmeyecek olsa bu kadar abartmazlardı. Demek ki çok önemli birşey olacak ki normal bir bölüm değil de sezon finalinin sonu yaptılar.
Dağhanist
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? C.tesi Mayıs 29, 2010 7:02 am
breakdown. demiş ki:
necodeniz demiş ki:
Katılıyorum. Eğer Efe dönmeyecek olsa bu kadar abartmazlardı. Demek ki çok önemli birşey olacak ki normal bir bölüm değil de sezon finalinin sonu yaptılar.
katiliyorum efe degilse daghan fanlari izlemez
K3M4L
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? C.tesi Mayıs 29, 2010 7:41 am
bence tims hala efeyle anlaşmaya çalışıyor diziye dönmesi için. eğer yeni sezonun ilk bölümünde dağhan kavak yellerinde görünmesse tims birdaha dağhana teklif sunmayacaklardır diye tahmin ediyorum. dağhan her defasında reddetmiyor onun aksine düşünüyor. timsde bir yerde haklı tabii. efe gibi bi rolü bi anda silemezler. bi yerdede haksız tabii. 3. sezon hep efeyle ilgili konular yaptılar reyting almak için. tabi biz yinede 4. sezonun ilk bölümünü hep birlikte izleyeceğiz ama dağhan yoksa 3. sezondaki gibi kavak yellerini izlemicez.. xD
necodeniz
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? C.tesi Mayıs 29, 2010 6:00 pm
bugün de efeyi göremicez ama cok büyük ihtimalle gelicek bütün ihtimaller onu gösteriyo cünkü en basitinde yeni sezon temmuzun ilk haftası başlıyo demekki efe dönüyo arkadaşlar haksız mıyım evt efe gibi bi karakteri kolay kolay öldüremezler ama ne olursa olsun diziden cıktı bi yere kadar efe anılırdı neredeyse tüm sezon efenin hayaliyle gecti:) dediğim gibi ateş olmayan yerden duman cıkmaz . efenin yaşadığını söyleyen birinin olması durumu kesinleştiriyo. geri döndü haberini temmuza kadar kesin olarak duyamayız ama ben eminim bu gidişat efenin geldiğini gösteriyo.......
RebeL
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? C.tesi Mayıs 29, 2010 10:03 pm
Arkadaslar Gönül Fotoğrafda var cunku SEzon Finalinde Sona Doğru Metini Gönul Arıyo ve son anda balık filelerini bir el açıyo inş efe Geri Doncek Eyer Donmesse butun dağhan fanları ızlemez