Konu: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 3:52 pm
Konunun ilk mesajı :
öncelikle şunu sölim KYFC'den alıntıdır.Ne kadar doğru bilemem, emin olamadığım için buraya ekledim eğer böle bi resim varsa konu kilit olabilir...varsa çok çok özürdilerim...didem inselel de var eski olabilirr...cevaplarınızı bekliorum...Aslı Enver'in saçalrı kısa olduğu için heycanlandım belki gelebilir die...
Yazar
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Salı Nis. 27, 2010 7:49 pm
şuan didem inselel program yapıyor ama belki dağhanın dönmesinibağlamak için konuk oyuncu olarak gelmiştir flashbackler için belki ?
Duygusu
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Salı Nis. 27, 2010 9:12 pm
malesef dönmüyomuş burak dönüyomuş kyfc de fotoları var :(
cypriot
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Salı Nis. 27, 2010 9:43 pm
dağhan dönerse şimdi dönmez tabi arkadaşlar.sezon finalinde son sahne veya bidahaki sezon
sarah
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Salı Nis. 27, 2010 9:47 pm
tabi o zamana kadar dizi yayından klkmassa kanl d'nin belli standartları var tam olarak bilmiyorumda reytingler ii bile olsa bazı diziler yayından kalkıyo
cypriot
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Salı Nis. 27, 2010 10:46 pm
yok yok kavak yelleri kalkmaz.yaprak dökümü 4. seneyi bitiriyo
ebosum
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Çarş. Nis. 28, 2010 6:16 am
emre_efe demiş ki:
şuan didem inselel program yapıyor ama belki dağhanın dönmesinibağlamak için konuk oyuncu olarak gelmiştir flashbackler için belki ?
gönülün programı bitti ki
Duygusu
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Çarş. Nis. 28, 2010 8:14 am
evet bitti oda tutmadı galiba
mhe_25
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Çarş. Nis. 28, 2010 8:33 am
YHA BENCE BU FOTO ESKİ BİR FOTO.RASLANTILARA GELİNCE BİR OYUN İŞTE....
emre_efe
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Çarş. Nis. 28, 2010 8:34 am
duygusu resim varmı burakla ilgili paylaşırmısın
emre_efe
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Çarş. Nis. 28, 2010 8:34 am
duygusu demiş ki:
malesef dönmüyomuş burak dönüyomuş kyfc de fotoları var :(
link verirmisin
mhe_25
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Çarş. Nis. 28, 2010 8:46 am
emre_efe demiş ki:
duygusu demiş ki:
malesef dönmüyomuş burak dönüyomuş kyfc de fotoları var
link verirmisin
EVET LİNK VERİRMSİN?
dağhOKan
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Çarş. Nis. 28, 2010 9:35 am
kavak yelleri fc bakın orda bölüm tahminleri var 115.bölüm tahminlerinde 100 lü sayfalarda kızın biri ben gördüm b urağı falan yazmış
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Çarş. Nis. 28, 2010 10:11 am
ön profilden resmi yok malesef
dağhOKan
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Çarş. Nis. 28, 2010 1:11 pm
Allah bunları bildiği gibi yapsın yaa
bucaspor
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Çarş. Nis. 28, 2010 2:40 pm
foto eski değildi çünkü efenin sakalı var
darkower
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Çarş. Nis. 28, 2010 2:44 pm
Eğer 2dk ayırıp aşağıda yazdıklarımı içtenlikle okursanız ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınızdır. merhabalar sizin resimlerinizi gördüm ve belki birkaç bilginiz vardır diye bu mesajı size yazma gereği duydum.Çünkü son 1 aydır kafayı yiyicem ben ve dağhan fanları her yerde kendini bilmez asılsız haberler dolaşıyor efe(dağhan) geri dönücek diye ve bende dağhan fanı olarak bu haberlere çok sevindim benim gibi herkez.Dağhanı dizide göstermeleri,hatırlatmaları çelişkili birçok olay ve haberler var bu yüzden sizin bilginize yada sizin bizler için bir bilgiye ulaşmanızı içten dileklerim çok istiyorum.
