Konu: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 3:52 pm
Konunun ilk mesajı :
öncelikle şunu sölim KYFC'den alıntıdır.Ne kadar doğru bilemem, emin olamadığım için buraya ekledim eğer böle bi resim varsa konu kilit olabilir...varsa çok çok özürdilerim...didem inselel de var eski olabilirr...cevaplarınızı bekliorum...Aslı Enver'in saçalrı kısa olduğu için heycanlandım belki gelebilir die...
Yazar
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 5:33 pm
Hımm, tamam teşekkürler Dağhanist
safadizdar
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 5:40 pm
didemle atakan beraber oynadı gibi hatırlıorum foto dediğiniz gibi inş.yenidir..
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 5:44 pm
beraber oynadılar tabiki.ayrıca minenin saçı o kadar kısa değil ki ya.
efe sever
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 5:54 pm
eğer didem inselel olmasaydı efe kesin dönüyor der içimizde şüphe kalmazdı ama tahminimce didem inselel foto su şüphelendiriyor bizi yani o olmasa emin olacaz yeni oldugundan
Misafir Misafir
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 5:56 pm
arkiler sakin olun dağhan geri döncek bekleyin sadece
dağhOKan
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 6:00 pm
DağhanÆ demiş ki:
katılıyorum bu kadar raslantı olamazzz
Mert90
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 6:06 pm
DağhanÆ demiş ki:
İyi tamam da arkadaşım nereden biliyorsun, bayağı bir emin konuştun da...
dağhOKan
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 6:09 pm
mert90 sencede bu kadar raslantı niye yok göstermeleri yok dedikodular çıkması gelicekmiş gibi zemin hazırlamaları dağhanın herhangi bir yerde görülmemesi hiç bir diziye yada programa katılması mezarın boş olması bir gün geri dönücem demesi
SENCE?
Mert90
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 6:14 pm
dağhOKan demiş ki:
mert90 sencede bu kadar raslantı niye yok göstermeleri yok dedikodular çıkması gelicekmiş gibi zemin hazırlamaları dağhanın herhangi bir yerde görülmemesi hiç bir diziye yada programa katılması mezarın boş olması bir gün geri dönücem demesi
SENCE?
Tamam bende katılıyorum bunların hepsi rastlantı olamaz, bir sebebi olmalı.Ama arkadaş öyle bir dedi ki bende sandım ki bir bildiği var.
safadizdar
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 6:15 pm
ama oyun da olabilir bunu da unutmayın !!!!
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 6:18 pm
evet hiçbiri rastlantı değil açık değil mi ortam hazırlıyorlar.
hep efeyi anıyorlar mine uçurumda kayboluyor
BUNLARIN HİÇBİRİ TESADÜF OLAMAZ!!!!
xxx
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 6:39 pm
bence 84. bölümden hemen sonra değilde yazın bigün çekilmiştir hem mine saçını kestirmiş hemde dağhan sakal bırakmıştır çünkü didem inselen 2. sezon vardı cemil de vardı olamazmı
crazy53
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 6:49 pm
YA YALAN ARKADAŞLAR YA DAĞHAN DÖNER Mİ Bİ DAHA O DİZİYE ZATEN KENDİSİ DEMİŞ YA YENİ PROJELRDE OYNAMAK İSTİYORUM DİYE... BUNLARIN HİÇBİRİ TESADÜF OLAMAZ DİYOSUNUZ DA ZATEN TESADÜF DEĞİL Kİ SENARİSTLER DAĞHAN SEVERLERİ OYALIYO SADECE O KADAR
dizyak
Konu: . Ptsi Nis. 26, 2010 6:51 pm
115.bölüm hrksn hayatını değiştrck kİmler Olabilir Gönül Belki Nazif Belki Erkan Olmaz Mine Belki Semih Olmaz Lemanın Kocası Olmaz Aslının Ablası Olmaz Yeni Bir Yüz Ve Yeni Hikaye Bence Bu Efe Olmaz Ama Sezon Finaline Kadar Anlaşılırsa Sezon Finalinde Girecek.Ama Kesin Değil.
Dağhanist
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 6:53 pm
xxx demiş ki:
bence 84. bölümden hemen sonra değilde yazın bigün çekilmiştir hem mine saçını kestirmiş hemde dağhan sakal bırakmıştır çünkü didem inselen 2. sezon vardı cemil de vardı olamazmı
ama hatirliyorsan kanal reklam filmi yeni sezon çikti pampam filandi orda sarp apak gitar çaliyordu asli enverin saçi uzundu
En son Dağhanist tarafından Ptsi Nis. 26, 2010 6:55 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
safadizdar
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 6:53 pm
ARKADAŞLAR kavak yelleri fan da gördüm biri yazmış ki :
BİR ARKADAŞIM DAĞHANI GÖRMÜŞ GEÇENLERDE SAÇ BAŞ KARIŞIK BİR ŞEKİLDE (GÖRDÜĞÜ YER İZMİRMİŞ) !!
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 6:54 pm
döncek bence dağhan bu diziye öle bir his var içimde ortam hazırlanıyor değil tam sırası bence hazırlandı artık 107 110 hep bekledik gelmedi şimdi 115 belkide hiç ummadığımız zaman gelcek...
raskolnikow efe
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 6:54 pm
link atsana özelden aramayım şimdi
safadizdar
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 6:59 pm
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 7:10 pm
bence o reklam sezon finalinden hemen sonra çekildi sonra tv de yayınlandı sonra mine saçını kestirdi yemek yediler pelim karhan ın saçı reklamda aynı 84. bölümdeki gibiydi 85. bölümde daha uzun geldi bana offf iyice kafamızı karıştırdılar
dağhOKan
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 7:13 pm
hani hepsi uçurum kenarında toplancak ya efe de arkadan arabayla gelsin denizden aşşağıya atsın hepsini ne sevinirim heee:)
safadizdar
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 7:16 pm
aynen ha süper olur arabayla hepsini atar aşşağı noldu lan sapık herifler der sorada
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 7:17 pm
Efe'nin dönusu süper olur süper senaryo olur
dağhOKan
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Diziy'e Geri Mi Döndü? Ptsi Nis. 26, 2010 7:18 pm
4 YILDA EFE TAKILIR ONDAN SONRA BİZİM ÇEKTİKLERİMİZİ ONLARIN FANLARI ÇEKSİN DENİZ DÖNECEKMİ MİNE GELİCEKMİ ARKADAKİ ASLIMI