İnanın 1 aydır dağhan haberleri ile uğraşıyorum kimse çıkıpta dağhan geri dönmicek kesinlikle demiyorum bunu dağhan bile demedi.Sizden arzum lütfen bizlere dağhan fanlarına yardımcı olurmusunuz lütfen..
Okuduğunuz için çookk teşekkürler ederim.Bizi boş hayallerde savurmayın lütfen.allah kimseyi bu duruma düşürmesin..
İyi günler...
Murat Özen 28 Nisan, 12:30 Şikayet Et dönmeyecek bu yeterlidir rahat olun
bence artık bırakalım bu ky hikayesini onlar oyunlarını kurdular kendileri tek başlarına oynasınlar..Efe yakında tekrar tv ye döner zaten onu beklemek daha mantıklısı arkadaslarr.....
Misafir Misafir
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Çarş. Nis. 28, 2010 3:20 pm
bekleyin ve görün
x*x* ecem xx
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Çarş. Nis. 28, 2010 3:46 pm
hangi anlamda bekleyin görün dedin
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Perş. Nis. 29, 2010 11:26 am
ya zaten dağhan dönse ya sezon finali ya yeni sezonda döner kasmayın sakin olun bekleyin sadece bekleyin
efe sever
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Perş. Nis. 29, 2010 11:51 am
birşeyi çok merak ediyorum sezon bitmesine az kaldı dağhan gelirmi gelirmi gelmezmi hala tartışıyoruz eğer gelmezse önümüzdeki sezon ne tartışacaz merak ettim ayrıca tek isteğim geri dönmesi yanlış anlaşılmasın söylediğim ayrıca ben hep söyledim hala söylüyorum geri dönecek çünkü dönmeyecek adamın eski bölümlerinden kesit sunmazlar bize tamam 1 kere 2 kere olur ama nerdeyse arka arkaya 3-4 bölüm gösterdiler dönecek bence ümidimizi yitirmeyelim
aresnet
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? C.tesi Mayıs 15, 2010 8:50 pm
yaw bu foto eski hemde baya eski cünki yeni rakı şişesinin üzerinde artık fiyat yazıyor yaklaşık 1 senedir..
eyuphulagu
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? C.tesi Mayıs 15, 2010 10:11 pm
Biraz önce dizinin yeni bölümünü izledim..Dizinin son dakikalarında Aslı'ya cep telefonundan mesaj geldi;mesajın altında gönderen Efe diye yazıyordu;bu yazıyla bu haftaki bölümü bitirdiler...Bir süredir Dağhan'ın diziye tekrar döneceğine dair dedikodular dolaşmaya başlamıştı;bu dedikodular 3 aydır da var;hatta 107. bölüm de dönecek lafları bile dolaşıyordu internette...Şu anda 117 bölümü de izledik,ama dönmedi..Bugünkü bölümde ilk kez Efe'nin adı geçti dizide..Görünen o ki yapımcılar reytingleri azalan diziye çare olarak herhalde Dağhan'ı döndürmek olarak düşündüler..Hftaya ya da 2 hafta sonra Dağhan tekrar dizye dönecek diye düşünüyorum..Dağhan'ın bu dizinin tadı tuzu olduğunu herkes bir kez daha anlamış oldu...Dört gözle Dağhan'ı bekliyoruz...
Danielle
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? C.tesi Mayıs 15, 2010 10:18 pm
meraba forum yeni katıldm konu ilgimi çekti.Ben yeni bir fotoğraftır diye düşünüyorum.Belkide didem oraya yemek yemeye gitmiştir.Benim de ilgimi dağhanın sakalı ve aslı enver'in saçı çekti.Nediyim hayırlısı
DAĞHAN SEVER
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Paz Mayıs 16, 2010 11:04 am
arkadşlar orda gönülde orda bu resim eski herhalde
simge..k..
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Paz Mayıs 16, 2010 2:08 pm
ben dönmüomuş die duydm.. dağhan hayrnLarnı diziye bagLamk içn byLe şeyLewr yapıomş yapımcıLar..